84

Анонимен

преди 10 години

До everestПич, ти Стара Планина явно си я виждал само отдалеч. И въобще планина.

83

ью

преди 10 години

май не е съвсем зле наистина да се помисли за казарма - да калява волята и мъжествеността... и акъла

82

Влади

преди 10 години

Фрогнюз пишат, че засечените от хеликоптера горещи точки не са на момчетата, а на спасители.

81

Анонимен

преди 10 години

До everestАбе за водата може да се поспори.Зависи от района, зависи и от височината, зависи от вида на скалите.Т.е. зависи дали въобще има вода там или е подзема или е никаква.

80

kotarak

преди 10 години

На по 20 г. са, здрави млади пичове и вече за 3 денонощия са свикнали с планината.Така че скоро ще се обадят от първото селце където стигнат и заредят телефоните. Ако някъде хванат някаква маркировка ще им е в голям плюс поне психически.

79

Анонимен

преди 10 години

Анти ГЕРБ e po dobre zamalchi che si smeshen tova e jivot na mladi momcheta be *** ti ako beshe v takava situaciq na roditelite ti priqtno li shteshe da im e samo hranite a ste ebahti mishkite sichki pojelavam na vsichki bezmozachni *** koito pishat gluposti za tqh da im se sluchi sustoto na tqh i na tehnite deca da se zamislqt malko nad neshtata v jivota. Podqvolite tova e choveshki jivot na 3-ma mladi studenti...

78

Анонимен

преди 10 години

ami ako sa v peshtera?....

77

стига мачка

преди 10 години

До Анти ГЕРБщо не се хвърлиш от Аспаруховия мост

76

everest

преди 10 години

Пак ще се потретя,ако имат огън и огнище да се топлят,не виждам толкова голям проблем,за 2-3 дни малко ще прегладнеят,вода в планината колкото искаш,все ще ги намерят,ако не днес ,то утре,въпроса е да не са без огън,това е животоспасяващото в случая.Плюс това ,те не са алпинисти ,тръгнали да се катерят по скали и зъбери......

75

Анонимен

преди 10 години

напишете южен джандем и попрочетете няколко пътеписа към тях има снимки.Ако ги намерят и са живи ще бъде див късмет.Там района наистина е брутален особено при тези пролетно -зимни условия.И 10 хеликоптера да пуснат и огън да запалят , освен ако не е ужасно голям само на късмет могат да мечтаят да ги намерят.А кучетата в този случай никаква работа не вършат.Твръде възможно е ако са се изгубили някъде над хижата, в тъмнината да са я подминали и да са слезнали много надоло в гори тилилейски

74

до 80

преди 10 години

Баце,ти тази сутрин ,май си забравил да си пиеш лекарствата,така ми се струва.....

73

everest

преди 10 години

Споко ,като ги открият-надявам се скоро ,ще разберем каква е цялата патиланска история,мислете позитивно,няма страшно,нито са в Хималаите,нито в пустинята ,така че би трябвало, всичко да завърши добре.

72

Анти ГЕРБ

преди 10 години

Абе хора ли сте *** ли сте... какво се занимавате с писаници за тия наркоманчета недоносени... предстоят евроизбори и трябва да смажем ГЕРБ!

71

Рали1

преди 10 години

До фсбИ наркотици да са.Да ги намират живи!Всеки ще си плати. Но това мълчание е притеснително. Времето минава и психиката се срива. Познавам доста добре планината. Без подготовка, без дрехи и стабилни обувки, без храна, без ориентир и водач, това си е чисто безумие! Та дори и само на "разходка"! Оцелявала съм не веднъж, подготвена съм и пак не си правя експерименти с живота. Не само младостта е предимство, а и характера.

70

kalin72

преди 10 години

До ал,Мислиш ли, че спасителите не са им казали точно това? Само че на 20 години си млад и зелен и не слушаш патилите, ами действаш на своя глава...

69

ал

преди 10 години

Баси и спасителните служби имаме...да имаш телефонна връзка със загубилите се, да знаеш че са в кръг с радиус 30км и да не можеш да ги намериш два дни...Пълни лузери и некадърници!Ми кажи им да стоят на открито или да се качат на най-близкото било или поляна и да чакат там. Сега ще си играят на криеница сума време.Пази боже да намаш нужда някаква държавна организация да ти помага в милата ни татковина. Иначе все експерти там. да ви плюя и на професионализма!

68

фсб

преди 10 години

ако не са гъби, може да е ЛСД, екстази и тн... за мен има некви наркотици, зада стане така...

67

Рали1

преди 10 години

До 74,Това е така, но момчетата са били и на закрито, поне от там някаква следа?Вече се включват и спасители от цялата страна, техника, доброволци, дано поне днес има резултат.Други обстоятелства могат да направят така, че да не са живи, Балканът е непредсказуем. Само водата е спасението за тях, а за храна, освен гъби, друго препитание няма откъде да намерят. За днес съм с положителни очакванияР.Стоянов ПСС

66

everest

преди 10 години

Ако следата е пресна ,до няколко часа ,кучето я хваща,но ако вали дъжд,духа силен вятър,минават други хора ,става почти невъзможно да открие нещо,зависи от кучето ,водача,както и условията.

65

everest

преди 10 години

Освен челадинки,други гъби ,не знам в момента да виреят ,толкова рано .В крайна сметка не са в Хималайте или Алпите,ще ги намерят,въпроса е ,раниците и дрехите наистина ли са в колата.