25

kiki

преди 10 години

До Bulgar velikne lupaj gluposti kad ne poznajes srbe,zivimo jedni pored drugih a u sushtini se ne poznajemo

24

Shop-Srbija

преди 10 години

Mnogo mersi na Blgarskiat narod za pomost koiato pristigna od vas! Dokaz da ima samo dobri I losi hora. Za tezi gore koito likuvat U.S.A.. Dimitrovgrad (Caribrod), 99. godina na 3 pati bese na meta na raketite od NATO, nikoj ne kaza v Blgariq od drzavnicite ce tuka ziveqt Shopi! Ne kazaha no pusnaha NATO samoletite od Sofija da ubivat golorukiq narod v Srbiq I da bombardirat Dimitrovgrad,bratskiq narod na Blgarite, Srbite I Makedoncite.Zasto? Losite raboti nek isceznat s vodata dobri hora!

23

Teo

преди 10 години

До АнонименТова са пълни глупости - имай предвид ,че Югославия е била като империя и сърбите са точили благините от всички и се разпадат след като комунизма дойде тука. Нормално е да са имали по-добър стандарт на живот , още повече те не бяха с толкова затворен режим като нас. Последствията от войната идват по-късно. В момента са по-зле от нас като резултат и от войната и от разцеплението.

22

Петко бунтара

преди 10 години

Бог забавя, но не забравя! Това е Божието наказание за сърби, хървати и босненци дето се избиваха един друг преди години във войната. А за сърбите е най-тежко и заради това, че ни взеха Македония и Западните покрайнини и тормозеха българите там постоянно. Малко им е, още трябва да бъдат наказани извергите. Све сърбе на върбе! ДГД!

21

Bulgar velik

преди 10 години

Volim surbe , na vurbe!!

20

езичник

преди 10 години

те са корави хора. ще станат и ще продължат коклото и зле да са паднали.

19

Анонимен

преди 10 години

То като стане войната тука ще е като Хирошима!Да видите НАТОВИЦА ...

18

Анонимен

преди 10 години

СЪРБИЯ Е ВЕЛИКА!!!Тука и без стехия се самоунищожихме!В Сърбия по време на ВОЙНА и БЕДСТИЯ хората са по богати от тук факт...Куфарната търговия от България към Сърбия през войната!

17

Анонимен

преди 10 години

Гледах едно американско предаване, как някаква река през няколко години им наводнява къщите. Сем. отидоха да видят какви са щетите, видимо спокойно, мъжът обясни, че това вече им се случва за трети път, но не искат да се местят, ще възстановят къщата и ще я изградят по-нависоко. Впечатли ме спокойствието с което разказваше, докато на нас или наши съседи ак се случви това, живота ти рухва, просто защото сме адски бедни и цял живот работиш за да имаш покрив над главата си и ти и децата ти.Жалко!

16

STAR

преди 10 години

GORKITE HORA. UJASNO BEDSTVIE . DANO NE SE SLUCHVA TAKOVA I V BALGARIA.BRAVO NA NOVAK JOKOVICH I NA DRUGITE KOITO POMAGAT.

15

србию и русию

преди 10 години

Тия зaпaдни ( от нaс) свинaри, нaречени срби, зaщо кaндидaтствaт зa помощи от фондовете нa Европa, a не от " фондовете" нa крепостното гaсудaрство, нaли москвaтa " им помогнa" с няколко удaвници прaтени с летящaтa кaтaфaлкa Ил- 74...Србите обaче хочут Юро мaдaфaкaрите му

14

prokurora

преди 10 години

Това ако беше САЩ, до сега щеше поне 300 извънредни емисии да имат по *** 1, босфор ти ви, интервюта, Роско да прати писма до местния шериф, с което изказва подкрепата на целия български народ. Как най-добрият народ в света страда несправедливо от божия гняв. Можеше и Кончита Вурст някоя балада да изпее.

13

Анонимен

преди 10 години

Няма значение дали са сърби, босненци, румънци - това са все хора, които са в беда. И ако е останало малко човещина у вас ще подадете ръка на човек в беда. Защото утре вие ще сте на неговото място. Или сте само християни за вадене на кръста, коледния шопинг, гергьовското агне и боядисването на яйцата???

12

Анонимен

преди 10 години

Stroitelstvo tip - prenosimo

11

do 2

преди 10 години

ЗДРАВАТА КЪЩА НЕ СЕ Е СТРОШИЛА, CTABA И ЗA ПPEHACЯHE !

10

Анонимен

преди 10 години

Братята сърби са наши братя. Винаги са се правили на извънземни към нас, но ние сме им простили. Както може ще им помогнем.

9

Анонимен

преди 10 години

Сега по автокъщите ще се напълнят с "удавници" - автомобили бракувани след наводненията и почистени като "нов внос" у нас! Хващаме ли бас как ще избухнат оферти в стил "две за лев" - фирмата ти плаща данъка регистрацията и застраховката, ти само се излъжи някакви пари да дадеш... Ей колко хора ще изгорят дидеее...

8

а

преди 10 години

А Орешко няма ли да прати помощ или толкова са изпразнили хазната, че си траят, все еднонищо не е станало! Съседите са по близки понякога и от роднини, а пък точно ние сме им и съседи и роднини...

7

Анонимен

преди 10 години

Tazi kashta s lepilo li e lepena za zemiata...? Inache izglejda strashnichko da pazi Bog.

6

до 7

преди 10 години

Леко ,че ще ти излезне някоя пубер пъпка.