27

До- антимутра

преди 9 години

Жалък си момко, струват ли си стотинките на коментар, за това което правиш .. ?

26

az

преди 9 години

До АНТИМУТРАама не си от най умните явно,промито мозъче говориш пълни глупости.1 во Китай е най големия приятел на Северна Корея и е единствената страна която им изпраща храна и провизии както и горива без Китай СК просто ще изчезне,ама си мат някаква историческа привързаност.2 ро Путин не е човека доставил ядрени мощности на Иран и Северна Корея това си е свободен пазар всеки може да си достави,друг е въпроса кой как ще го реазвие и използва,ние да не би да правим бомби или Румънците и т.н.

25

Анонимен

преди 9 години

Uspial e da se izmakne. Ako semeistvoto mu ne e v severna korea niama da ima problem

24

Анонимен

преди 9 години

До АНТИМУТРАLogichno e taka no koi kaza i kade e pisano che Putin shte prodalji da obicha severna Korea. Severna korea az i davam maksimum oshte 10 godini i komunisticheskia balon shte se spuka ot vatreshna strana

23

зз

преди 9 години

Ама естествено че ще живее в чужбина. Какво да прави в мизерната комунистическа Корея. Ние там ще пратим нашите *** за да ядат коренчета и благославят слънцето на нацията, другото прасе - Ким Чер Ин

22

Борат

преди 9 години

Казахстан - най-великата страна на света Всички други държави са управлявани от малки момичета,Казахстан е първа по износ на калий,Другите държави имат само на теория калий.Казахстан, дом на басейна Тиншейн Дълъг е тридесет метра и широк шест.Пречиствателната система е възхитителна.Премахва 80 процента от твърдите човешки отпадъци.Казахстан, Казахстан, ти си хубаво място.От равнините на Тарашек до северната ограда на еврейския град.Казахстан, приятел на всички без Узбекистан.

21

Борат

преди 9 години

Те са хора с големи носове и кост в мозъка.Казахстан има най-добра индустрия на света.Ние измислихме лактата и колана за панталони.Казахстанските *** са най-чисти.Разбира се не и за туркменистанците.Казахстан, Казахстан, ти си хубаво място.От разнините на Тарашек до севетната ограда на еврейския град.Елате и хванете чутовния *** на лидера ни.От съединението с тестисите, до заострения му връх!

20

vesko02

преди 9 години

Човека се снима за последно.

19

Пютнасран

преди 9 години

Значи вече дебелите севернокорейци са двама!

18

АНТИМУТРА

преди 9 години

ЗНАЕТЕ ЛИ, ЧЕ СЕВЕРНА КОРЕЯ НЕ СЕ ОБИЧА С КИТАЙ !!!!!а ПУТИН ПОДКРЕПЯ СЕВЕРНА КОРЕЯ!!!!НЯМА КАК КИТАЙ ДА ПОДКРЕПЯ ПУТИН!!!!

17

BOKO

преди 9 години

До АнонименДжакарта на западен свят ли ти прилича?

16

АНТИМУТРА

преди 9 години

А знаете ли, че Путин даде ядрени централи на Иран и Северна Корея!!!!После благодарение на тях имат вече ядрено!!!!!

15

Анонимен

преди 9 години

Защо така обикаля из западния западнал свят, а не е отишъл в земния рай наречен Русия!Там според повечето форумци тук живота е прекрасен. Путин дава хиляди долари заплати, живеят спокойно, в мир и разбирателство...няма глад, мизерия и простотия...всичко е прекрасно...та, защо така?

14

CrossFire

преди 9 години

Ама защо така бе, другарю? Народа такива сълзи лее за вожда, такъв рай е построил, няма безработица, няма престъпност. Защо вий скитате по света и ходите при гнилите капиталисти и империалисти? Не ви е срам!

13

Тодор

преди 9 години

Я, Цацаров!)!!!

12

Име

преди 9 години

По скоро на Цацаров прилича :D

11

Анонимен

преди 9 години

И неговия ред ще дойде.Дългата ръка на Ун не пропуска никого!

10

ЧК

преди 9 години

"Тоя Ким прилича на Симеон Дянков?"...По-скоро - не.Въпреки че и аз като теб за малко да се заблудя заради очилата, но след това питах гуугъл дали всички хора с очила си приличат и гуугъл каза, че не. Трудно ми е и на мен да повярвам но е така. Тръст ми копеуе

9

Анонимен

преди 9 години

Тоя Ким прилича на Симеон Дянков?

8

Анонимен

преди 9 години

Пандипанчито на брат си мяза. Един ден ще се върне на бял кон да ги оправи за 800 дни като падне Ким трети.