19

ПРИЯТЕЛКА

преди 9 години

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ. ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА ПРИЯТЕЛКАТА И КОЛЕЖКА КЕТИ ГИГОВА- МЕД СЕСТРА ОТ ОАРИЛ ГР. ПАЗАРДЖИК БЪДИ МИ ЖИВА ЗДРАВА И ЩАСТЛИВА МИЛИЧКА.ТИ СИ ПРИЯТЕЛ И ЧОВЕК С ГОЛЕМИ БУКВИ.

18

Анонимен

преди 9 години

Честито на всички именници ! живи,здрави и чин-чин!

17

Анонимен

преди 9 години

До от 12 до 13казва се християнството въведено във Византия,не в България

16

Той е

преди 9 години

Хайде и аз да си самочеститя имения ден! Честит ми имен ден!

15

Анонимен

преди 9 години

ЩЕ ИМА ЛИ ЕДНО ИЗРЕЧЕНИЕ НАПИСАНО ПО КАКВАТО И ДА БИЛО ТЕМА да ОБЕДИНИ българите?ЗА ГЕРБ НА БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ИЗОБРАЗЕНА КАРУЦАТА ТЕГЛЕНА ОТ ОРЕЛ,РАК И ЩУКА-сега давайте да ме опровергавате!ТРИСТА КУСУРИ за три реда ще намерите!

14

от 12 до 13

преди 9 години

"Да направим малка корекция на предния коментар. България не е приела Християнството през Византийско иго, а мисля точната дата беше 864 година"Да. Но пак под натиска на Византия. За мен това е една насилственно наложена религия. А не "едно от най-хубавите неща, които са се случили на България" както го каза. И в крайна сметка тези "цивилизовани хора", за които говориш са избождали очите на българите и са държали една доста голяма империя от роби.

13

Димитър

преди 9 години

Честит Имен Ден на всички именници! Всичко най-добро им желая!Да направим малка корекция на предния коментар. България не е приела Християнството през Византийско иго, а мисля точната дата беше 864 година. Византийското робство е някъде 150 години по-късно. Каквото и да си говорим, за повечето Българи Християнството е едно от най-хубавите неща, които са се случили на България. Чрез него ние сме станали т.нар. Цивилизовани хора.......за другите Християнски народи.

12

Българин до №6

преди 9 години

Да твърдиш, че Християнството е спасило България от турците е грешно и много наивно. Но не се притеснявай - много вярващи в Исус са чували тази пропаганда от църквата и я поддържат.Като си такъв теоритик изказващ теореми и теории, че без Християнството сме щели да бъдем турци и ибрикчиии ми кажи, пак така теоритично - какво би станало, ако не бяхме попадали под Византийско робство и прадедите ни не са били насила покръстени от Византия ?? Губи ли ти се теорията и предположенията ??

11

РУСКИ СПЕЦНАЗ

преди 9 години

КОНСТАНТИН Е ЛАТИНСКО ИМЕ....И КУРИОЗНОТО Е, ЧЕ Е НАИ-ПОПУЛЯРНОТО И МНОГОБРОИНО ИМЕ В ГЪРЦИЯ !!КОСТАС - КОСТА - КОСТАКИ - КОНСТАНТИНОСЗИТО ГРЕКИА (ХЕЛЛАС - ХЕЛЛАДА)

10

жоро

преди 9 години

днешната атаркция няма нищо ообщо с автентичното нестинарство, последната автеничан нестинарак Малката баба Злата е починала някъде през 60-те години мисля. Днес всичок е имитация описана много подробон от Професор Иваничка георгиева в "Огнеходството". така напр. някога не е можело жена който е раждала да танцува по огъня, днес няма проллем в това отоншение....- имитация за да се пелечял пари от туристи.

9

Анонимен

преди 9 години

КОЙ *** НА ТАКИВА ПРАЗНИЦИ СЛАГА МИНУСИ , *** НАРОД , УВАЖАВАЙТЕ ПОНЕ МАЛКО БЪЛГАРСКИТЕ ИМЕНА ,СРАМОТА

8

Rex

преди 9 години

Стига се кланяте на Византийската религия, която няма нищо общо с Христос! Отворете Библията, за да ви се отворят и очите.

7

Анонимен

преди 9 години

До до анонимния под мен"най - добре недей коментира."Ще коментирам колкото си искам това е свободен сайт, ***.

6

до анонимния под мен

преди 9 години

Умнико , тъй като явно не разбираш нито от история, нито от религия , най - добре недей коментира. Ако това, което прави император Константин не се беше случило, най - вероятно сега щеше да носиш *** и да се дупиш по 5 пъти на ден. Честит имен ден на именниците !

5

Homer

преди 9 години

До номер 4: Константин е тракиец по произход, роден в Мизия! Това е връзката. Честито на именниците!

4

Анонимен

преди 9 години

"През 313 г. Константин издава Миланския едикт, с който въвежда християнството като официална религия във Византия."Не виждам какво общо има това с България и защо трябва да се прекланяме на Византийските императори и герои.Ама нищо нека църквата си обяви, че е празник на Свети, Свети, Свети и майка му Елена. С рогцата.В крайна сметка вредят на България като лъжат хората с пропагандата си за християнството и чуждопоклонничеството, но нищо - на тях вече им е станало навик.

3

Анонимен

преди 9 години

честито на всички именици живи и здави

2

Tina

преди 9 години

Честито на именниците!Хубав празник на всички!

1

бай Петко

преди 9 години

Честит празник на всички именици. Коцета много, но коцкарите са малко ! Наздраве и да сте винаги здрави и весели !