8

Ел.магн. радиация

преди 10 години

GSM работят на честоти от 800 - 1900 МНz(1,9 GHz). Това се жестоки честоти. Всички приказки за "какво въздействие имали" са безмислени. В България има 3 оператора!!, а в 60 милионна Италия са 6!? Дали имаме или нямаме GSM облъчването е налице. А като носим и 95 % изкуствени дрехи, които са идеални антени нашето биополе се променя и се разболяваме бавно и сигурно. Освен GSM вредни са комповете, радарите, които след изчезналия уж самолет ще вдигнат честотата им на локация, цифр. TV, УКВ радиа и др

7

Биотехнолог

преди 10 години

Всички тия технологии са от последните 15 години, това е прекалено малко време, за да има някакви наблюдения.

6

Kauboj iz Bosne

преди 10 години

Рутерите са също врло вредни.

5

Прелюбодейников

преди 10 години

Истинският въпрос е: Кой плаща за изследването?а) Децатаб) Мобилните операториОт отговора на тоз въпрос, сами можете да си екстрактнете отговора на въпроса в статията.

4

Анонимен

преди 10 години

"И макар да няма убедителни доказателства, че радиовълните от мобилните телефони засягат здравето,"Още малко ще кажете, че радиовълните са полезни за здравето, особено пък за развиващият се детски мозък. Коя компания плати за изследването?

3

До 2

преди 10 години

Уточни какво имаш предвид. По този въпрос се изписа много, а каква е истината, повечето хора не знаят.Знам обаче, че в някои западни страни, дрешките, с които децата ходят на училище, задължително съдържат някаква защита от вредното влияние на мобилния телефон.

2

Анонимен

преди 10 години

Който е работил на радиолокационна станция знае за какво става въпрос. На останалите им е достатъчно, че мобилния оператор им плаща наем от 200 евро на месец, да си постегнат изтърбушените общи части на коптора.

1

Анонимен

преди 10 години

Колкото е вредна една радиостанция, което всъщност е и мобилния телефон. Толкоз е вредно.Вредно е колкото е вредна честотата, с която се облъчва главата на телефониращото зомби.Ако не са вредни електромагнитните излъчвания въобще, то няма и постоянно да пишете по тоя въпрос.