53

Анонимен

преди 10 години

Къде са парите от увеличения износ?САМО ЕДНИ ХВАЛБИ,НАСРЕЩА НИЩО.

52

Веселин

преди 10 години

Ползата е в работата на хората под земятаЯ ми кажете какво общо има този *** с това което мисли и това което става,че кой го пита него какво иска?ЕЙЙЙЙЙ всички видяхме ,че сте поставени лица и нямате право на мнение

51

Анонимен

преди 10 години

ДКВР намали таксата за достъп, която дружеството събира, от 6,48 лева/МВтч на 2,76 лева/МВтч, което е понижение от 57,4% таксата за пренос от 9,71 лева/МВтч на 4,15 лева/МВтч или с 57,2%. Така за трите месеца на 2014 година приходите възлизат на 93,7 млн. лева в сравнение със 122 млн. лева. за същия период на предходната година, което е спад от близо 25%. И с 300% да Ви скочи износа то крайният резултат е че се получават по-малко пари Къде тогава е ползата или след неделя няма да Ви пука?

50

Иван

преди 10 години

По моето скромно мнение и като следя изявите му мога за кажа че Стойнев е един от малцината достойни хора в политиката който защитава националния интерес и мисли за хората. Не съм от БСП, но заслугите на достойните хора трябва да се признават.

49

българин

преди 10 години

До Оня:Със съседи като сърбите, ни трябват врагове. Иначе, съгласен съм да помогнем на обикновените хора в Сърбия при такива наводнения, а ОЩЕ ПОВЕЧЕ - НА БЪЛГАРИТЕ В ЗАПАДНИТЕ ПОКРАЙНИНИ. Предлагам, най-напред и най-много на сърбите сега да помогнат онези български "червени бизнесмени", които забогатях скорострелно от контрабанда на горива към Сърбия по време на ембаргото, което им беше наложено.

48

работещ

преди 10 години

Браво! Износителите на ток (които са ДО ЕДИН ЧАСТНИ ЛИЦА И ФИРМИ) да му купят нова къща и кола на това министерско недоразумение - Стойнев. Аз обаче, питам: НА НАС, МНОЗИНСТВОТО ОТ БЪЛГАРИТЕ - ПОТРЕБИТЕЛИТЕ НА ТОК, КАКВА НИ Е ФАЙДАТА ОТ УДВОЕНИЯ ИЗНОС? И още: КАКВО ТРЯБВА ДА СТАНЕ, ЗА ДА ВЗЕМАТ КОМАНДВАЩИТЕ В БЪЛГАРИЯ КОМУНИСТИ, вкл. министър Стойнев, ДА ПРЕГОВАРЯТ С РУСИЯ ЗА ГОЛЯМО НАМАЛЕНИЕ НА ЦЕНАТА НА ГАЗА - оттам може да падне и цената на тока, и на ХРАНИТЕ, и на ПАРНОТО, които ни душат.

47

политолог

преди 10 години

БКП-БСП-ДС никога не са спазвали закона, те се смятат за богоизбрани благодарение на простите и неграмотни техни избиратели. Къде е Мая Манолова -Галева да каже какво става с Костинбродската история. Доказа се , че нищо от нейния донос не е вярно. Сега се опитаха да проверяват Президента с кой се срещал. Това е още по незаконно. Излъгаха за уж сгрешени подписи за референдума , а същевременно не дават подписите за проверка. Това е нищо , в сравнение с 70 годишната им гавра с народа. Срам и позор.

46

inatut

преди 10 години

е то може ли "народна власт" без 100% ръстове и преизпълнение на плана. Тати нали те е учил как работи пропагандната машина..

45

бай Петко

преди 10 години

Стойнев, след като износа е скочил 100%,защо не намлиш народния ток поне с 50% и тогава да се хвалиш ?

44

Оня

преди 10 години

*** - подпухнали...А защо бе хора, защо няма новини за потопа в Сърбия на първа станица!!?Съседи са ни, това можеше да сме ние...Не е редно до вчера, да има само 1000лв. събрани по сметките!!?Само няколко десетки граждани, да са се отзовали до Сръбско посолство в София... с дарения!Не е редно (Да не съм груб) Земете се У раце! Съседи са ни!!!

43

Анонимен

преди 10 години

И сега, ако не ми намалят сметката за тока и не ми увеличат заплатата, значи дреме ми на у-я!

42

Анонимен

преди 10 години

Много интересно г-н министър как така износът скача със 100 % а парите от таксите са по-малко отколкото преди да ги " оправите" ? И някой там в министерствата или парламента пък може и в ДКВР да му е идвало на "УМ", че от всичките изнесени мегавати само 15% по официални данни са на сметката на държавните структури а всичко останало е минало през частници? Случайно да ви идва на ум, че по сметките на НЕК въпреки големият износ те са на червено с над 50 милиона? Едва ли ще ми отговорите някога!

41

Анонимен

преди 10 години

Засрами се бе Стоинев-хората страдат а ти си тръгнал да се хвалиш.Един лев извади ли от джоба си да помогнеш на някои сърбин .ПФУ....

40

Анонимен

преди 10 години

Стига с тези манипулации, бе Стойнев. Само знаеш да се хвалиш по няколко пъти на ден. Вкупом работите по опорните точки на Моника Хохегер, защото троловете ви много изпростяха. Нямате памет за всичко, на което подложихте обществото - бедност, раединение и опошляване, за да си крадете на воля. И стига с тези обвинения към ГЕРБ. Вие сте във властта, която никога не сте напускали и само вие носите греховете за разрухата и корупцията в България. Станахте милионери, но ще си върнете всичко и затвор.

39

Анонимен

преди 10 години

Стойнев от всичко,което става под ръководството на тройната коалиция,е доволен. Недоволството на хората не го касае.Към тях той отправя само послания за бъдещето-абсолютно неизпълними.Кражби и хвалби,хвалби и кражби,а между тях заеми,дето ние ще плащаме,докато те се надсмиват над наивността ни.Цяла година правят само партийна агитация и нищо друго.С манипулации и преврат взеха властта и сега умират от страх,че всичко лъсна.Гневът на хората ги "трови". Заминавате си барабар с Бареков и... затвор.

38

Georgi

преди 10 години

До 6543Da toi ako go kazva e luja, a ako bat boko ili Dqnkov to e pulnata istina... Naistina trqbva da ima mnogo tupi hora v tazi durjava da simpatizirat na GERB.... Interesuvam se ot politika mnogo, chel sam mnogo i nide ne sam vidql dori i nai mizernite durjavi da imat ili da sa imali tolkova prosto upravlenie kato GERB, to prosto si e razil da sa na vlast i da ima hora koito da gi izbirat

37

По отношение на ...

преди 10 години

... въпроса на министъра към ГЕРБ:Поради некадърност и поради интереси за фалит.

36

Поп Пенчо

преди 10 години

От утре започвам всекидневен молебен за всички съседни нам държави да се наводнят или някакво друго нещастие да ги достигне за да може *** от снимката да се похвали че ТОЙ е помогнал износа на ток да скочи с 500000%. Дано не се оправят съседите преди изборите, че тогава ще четем че износа е намалял на 100%, т.е. не изнасяме нищо, а внасяме нищо че имаме в излишък, за да можем да крадем.

35

урунгел

преди 10 години

Драгомирчо-овчата тиква шъ опрай енергетиката

34

Rumen

преди 10 години

От 20лв на 40лв.Какво значи 100%,Малко стакмистика за простолюдието, но реалните числа се пропускат умишлено.От 5 лв на 10 лв? От 500. Милиона на милиард? Къде е истината? Няма значение, за популизъм преди избори става. Българина просто трябва да е достатъчно *** и да не задава въпроси а да гласува.