7

Анонимен

преди 10 години

Да както при всяка кухня, така и при Средиземноморската вегетарианската част е полезна. Иначе ако си плющите паста и пица ще надминете и американец по тегло. Питайте най-добре една баба на село в Балкана коя кухня е полезна: домашен бобец, салатни зеленчуци, МЛЯКО! и от време на време някоя домашна кокошка или яре/агне.

6

мариаантоанета

преди 10 години

и пасти...

5

Анонимен

преди 10 години

Люпете повече семки на стадиона и ще живеете по-дълго

4

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 10 години

A ЗА ЖДА СТЕ ДОБРИ АКРОБАТИ ВЪВ КРЕВАТНАТА ГИМНАСТИКА ВСЕКИДЕВНО ТРЯБВА ДА КОНСУМИРАТЕ ДВА ПЪТИ ДНЕВНО ПО ДВЕ ЯДКИ БРАЗИЛСКИ ОРЕХ! НЕ СЕ ПЛАШЕТЕ ОТ ЦЕНАТА МУ 18-25 ЛВ ЗА КИЛОГРАМ ЗАЩОТО Е БОГАТ НА СЕЛЕН И ОСВЕН ЧЕ Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ПОЛЕЗЕН ЗА МЪЖКОТО ЗДРАВЕ СЕ ПРЕПОРЪЧА И КАТО МНОГО МОЩНА ПРОФИЛАКТИКА НА РАК,СЪРДЕЧНО СЪДОВИ ЗАБОЛЯВАНИЯ, АНЕМИЯ И ОЩЕ БЕЗБРОЙ ЗАБОЛЯВАНИЯ.МНОГО ДОБРО Е СЪДЪРЖАНИЕТО В НЕГО НА ЦИНК И МАГНЕЗИЙ-ДРУГИТЕ ДВА ОСНОВНИ ЕЛЕМЕНТА УЧАСТВАЩИ ВЪВ ЗАХРАНВАНЕТО НА КЛЕТКИТЕ.

3

Анонимен

преди 10 години

Зехтина е полезен но този който пристига в България не е пресен, не е и чист. Зехтина престоял повече от година често мирише кофти

2

Крият нещо!

преди 10 години

Защо криете важни неща за средиземноморската диета?! А това, че народите тук употребяват (егати думата!) перно, рикар, пастис, грапа, узо, чипуро, йени ракъ, арак, ракия, мастика и добри количества червено вино! Както твърдят руски учени, алкохолът сам по себе си е добър антиагрегант. А червеното вино е балсам за кръвоносните съдове, вероятно заради ресвератрола. Разни англосакси напоследък искат да развенчаят ресвератрола, но това е, защото повечито са халбаджии.

1

Анонимен

преди 10 години

Почваме. Особено пък щом британските учЕни са го изчислили...нема начин и само средиземноморска и никва друга...Той още откак се е появил чуека на света само около средиземноморието не го е моряло повишено кръвно