25

Бай Мангал

преди 9 години

Много *** тез очители беее!Що пречат на образуването на децата веее. Смотана държава сме всеки се бута там кадето не му раотата.Ми като даржавата не може да обазува добре децата, много ясно е че ще приписват.Олиговени!

24

Анонимен

преди 9 години

Отново супер нечестно и едни ощетени за сметка на други. Това е държавен изпит. Контрола трябва да безкомпромисен. Хванат ли да те преписваш, да нямаш право да се явиш в следващите 6 месеца, ако те хванат втори път, да не ти се признават оцентие от последните 4 години и да се наложи да учиш отново. Саткции за учители и квестори при доказване на допускане за преписване.Масово се преписва, представям си какво сатва в по-малките населени места.Стига с тези тарикатлъци, затова сме на това дередже.

23

Анонимен

преди 9 години

Слаб 2

22

преписвач

преди 9 години

Да ви пикая на матурата, аз преписвах и никой не ме хвана, написах си всичко а не знаех нищо, сега ще искарам шест, ще вляза във някой добър университет, няма да си мръдна пръста да уча и ще подкупвам професорите и ще имам високо платена чиновническа работа във скапаната ви държава!

21

Анонимен

преди 9 години

тия явно са били на "ви" с техниката.

20

АНОНИМНА

преди 9 години

Е ТЕ ТОВА СА МАЛКИ ТАРИКАТИ НА ДРЕБНО. ОТ СЕГА АМИ ПОСЛЕ?!НЕ СТАВА ТАКА КАКТО ТЕ МИСЛЯТ ПАК ЩЕ ГИ ОПРАВДАЯТ В ЗАВИСИМОСТ ОТ ВЪЗДРАСТТА .ДОКАТО ГИ ЗАЩИТАВАМЕ ТОВА ЩЕ БЪДЕ НА ЛИЦЕ. ТАКИВА ЩЕ СА НИ БЪДЕЩИТЕ СПЕЦИАЛИСТИ

19

Анонимен

преди 9 години

А колко нехванати има сигурно... хах - всичките ни неща са такива полвинчати, правят нещо, ама нито знаят как, нито защо... трагикомична е ситуацията

18

Да бе

преди 9 години

До Анонимен"ИзЛечения"!!!

17

boy

преди 9 години

Алоооу, малоумното "образование"! Когато се научите да преподавате същински важните неща, които да ти бъдат от полза в живота, тогава ми говорете за преписване. Над 60% от преподаваното в училищата и университетите никога не ти влиза в значение за нещо и е излишно..

16

преписвач

преди 9 години

Най-лошото е, че родителите участват в процеса на преписване. И то активно. После в живота всичко му лъсва на такова де, но...... Типично българска черта да се похвалиш как си прецакал някого....

15

Анонимен

преди 9 години

срещу 50 лв се изпращаха готовите отговори със смс на скрит телефон.тия даскали пак ги излъгаха.

Има си методи за спиране на преписването, но няма желание да се прилагат. Включват се уреди за заглушаване на мобилния сигнал и преписвачите увисват. Всички телефони да се взимат от квесторите при влизане в изпитната зала. И редовни разходки между пишещите за респект и страх, ако някой се осмели да опита. Имах една даскалица навремето в даскалото, орлов поглед имаше. Веднъж се бях осмелил да препиша при нея и ме хвана от раз. Както хвана и други. И повече при нея пищов не изкарах никога. :)

13

Анонимен

преди 9 години

Как да отида на лекар, като се знам какъв инженер съм.

12

Анонимен

преди 9 години

Само трима!!!!!!!!! Масово е, дори и на изпит в СУ. Прлежно учещите немогат да се класират за стипендия от преписвачи. Какво може да се стори, като тези от които завси са толкова назад с материала, а можби и те са от преписвачите.

11

Учител

преди 9 години

До Анонимен"Навреме" в случая е наречие и се пише слято! Този, който трябва да чете граматика сте Вие

10

до 4

преди 9 години

Пише се "без време" и "с време", обаче в случая вярното е "навреме". Освен с граматиката и с частите на изречението, занимайте се и с частите на речта - например с наречията. Хубав ден! :)

9

sorry

преди 9 години

Тези тримата не са ли от ТРОЙНАТА коалиция Станчо,МАНЧО И Боленчо!

8

Анонимен

преди 9 години

KVO DA PRAYAT GORKITE NE ZNAYAT UCAT SE PO LESNO...NO NYAMAT KASMET SEGA STE ZABRAVYAT KAKVO SA PISALI.

7

преписвач

преди 9 години

Видях го в действие. Зрелостника снима с тел си листите и ги праща като ММС. Отвън му решават тестовете и му връщат ММС с отговорите. Квесторите какво са гледали - не знам.

6

Анонимен

преди 9 години

Дотук вчерашната снимка на Миков води на всички !