13

Анонимен

преди 10 години

Утре съм с КРАЗ-а.

12

Дедо Мито

преди 10 години

Дрън-дрън-дрънканица. Скутерчето при 3000 об./мин изгаря 150 литра въздух. Една 6 литрова кола при същите обороти изгаря 18,000 литра въздух. Тоест за една минута изразходва въздуха на 18,000 човека!!! Ха сега направете сметка от какво умират китайците в градовете и защо там духат силни ветрове.

11

Анонимен

преди 10 години

Някой иска да си продаде камионите.

10

Анонимен

преди 10 години

9 е прав. Четиритактовите скутери са много по-безшумни и горят още по-малко, защото изгарят горивото много по-пълно. Двутактовите наистина са кофти и откъм шум и откъм замърсяване.

9

do 8

преди 10 години

Ей добре, че не съм писал под твоя коментар.

8

subzero

преди 10 години

а случайно да знаете ,че има и четиритактови скутери ,а !?! защо поставяте всиочки скутери под общ знаменател?

7

9

преди 10 години

Пълни глупости са това! Всички,които пишете,по-долу сте ***,до един!

6

Анонимен

преди 10 години

Да,освен това са по-шумни,по-несигурни и опасни в сравнение с автомобил.Някакъв вид играчка за хлапето който се чудят кво да правят с няколко хиляди.Няма по адски шум от форсиран малолитражен двигател който минава почти непрекъснато под прозорците ти.Дори и най-изтормозените самолети звучат къде къде по-добре.Китайска талига ;)

5

Вуте

преди 10 години

Ами така не се живее - всеки безнаказано да си прави каквото си поиска - скоро не знам какво ще подкарат по пътищата - може и ядрени подводници - модифицирани. Все повече се замислям за еднопосочен билет и Терминал 2.... Има нищо гнило в БГ - и то непоправимо...

4

Вуте

преди 10 години

Това за скутерите е верно - току - що пресичах пешеходна пътека - току - що минаха три скутера едновременно - не само че не зачитат никакви значи , не спират никъде , ами и такава зловонна смрад се носеше след тях - тъкмо позабравихме "Трабантите" и - те сега - скутери ли не щеш , в гората - отиваме - АТВ-та - вдигат олелия до небето и изскачат ненадейно... Няма ли правила в тая държава??? Защо всички реват , а в същото време малцина само спазват правилата, написани в нормативните актове... Т

3

vesko02

преди 10 години

Внушават ни да изхвърлиме скутерите и всеки да си вземе по една" шкода мадара",хем екологично ,хем нафтата ще се продава повече,пък и в Шумен може да живнат.

2

Кратун

преди 10 години

Нещо не мога да им хвана логиката - един камион изгаря от 15 - 30 литра гориво на 100 км, а един скутер около 2 литра. Но китайците винаги са хващали същността на проблема. Даже врабчетата си избиха, защото решиха, че те са им виновни за загубите по реколтата. Само дето се оказа, че без врабчета загубите са още по-големи, та трябваше да си внасят врабчета от Съветския Съюз.

1

Анонимен

преди 10 години

"Скутерите обикновено са с двутактови двигатели" - стига бе, вярно ли??? Сигурно замърсяват и повече от самолетите, хех.