162

Дая

преди 10 години

Много ми е смешен Бареков как сега дава мило и драго да плюе по ГЕРБ,а преди съвсем малко време ходеше да подарява герберчета на Бойко и да го нарича генерале. Стигна се до там,че да къса вестник "Труд" в ефир,защото пишели против депутатка на ГЕРБ. И какво излиза,че той е защитавал същите,които днес нарича престъпници.Смяяяях!

161

Дая

преди 10 години

Бареков е страшен ***! Когато се окаже поредният предал българите,пак ще си говорим с яростните му защитници.

160

Анонимен

преди 10 години

Млади, интелигентни българи да излезем на 25 и да смачкаме престъпната коалиция Цветан Василев, Бареков и Местан.

159

Анонимен

преди 10 години

Ако някой още не е разбрал, че Бареков е втората листа на ДПС много бързо ще го разбере след изборите. Как става тази работа, когато основния спонсор на ДПС - Търговско и корпоративна банка и нейния шеф Цветан Василев заедно със своя приятел мафиотът Делян Пеевски, неговите медии и най-гнусната от тях ТВ7 спонсорират ДПС и Бареков и им правят реклама. Да от време на време Бареков каже нещо срещу ДПС, за да заблуди глупаците и за съжаление и възрастните хора, че няма нищо общо с ДПС.

158

Анонимен

преди 10 години

А бе , боклукчийска кофо, ти ли ще даваш оценки на ГЕРБ, дето им лижеше ***. С мутренските пари на Цветан Василев и Делян Пеевски, с наглата си ухилена до противност мутра. Около тебе само ченгета , мутри и леки жени. Вземи си памперс за неделя вечерта, ще ти трябва, Дудук нещастен, като видиш резултатите и тогава Цветан Василев и Делян Пеевски ще ти търсят сметка къде пръсна окрадените от самите тях пари от клетия български народ.

157

dp

преди 10 години

Такава гротеска са всичките накуп.... "политици" и те.Евтина - ако и малко попрехранена - сбирщина слуги на КГБ мафията без капчицасамоуважение и собствено достойнство.За съжаление от 1944 насам те държат пушките и не се вижда как точно и кога ще ги махнем.

156

Анонимен

преди 10 години

Аааа Дуци се е опитал да мине тънко с това герберче,яаааааа да бръкне по-дълбоко в джоба и ще има кръгом.

155

Анонимен

преди 10 години

А кебапчета ще има ли пред народното събрание?

154

Разбира се, че ...

преди 10 години

... ГЕРБ е символ на простотията.

153

USA

преди 10 години

Ima li njakoi da vjarva na tozi ingineren produkt na Mafiata ( Dogan ,Stanishev ),,,,,

152

езичник

преди 10 години

до 183народа на зомбираните овци

151

иван

преди 10 години

До езичникА кажете ми люде болгарски? Какъв е тоя народ,който дава 7%рейтинг на този крещящ манипулатор Бареков,който доскоро правеше фелацио на Борисов в ефир и този клоун Р,Петров!?

150

езичник

преди 10 години

тоя е по-лош от борисов доган станишев и сидеров взети заедно. това е един образ обединяващ всички тях едновременно.

149

кофти е

преди 10 години

да го употребят човечеца като тоалетна хартия. Дали *** се е изтрил след другите? Голем джумбиш р'ийш ли.

148

*******

преди 10 години

гласуваш с бюлетина 28 и получаваш вот 2 в 1 бареков + пеевски гласуваш с бюлетина 29 пак 2 в 1 само че , пеевски + бареков

147

Анонимен

преди 10 години

леле Пеевски като ти врътне кранчето какъв рев ще нададеш ама сега си голям а после га яде кифтета не рива а после ша ривиеш дудуче нещастно

146

Анонимен

преди 10 години

колко жалко че , лудите не ги прибират за принудително лечение иначе Бареков щеше да е пръв сред първите

145

Анонимен

преди 10 години

В Орхание 99% са ***. *** очевидно много съжалява за този ***, че не попълни партията му от ***. Знаем и кои *** те финансират дудукчо мамин.

144

TPE3BEH

преди 10 години

Кога баща му на това "момченце" ще усети пълната сила на закона в тази страна?Георги Георгиев тухлата и синът му Даниел изкупиха повечето общински имоти в града с помоща на поставени лица. Повечето бизнесмени в град Ботевград, които имат взимане даване с общината за поръчки или конкурси са негови хора. Този новаченски *** съсипа града, уби неговия дух и го напълни със селяни и простаци. Вижте само плаката на тити папазов от вчерашния баскетболен мач и ще ви стане ясна картинката...

143

Анонимен

преди 10 години

БАРЕКОВ Е ВСИЧКО ДРУГО, НО НЕ И МУТРА- ЯВНО ТИ САМО ТАКИВА ПОЗНАВАШ, НАЙ-ПАЧЕ ТИКВАТА. ЗАЩО НЕ СЕ ЗАПИТА ОТКЪДЕ СА ПАРИТЕ НА СЕМОВ И РЗС, КОИТО ЩЯХА ДА УВОЛНЯВАТ БОЙКО И ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ БЕШЕ ЗАЛЯТА С ТЕХНИТЕ БИЛБОРДОВЕ ?