38

Ура

преди 10 години

Вечна слава на партията. Преборихме се със страха. Сега вече и безработните намаляха. Е работещите също намаляват, ама на кой му пука.

37

Анонимен

преди 10 години

Каво ли още ще научим до изборите на 25.05.2014г.?

36

Анонимен

преди 10 години

Лъжите се увеличиха с 11,8%!

35

STANIK

преди 10 години

Браво безработицата в БЪЛГАРИЯ почти я няма,, благодарение"бкп(бсп) дпс и разбира се къде без атакааллах

34

До до 39

преди 10 години

"***" - кажи, село?"септември като свърши сезона -и безработицата нарастне -ще се гръмнеш ли?" - НЕ!"сега стана ли ти ясно ?" - НЕ!"или от опорни точки нямаш мозък?" - ДА!Далеч ли стигна с простотията си? - НЕ! С по-малко злоба, повече ще постигнеш.

33

До !!!!!!!!!!!!!!!!!

преди 10 години

Върти го сучи го - все ще има мрънкачи и недоволни! По-малко ли са безработните? По-малко са! Като ти е все кисело и криво - търси си по-добра дестинация! Там всички те чакат с отворени ръце и обятия, за да ти изсипят милионите в куфара, без да работиш.

32

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

преди 10 години

Това е само защото дойде топлият сезон и зимно безработните отлетяха за финансово топлите страни да поработят. Не че някой у нас е разкрил нови работни места.

31

vesko02

преди 10 години

Смениха управлението на статистиката и всичко тръгна по мед имасло,скоро ще трябва да приемаме бежанци от Централна Европа и САЩ.

30

безработен

преди 10 години

Последно като ходих до бюрото по труда за подпис един *** от работещите там се заяждаше с мен и не ми даваше да се подпиша.Сигурно имат директива да отписват безработни и по този начин те да не се водят като такива в статистиката.

29

rustam

преди 10 години

До ГУРБЕТЧИЯ колега що не кажеш в коя държава си гурбетчия и какво образование имаш защото никъде не плащат даром а трябва да произведеш нещо за да ти платят колкото до мароко съм бил няколко пъти да наистина хубава държава хората също но не забравяй там зима няма разходите по малки само не казвай че са по работливи също не се сещам петрол газ имат ли но там е съвсем друго

28

Вярно

преди 10 години

Нали откриха 250 000 хиляди нови работни места.Затова и пада процента на безработните.п.п. и аз как сам си вярвам на собствените лъжи - точно като Станишев!

27

Kuncho

преди 10 години

През Април 2013 била по ниска, но сега намаляла повече:)))Да назначим шефа на Агенцията на 1000 лева и рязко да му вдигнем заплатата с 20% до 1200:))) Дали,ще е доволен?!:)Е това ако не е манипулация здраве му кажи!Пълен ПРОВАЛ е това правителство!

26

Анонимен

преди 10 години

Ми, нормално сега започва сезонната работа. Обаче това съвсем не означава, че проблемът с безработицата е решен.

25

ГУРБЕТЧИЯ

преди 10 години

ТО Е ХУБАВО ,ЧЕ ЩЕ ИМА РЪСТ НА ЗАЕТОСТТА, НО НАЙ-ЛОШОТО Е ,ЧЕ В БЪЛГАРИЯ ДОРИ ТРУДОВО ЗАЕТИ ХОРА НА СРЕДНА ЗАПЛАТА ЖИВЕЯТ С ЛИШЕНИЯ ,А ТЕЗИ С МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА НАПРАВО МИЗЕРУВАТ , ЗА БЕЗРАБОТНИТЕ ХИЧ НЕ МИ СЕ КОМЕНТИРА! ИСКРЕННО СЕ НАДЯВАМ В НАЙ-СКОРО ВРЕМЕ БЪЛГАРИЯ ДА СЕ ИЗРАВНИ ПО СТАНДАРТ ПОНЕ С АФРИКАНСКАТА ДЪРЖАВА МАРОКО ,КЪДЕТО МИНИМАЛНАТА ЗАПЛАТА Е 300 ДОЛАРА,А ЦЕНИТЕ МНОГО ПО-НИСКИ ОТ ТЕЗИ В БУЛГАРИЯ ! А В ПО-ДАЛЕЧЕН ПЛАН СЕ НАДЯВАМ ДА ДОСТИГНЕТЕ ПОНЕ ПОЛОВИНАТА ОТ СТАНДАРТА НА ГЕРМАНИЯ

24

Дядо Мраз - Сергей

преди 10 години

Преди избори , стават чудеса !

23

Анонимен

преди 10 години

Каде са отишли да работят ??? в европейските тоалетни или в нашите заводи, които и на сън не можем да си ги представим..ЛЪЖЦИ М Е Р З А В Ц И.. До кога все в проценти ще ни заблуждавете?

22

Фил

преди 10 години

Тази измислена "новина" ще я тръбят поне още година. Най-силното оръжие на комунистите е дезинформацията. Затова никога повече БКП на власт!

21

Анонимен

преди 10 години

Да се чуди човек как ги правите тези официални стъкмистики. Лудите умора нямат. Корумпираните също. Всичко ни е в повече.:)))Ако слушаме управляващите, те цяла година или заеми вземат и лъжат, че е заради ГЕРБ, или обещават небивалици, или се хвалят колко хубаво е станало и какви добрини са донесли за отечествениците си. Тази последна преди изборите седмица направо удариха тавана. По няколко пъти на ден излизат всички и манипулират като за последно.Търгаша Бареков е водещ в популизма. Измамници.

20

Maks

преди 10 години

Стакмистика - сбор от невярна информация с цел заблуда на масите !!!

19

rustam

преди 10 години

летния сезон като свърши започва зимния колкото до безработицата много чакът работата да ги намери но не става на много заплатите им са малко навсякъде по света е така НО и доходите са направо мизерни образованието и квалификацията също са фактор от деветдесета година що правителства се изредиха как едно не се намери на всички да угоди не знам, а разпродажбата на държавата за жълти стотинки? всичко се събори разпродаде украде и сега всички ревем