139

зизи

преди 9 години

До Алексе до кога да 4акам?

138

TIMOFEI

преди 9 години

До Анонименоцеляване но на ква цена 1 юнак 2ма 4ета 3 4ета с предател та маи са оцелели наи много от последната група

137

TIMOFEI

преди 9 години

До Анонименама това означава ред а надали на няйкои му е изгодно няма как да се изкарват кинти

136

зизи

преди 9 години

До Стоян ми всеки има право на избор къде да живее но ,това не озна4ава че са си предали държавата и не биха го направили тва са руснаци много от тях обикалят по света и се връщат защо?

135

Анонимен

преди 9 години

става дума за супер корупция. през австрия проектната цена на 1 км газопровод е 2 млн евро,през бг е 7 млн.разликата от 5 млн умножете по 504 км,колкото е газопровода през бг.сумата се плаща от Газпром и после се удържа от бг от транзитните такси.или едни хора ще си присвоят 2.5 милиарда евро

134

кьорава работа

преди 9 години

Пилотна процедура - те не казват за какво ни питат, ние не казваме какво отговарямеПосле ще искат референдум(допитване) до народа по тоя въпрос

133

Паткин

преди 9 години

До хе хеКубинка за празната ти кратуна. На здраве!

132

Анонимен

преди 9 години

Каква персонална отговорност носи един евродепутат или един ЕК чиновник?Как по-точно избирателите на евродепутати контролират своите избраници?Какви гаранции за професионализъм имат евродепутатите?ЕК и ЕП са си държави в държавата на държавите и са на автопилот.

131

Анонимен

преди 9 години

яяяя колко много доларжий на хранилка има тук

130

Majorski

преди 9 години

Освен че става въпрос занякакяв "Пилотна процедура " нищо друго не разбрах от статията ......*** тъпотията ...1) какво иска от нас Европа?????2) какво трябва ние да прави освенче до 10 седмици да отговорим????3) Против българия ли е или какво ????4) Разрешават ли южен Поток или не ???5) Какео точно ни питат ???Абе МЪГЛА !!!! тиично в стил България

129

Анонимен

преди 9 години

Хората учили за дипломати трябва да са дипломати,същото важи за инженери,пожарникари,полицаи,шлосери.В ЕС за жалост голяма част от управляващия елит са непрофесионалисти и се избират на популистки принцип.Цялостната концепция за Европейски парламент и Европейска комисия е сбъркана,там трябва да се излъчват хора от правителствата,които да носят отговорност и да има директна връзка с изпълнителната власт в отделните страни.

128

Анонимен

преди 9 години

Образът на врага е едно от психологическите оръжия на пропагандната война,това съм го преживял,дай нешо друго ,по-екзистенциално,нещо за универсалната човешка природа например,за колективното съзнание,с руснаците само плашиш гаргите.

127

Крум

преди 9 години

Руските *** ни насъскват българи срещу турци, срещу ***, срещу ЕС ... Русктие *** и техните рубладжийски слуги у нас като Сидеров, Бареков, Доган, Станишев и т.н. имат една цел - да ни разбият на парчета. Прословутата стратегия - "Разделяй и владей". Покрай това искат и дани ограбят, Белене ясна работа там дори Жан Виденов каза че има два пъти превишение на цената. За Южен Поток същата работа строителството на 1км от тръбата в БГ е 3-пъти по скъпо от Словения а Словения е само планини.

126

до 174

преди 9 години

Каква раса са били теа голи боядисани неандерталци бе-ходили със човешки скалпове закачени по тях... А тая друга раса черна са си я купили черно на бяло от техния *** цар в африка. Както правят индиици и *** и до ден днешен дет си продават децата. Не забравяй британските колонизатори са нямали роби в нова англия, онея иберииски *** доло са играли на господари и апаши. Що сичко бяга към америка-щот аман от *** в европа ей затова. А *** обама ще ги накара пак да се върнат към еу

125

Анонимен

преди 9 години

Виж сега,то и "хамериканците" като са отишли в "щатите" са изтрепали цяла една раса, освен това са сбъркали от робски труд една друга раса,ама те *** си връщат.Упс,дали Америка не я колонизираха европейци?

124

123

преди 9 години

Taia prostastina neni triabva , az licno iskam referendum da stroiat gazoprovod nekade drugade

123

Анонимен

преди 9 години

Какво са "щатите"?*** преплували океан за власт и пари,дървета без корени,по-точно ***.

122

Анонимен

преди 9 години

Даваш ли си сметка,че има причина нашата народност да оцелее след 500 години турско присъствие,не само защото са дошли руснаците да ни освободят? Знаеш ли каква е тя?Моите деди са останали ТУК,запазили са своя ЕЗИК,своята ПИСМНОСТ,своята ВЯРА, продажни нещастници.

121

ПАЗАРДЖИК

преди 9 години

До СтоянРУСИЯ И НИГЕРИЯ ПОПРАВКА НА ГРЕШКАТА ВИ РУСИЯ И КИТАЙ.ТАКИВА КАТО ТЕБ ВОДЯТ БЪЛГАРИЯ НА ГИБЕЛ ПОСЛЕ ЩЕ ХВАНЕШ НА ПАЗАРДЖИКЛИЯТА РУСНАКА ОТ ТРИТЕ НАЙ ДЪЛГОТО АМА ТИ СИ ГО ХВАНАЛ ВЕЧЕ УМИРАТЕ ОТ ГЛАД НО СТЕ ТАРИКАТИ *** МРЪСНИ

120

Анонимен

преди 9 години

Сергей Брин-роден в Москва,на 6 години заедно с родителите си ,които са учили в Русия и са заемали престижни длъжности в руски научни институти,емигрира в САЩ-типичен ***,а за оправданието,нали знаеш,то е като задни*а,всеки си го има.