12

улио

преди 10 години

То е ясно кой купува гласове,,, гнусните комунисти!vbox7/play:cee932a371&start=3

11

Анонимен

преди 10 години

Имам чувството, че медиите държат г-на в шах. Ай не е платил, ай са го изпортили точно в деня на размисъл. И на края защо си мисля, че всичко ще се потули... и естествено за пореден път пак няма да има отговорни.

10

Анонимен

преди 10 години

Каква файда след изборите? Бития бит, е*ания ***. После и да кажат, файда. Не че на всички не им е ясно кой стои зад това.

9

чугуни

преди 10 години

Ако беше ГЕРБ досега да го бяха раздухали по всички медии и цяла седмица щяха само за това да говорят, но нали е или БСП или Бюрека сега мълчанието е пълно. Да ви се изхр*ча на п*миярските принципи.

8

MOLI

преди 10 години

АКО СИ МНОГО *** НЯМА ДА СЕ ДОСЕТИШ НА КОГО СА МИНИТЕ И КОЯ Е ПАРТИЯТА.САМО,ЧЕ В МОМЕНТА Е В КОАЛИЦИЯ С БАРЕКОВ НЕ С КОМУНИСТИТЕ.И ВСИЧКО СИ ИДВА НА МЯСТОТО.ПАРТИЯТА Е ЛИДЕР-НА КОВАЧКИ.А ВИЕ Я КРИИТЕ КОЛКОТО СИ ИСКАТЕ.

7

Анонимен

преди 10 години

То и на слепия е ясно че партията е БКП/БСП

6

Анонимен

преди 10 години

Не може да бъде. Тя е активна, само когато става въпрос за нарушаване на закона от нейна страна. Или, разбира се, когато трябва да подпомага с активни заблуждаващи мероприятия управляващото мнозинство. Благодарение на активното й бездействие в Българи всичко може - дори когато видиотени политици говорят малоумия. Безобразия стават на всяка крачка, но те не се наказват, заради властта. Преврата Костинброд продължава благодарение на корумпираната съдебна система -некадърна,страхлива,алчна и нагла.

5

Т2

преди 10 години

Гърчете се гадни *** да *** дано!

4

Тошо

преди 10 години

ако бяха от ГЕРБ,щяха веднага да кажат партията,но нали е от БСП,пазят дълбока таина,защото нали всички журналисти сега се подмазват на комунистите и турците

3

vesko02

преди 10 години

Манолова какво ще ни разказва в неделя вечер,няма да са розови сънища със сигурност.

2

Иван Пешев

преди 10 години

От НОВА не казват името по същия закон, по който Бареков се *** в Костинброд миналата година. Няма такава държава.

1

Анонимен

преди 10 години

politika