8

тттт

преди 10 години

Е, началничката на хранителния комплекс , не си есвършила работата, но г-н Огнян Аврамов нали я доведе в Парламента, нека сега той и бере кахърите, не тези, които не са назначавали...... Той нали разбира от "висши държавни служители"

7

избирател

преди 10 години

Тези главочи ,90% от тях освен ядене ,пиене и аванта друго не знаят,я да минат на хлебец и кисело мляко ,като повечето пенсионери,да видят как се храни народа в пенсия,егати и народните представители,дойдатсутрин прегледат новините,пият кафета,мафета,пушат,после некоя далаверка ,изморят се- айде на кюфтетата,стане 14часа,айде да си ходиме и утре е ден,е това е нашият депутат,пффууу.

6

...

преди 10 години

Ей да му се не види! Нещата тука, в БГ, винаги са наполовина! Ей го вна, ако тия кюфтета беха малко по развалени или малко по подправени с я цян калий я кураре я нещо друго от сорта и ако тия сичките 240 "хора" беха изяли по едно кюфтенце, нямаше да имаме толкоз проблеми сега ей! Ама наполовина се правят нещата тука ей, наполовина!

5

Х

преди 10 години

Сигурно са кюфтета от луда крава,затова всичките са хамави.

4

Язе

преди 10 години

Требе ли цела България да се интересува какви кюфтета ядат 240 гъзеве?

3

Homer

преди 10 години

Подкрепям номер 3!!!!

2

Анонимен

преди 10 години

"Агенцията по храните сваля мита за ценността на кюфтета в НС"-Леле мале чудо голямо каква драма и ние сега какво да правим да седнем да плачем за дупетатите ,че аз ги кълна от сутрин до вечер.

1

Анонимен

преди 10 години

АЛКОХОЛИКЪТ ПАК СЕ ИЗКАЗВА!