14

Българин

преди 10 години

Чи какво толкоз има в Градещница, та се повдига този въпрос от Герчо,вместо да пита за Търново,Охрид,Македония,за турския велик век на Балканите и пр.?

13

Гражданин

преди 10 години

И на мен не ми стана ясно за какво толкоз Герчо се възмущава, а и никой не му зашлеви една плесница от призованите от него компетентни наши експерти по история.

12

Българин -учен

преди 10 години

Към Герчо с тамбурата. Герчо,ти си просто момче,а се обръщаш към академици и професори да се замислят за това,което си видял в Градештница. Не си ясен в изказа си ,а казваш,че там България с умисъл е ,,улучена в сърцето,,.Оттова нищо не се разбира ,кой е и с какво улучва и кой да го каже?.

11

Анонимен

преди 10 години

Божидар Димитров е старши научен сътрудник II степен, което не съответства на професор, сам го е подчертавал не веднъж. Стига сте го кръщавали, образовайте се малко какво е научен сътрудник и какви са степените там. Е, аман от неграмотност журналистическа.

10

Анонимен

преди 10 години

Божо, какво стана с глинения ***, батка? Изложил ли си го или още си го го ползваш дома?

9

Герчо с тамбурата

преди 10 години

Преди известно време минах през с. Градештница Врачанско. Исках да се насладя на нещо чисто, не подправено,идващо от нашите исторически хилядолетия. Боже ,като се огледах,хванах се за главата и се провикнах;,,Кой и с кои-позволи това замърсяване на автентичната историческа среда,Целево и с умисъл,България е улучена право в сърцето.Академици, професори и историци,помислете за какво става дума.

8

Анонимен

преди 10 години

Напред, българи, през уикенда ... към музеите на открито!......naramvam metaloiskatelia i napred...;))...nasluka...

7

Гневен българин

преди 10 години

Посетете НИМ.Няма да останете разочаровани.Там е събрана голяма част от историята ни.След обиколката ще се почувствате много по-горди и щастливи,че сте българи.Сигурен съм.

6

Рая

преди 10 години

Харесвам професора защото са малко в България хората така компетентно да проповядват българщината.Прекланям се пред това да устоява в тези трудни времена да казва и показва колко е важно за българите да знаят много за своята история на родна земя.Независимо колко го оплюват за какво ли не той знае много и трябва да се цени докато е сред нас и да предава духа на нашите деди.Благодаря ти професоре,заслужаваш си титлата.

5

Миткалото

преди 10 години

Българско НЕ на национализма тук с георгиевски лентички!!! Фанариоти повече не ни трябват.

4

4

преди 10 години

Човек не бива да се спъва два пъти, в един и същи камък!? За съжаление, ние Българите, вече 25 години, продължаваме да се спъваме в същият този камък, заложен от БКП/БСП през 1990 г. !??? За да не можем да го разпознаем, господа другарите от турско червената върхушка, боядисваха този камък в най различни партийни цветове и ни го подхвърляха в краката с различни имена БСП, СДС, ДПС, НДСВ, ГЕРБ,, сега Бареков!?Глупав е този който се спъва два пъти в един и същи камък!!!??? Това че някой го боядисва и му сменя името не ни оправдава ни най малко!!!Само по пътя на Българският национализъм,

3

Созополски вампир

преди 10 години

Аз на тоя самозван професор-агент дума не му вярвам.Само *** народ му вярва.

2

браво

преди 10 години

Нощта на музеите е много хубаво мероприятие, радвам се да видя колко много хора се възползват от него и възпитават децата си в любопитство към науката, изкуството и историята.

1

Българин

преди 10 години

Радвам се за кампанията. Трябва да пазим и помним историята си.