176

moshe

преди 9 години

До ПСПК РУСИЯ НЕ ТРЯБВА ДА ИМА ВОЕННИ БАЗИ ПО САЩАТА ПРИЧИНА ПОРАДИ КОЯТО ПРЕСТАПНИКА НЕ ТРЯБВА ДА ИМА ОРУЖИЕ--САМО ПОЛИЦАЯ ИМА ПРАВО НА ОРУЖИЕ--Т.Е.--САЩ !!!

175

ПСПК

преди 9 години

Моше, можеш ли да ми изброиш военните бази на Русия извън нейната територия, и тези на САЩ? И сещаш ли се коя от двете е заобиколила другата с такива? И какво мислиш за ролята на САЩ в кризата в Украйна?Ако бг парламентът при 119 присъстващи депутата избере Расате за министър-председател, ще бъде ли легитимен?

174

АРХАНГЕЛ

преди 9 години

ахметов се обяви против ДНР и ЛНР, защото новите власти обявиха, че ще национализират собствеността на олигарсите. Все едно БСП и ДПС да обявят национализация и Дилян Пеевски!!!! Другото в статията е американски и *** бълвоч. Сатанистите от сащ и ес пищят от страх, защото Путин налага нов стар дух - на вярата, на ПРАВОСЛАВИЕТО! А за *** неолиберали ПРАВОСЛАВИЕТО е в пъти по-страшно от исляма. Слугите на сатана си мислеха, че ще овонят на сяра целия свят, ама не би....! БОГ Е ВЕЛИК!

173

Анонимен

преди 9 години

190. Моше ,Ти си даже и непросветен. Сталин не е заграбил България !След втората световна война между Чърчил, Рузвелт и Сталин има споразумение , кои държави в кой блок да са . Като разделят Грмания на две , без право да се въоръжава . За всяка Източна държава е имало определен % , на възможности за търговия със запад. Аз даже ги записвах тези проценти.Всичко е било разпределено , не са оставили място да си избираш. Ти сега хем си непросветен, хем си злобен, не се знае кой тип си Моше, Мехм

172

moshe

преди 9 години

До ПСПК Putin заграби Крим по сащата причина по която Сталин заграби Литва , Латвия , Естония и много други вкл. и Булгариа---защото е агресор с мислене от 17 век--характерно за повечето руснаци !

171

Анонимен

преди 9 години

значи пристигат някакви бандити в града ти, почват да колят и грабят, сьберете се с комшиите хванете ги бутнете ги в мазето, и оп оказва се че околииския ги пратил те не били бандити тъй като власта им наредила да колят и грабят ти сепаратист те заложници

170

хестус

преди 9 години

До БобиНещо се бъркаш ! Турция, Гърция, България, Румъния, Украйна ВСЕ ОЩЕ са под контрола на НАТО !"Забравяш " и една досадна подробност - Украйна ! Ако Украйна повика останалите "гаранти" да я защитят (все още има това право) ,.......нещо се объркват сметките ти !

169

Анонимен

преди 9 години

Нормално, майданската хунта заграби властта в цяла Украйна, почна да стреля срещу народа и да изгаря живи хора, тия тук за 2-3 магазина се разпритеснявали. 'Официален Киев' - такова понятие не съществува, т.нар. 'управление' на Украйна е от самоназначили се бандити и терористи, виновни за смъртта на немалко граждани в Киев и в цяла Украйна.

168

Анонимен

преди 9 години

Днес са избили 16 Украински войници които са отказали да стрелят срещу хората близо до село Благодатний.Свидетелите казаха, каналът, който транзитните джипове, които нападателите, използваха за транспортиране, са принадлежали към Частна-банка, която е собственост на олигарх Игор Koломйски.Те си избиват собствените войници. Два хеликоптера участват с ракети, войниците са били новобранци. Нека видим какво ще пише Днес за това.

167

до 184

преди 9 години

колко си глупав че чак не е за вярване, най добре питай майка си кой е бил толкова *** че да и го завира..

166

БКП

преди 9 години

Какво спечели *** от договора с Китай.Май доста си го завря.

165

Анонимен

преди 9 години

По Американските TV новини , спряха да говорят за Украйна ?Какво им стана ?- така се бяха изсилили , но нещо желанията им се охладиха !Прехвърлиха се на местните проблеми - болниците на ветераните се разследват -ветераните чакат по 6-9 месеца , за да бъдат лекувани ,някой умират преди лечение . , последните новини са не само за Вашингтон , сега изнасят данни за Финекс и др. .. а са тръгнали в Украйна !

164

До моше

преди 9 години

Путин вярно беше зает с Олимпиадата .Непрекъснато беше в обективите на западните медии. Анализираха го непрекъснатои ,че населението е зад него и т.нА какво става през това време ?-- Размириците в Украйна , правителство поставено от САЩ , за да си настанят бази в Черно море .Даже обясняваха къде е Черноморския флот на Русия. Казваха защо не е на север. Та се зачудих един ден, защо трябва да е на север, след като е Черноморски ! Путин просто реагира навреме! Значи черноморските държави според

163

Анонимен

преди 9 години

V USA ima veche antivoenno dvijenia za sykrashtavane na 700 te bazi izvyn stranata deto iznasqt voini i terorizym

162

ПСПК

преди 9 години

Ако не бяха събитията на майдан, Путин щеше да си плаща наем за базата още хиляда години- нямаше да има повод да си я вземе. А сега просто импровизира и изпревари САЩ. То затова е този вой- ако се отцепи и Източна Украйна , за какво им е на Щатите Украйна?Геополика. А ние ту си чешеш езиците - империя, комунисти, фашисти...

161

ПСКП

преди 9 години

До БобиСпоред мен всичко това е вярно, но основно под заплахата при тази власт в Киев в скоро време основната база на Черноморския му флот да стане база на НАТО и САЩ - т.е. под носа му и лишавайки го от база за флота. Не случайно така бързо стана. работата. На всичкото отгоре с почти пълната подкрепа на населението в Крим.

160

ПСПК

преди 9 години

До Моше Защо, според теб, Путин анексира Крим?По отговора ще си направя сметка струва ли си полемиката с теб ...

159

ПСПК

преди 9 години

Опс, навлизаме в интересен , надявам се без идиелогеми от рода на рубли и $, спор.Територията на "*** " е населена с българи християни , покорена държава, самата дума *** в превод означава държавата България. Според тен Македония какво е ?

158

ПСПК

преди 9 години

До МошеТова рускоезично население си дава ясна сметка какво го чака в "единна" Украйна с възгласите Слава Украина и Десен сектор на власт. Сигурен съм , че сега се чувства излъгано и изоставено от Путин . И македонските българи са се чувствали така през 1903 и 1913 г - изоставени от Майка България.

157

MOSHE

преди 9 години

До ПСПК------АМИ СПОРЕД ТЕБЕ ИЗЛИЗА ЧЕ *** Е ИСКОННО ТУРСКА ТЕРИТОРИА !!!