17

123

преди 9 години

Как гласуваха в Холандия + Великобритания? Предпочетоха ли брадатата Европа?

16

да

преди 9 години

Норвегия и Швейцария не са в ЕС и са доста добре.Тайван, Бразилия, ако щете Албания и Босна са по-напред от нас !!!И, моля забележете, от както сме в ЕС нещата не само, че не се подобряват, дори не стоят на едно място, те се ВЛОШАВАТ.И не ми излизайте, че ни управлявали комунисти, ГЕРБ, БСП па незнам си кой, защото те водят псевдо-политика, директиви на геноцид от ЕС срешу нас и никой неможе да отрече действителността!!

15

до ЛиберастноБезжизн

преди 9 години

Всичко е до гледната точка - има хора, които ще ти кажат, че музиката преди 1989 год. е била в голямата си част соц-естрада и вакуумът в културата е спомогнал за развитието на поп-фолка. Въпросът е, че Азис не е изобретение на ЕС. През 90-те години беше бумът на най-примитивната чалга, а тогава България беше още далеч от членство в Евросъюза.

14

ЛиберастноБезжизние

преди 9 години

До до номер 2Преди 89 г. казис го нямаше, но имаше прекрасна българска музика.Всички знаем че ЕС е кулминацията на полу-легалното унищожение на хората живвщи на (все още) българска територия.

13

ЛиберастноБезжизние

преди 9 години

Заглавието е грешно! Изборите отдавна започнаха, аз гласувах преди 3 (три) седмици чрез писмо в държава членка!!!Безжизние за либерало-капиталистическата пасмина (това включва и БСП)!!!

12

до номер 2

преди 9 години

Азис се появи на сцената в България много преди страната да влезе в ЕС, дори и България да не е в Евросъюза, хората пак ще си го слушат, упадъкът в културата е вътрешен, национален проблем, не го е донесъл ЕС. Като ви чете коментарите човек остава с впечатлението, че преди 2007 год. България е била раят на земята, а всички знаем, че не е така...

11

до 1

преди 9 години

Коментар 14 е до 1.

10

Анонимен

преди 9 години

Стига вече с тоя референдум бе за царя гласуваха милиони ,когато подписвахме договора за присъединяване проучванията сочеха 80% подкрепа, хайде стига сме търсили под вола теле.Ти какво предлагаш да излезем от ЕС и да минем към Крим, ходил ли си там?Бях в източна Украйна не можеш да си представиш за каква мизерия става на въпрос, вярно е че ЕС не е най-добрия съюз но по-добър няма.А на теб ти трябва една диктатура като в корея да те бият с пръчката и да маршируваш гладен, а не да се лигавиш.

9

Оня

преди 9 години

До Анонимен,Абе, ти чуваш ли се?До момента (снощи в 23ч.) са събрани САМО 1000лв. по сметките за Сърбия..!Няколко десетки (САМО) са "дарили" в Сръбско посолство за ТРИ ДНИ !!!За какво говорим - срам и позор... Съседи са ни!

8

Българин до 9

преди 9 години

До До 8Съжалявам, но не виждам никаква връзка между твоя и моя коментар. Нищо не съм говорил за Сърбия.Дали ще покажем солидарност не зависи от мен, а от политиците ни.

7

Анонимен

преди 9 години

България е единствената държава която помага на Сърбия с хора и техника - самиет сърби го казаха. сега и ток ще им даваме

6

Оня

преди 9 години

Предходното е за "потопа в Сърбия"

5

До 8

преди 9 години

Ами тогава, скапната ни държава и население , да покажат някаква солидарност за Сърбия...

4

Българин

преди 9 години

Избора на следващия европарламент започват от съро-гейската държава и наркоманската държава.ЕС, ЕК, ЕП - престъпници спрямо България и човешката култура.България е много по-хуманна и цивилизована от евро-европейските гейове.България е държава защитаваща европейските ценности, но не настоящите им, целещи се само в парите и властта.България от много векове е пазила Европа от ислямистката ***.Как смеете да ни поставяте под вас, европейци.

3

политолог

преди 9 години

БКП-БСП-ДС никога не са спазвали закона, те се смятат за богоизбрани благодарение на простите и неграмотни техни избиратели. Къде е Мая Манолова -Галева да каже какво става с Костинбродската история. Доказа се , че нищо от нейния донос не е вярно. Сега се опитаха да проверяват Президента с кой се срещал. Това е още по незаконно. Излъгаха за уж сгрешени подписи за референдума , а същевременно не дават подписите за проверка. Това е нищо , в сравнение с 70 годишната им гавра с народа. Срам и позор.

2

Оня

преди 9 години

Жална и майка, на държава която нама производство...Държава, която е sex дестинация...Жална ни майка, на нас родителите, които найстина се борим за децата си...Тъжно, доста тъжно е..!

1

Оня

преди 9 години

А защо бе хора, защо няма новини за потопа в Сърбия на първа станица!!?Съседи са ни, това можеше да сме ние...Не е редно до вчера, да има само 1000лв. събрани по сметките!!?Само няколко десетки граждани, да са се отзовали до Сръбско посолство в София... с дарения!Не е редно (Да не съм груб) Земете се У раце! Съседи са ни!!!