263

Анонимен

преди 10 години

Сега ясно се видя, че тероризма идва от москва. НАТО трябва да удари русия!!!

262

Анонимен

преди 10 години

Нали бяха велики и непобедими жалките руснаци. Хахаха. Донецк и Крим винаги са били в Украйна и ако трябва със всички възможни средства ще се върнат на Украйна. Май вече на руснаците ще им стане тесничко. Дано по скоро НАТО да отмъсти на тъпите и гадни руснаци.

261

Анонимен

преди 10 години

До б.ю.б.ю. Другарю, вие това го повтаряте от 70 години, само че не САЩ и западна Европа, а любимия ви СССР и налагания от него социализъм отидоха на бунището на историята!

260

Анонимен

преди 10 години

РФ просит НАТО провести заседание Совета Россия-НАТО до выборов в Украине.Кво става бе тов. Путин, откога такъв голям руски богатир (цели 163 см) като тебе започна да се моли на най-омразната на Русия организация НАТО. Какво толкова важно имаш да казваш, та не можеш да чакаш до 27 май, ами трябва еднага да има среща с НАТО? Аз знам причината стотиците убити руски диверсанти в Славянск и Крематорск, а може вече и да са хиляди.

259

Мижитурката Путин

преди 10 години

Изглежда, че вече никой не бръсне за слива Путин. Вече 5-ти път гланокомандващия на Русия заповядва на Шойгу да изтегли руските войски от границата с Украйна и никой не иска и да чуе какво казва главнокомандващият камо ли пък някой да му изпълни заповедта.

258

Наблюдаващ

преди 10 години

Я, мина полунощ и във форумното пространство под строй напъплиха всякакви русофобски гадини и неидентифицирани твари. То плюсове, минуси, маршове, поеми, Вагнер... 5 милиона българи били претопени... друг *** пък наскоро писа, че комунистите в СССР избили 200 милиона души. Фа-*** Фа-нтазии от 1001 нощ...

257

Лилипутин

преди 10 години

Опорни точки до всички русофили и друга платена и зомбирана от Кремъл ***:1. Руските войски наистиан се преместиха по казармите си. Само че преди това преместихме казармите по-близо до Украинската граница.2. Не е вярно, че руските националисти които се бият в Източна Украйна, изпитват недостиг на доброволци. Вече сме приготвили два автобуса изнасилвачи, педофили и *** които да се присъединят. Но имаме нужда от водка. Липсата на водка ни изправя пред хуманитарна катастрофа!

256

Анонимен

преди 10 години

Това което правите е все едно да отидете да пикаете на паметника на Левски!Как не ви е срам?!

255

Анонимен

преди 10 години

Из "Предсмъртно писмо на Васил Левски"(За русофилите, понеже са ***, ще им кажа, че това е един ВЕЛИК БЪЛГАРИН)цитат:Аз не веднъж съм ви казвал: Тоз който ни освободи той ще да ни и пороби. ----------Жалко, че няма вече истински българи като Левски.Всеки си мисли, че Русия има вълшебна пръчка, ще я размаха и вече няма да е бедна държава с имперски амбиции и едва ли не Русия ще полива само България с мед и масло.А историята показва друго - винаги ни е ограбвала!

254

СССР

преди 10 години

Альоша1) Пиша ти от Плевен, драги Ванка. Помниш ли кагда пришол със танка? Беше млад, но се държеше мъжки. Зарази семейството ми с въшки2) Взе на мама златните пендари и дори галошите ми стари. Помниш ли, как кушаше картошки? Наконец забърса три кокошки.3) После си преспал със какa Сия и изпил си всичката ракия. А след време чухме и мълвата, че си гръмнал тате във главата!4)Длъжен бях да те обичам, Ваня. Даже кръстих дъщеря си Маня. Залъкът си давахме насила на Русия тая дива сила.

253

СССР

преди 10 години

5) После цели девет петилетки грабихте уран и руди редки. Грабихте и жито, папироси Зарад тебе ходим голи-боси!6) Дружбата ни беше свята, чиста. Ние всички хранехме танкиста. А пък ти ни пазеше със танка и ни взе последната луканка7) Пазеше и немците, и чехите. Ние тук възпявахме успехите. С паметник стърчиш ни на главата и скверниш небето и земята.

252

адам

преди 10 години

братска Русия няма кака да продава евтин газ на измислената еврейска държава.Братска Русия е против евреина батенберг.Достоевски ясно е записал какво чака Русия ако освободи братятата славяни,ако не беше Русия през 1885 турците щяха да са в пловдив,ако не беше русия нямаше кой да плати комисионите на фердинанад,ако не беше русия нямаше да имаш енергетика,металургия и машиностроене а *** и баща ти нямаше какво да ядат

251

ахахахахах

преди 10 години

И тия които изтъквате, че Русия била освободила България, можете ли да ми кажете защо тогава Русия е била против съединението на България?После ще ви напомня, че Стамболов иска подкрепа от Истанбул, не от Русия.И после ще ви напомня, че през Първа Световна Война сме съюзници с Турция (който е достатъчно *** за да не знае това, поне да потърси в Гуугъл!) а Русия ни напада на 2 фронта (Добруджа и Македония).Сори, ама май фактите говорят, че с *** сме по-големи братушки, не с руснаците.

250

тъподИВА

преди 10 години

е..а Пр......А пак неправилно преразказа тази *** и нещастна женица, ама и ние вече не и обръщаме внимание, то да беше нещо друго, ама то акъл как да и го налееш

249

АНТИМУТРА

преди 10 години

Всички комунисти искат на льосьогньома да му лижат клитерутина!!!

248

Анонимен

преди 10 години

Русофили, толкова много факти, подкрепени с документи и с какво ли не ви се показват.Поне малко срам не изпитвате ли?

247

мо6е

преди 10 години

защо толкова много незнайно какви българи отиват на запад,за евреите е ясно да крадат и мошеничестват,както и ***,Тоест *** и евреи са най първи емигранти забравих шикси ,Така евреите наричат гойските *** ,който за тях са всички гойски жени.Защо ,обаче българи искат да са имигранти,защото искат да са бездомници и без родници а този който няма дом и род той няма и бъдеще

246

СССР

преди 10 години

Братска Русия продава на братска България два пъти по скъпа газ от други европейски страни,братска Русия е против обединението на братска България с източна Румелия,Русия не приема кирилицата че е българска и забранява честването на 24 май през 50 те години на миналия век.Русия обявява война на България на 05. 09.1944год.за да може като победителка да принуди България да изплаща репарации дълги години,като веднага една влакова композиция с 32 тона банково злато заминава за Москва.Русия заповядва на България да се изтегли от Македония и Гърция след 2-та световна война и така се откъсва от Бълг

245

Анонимен

преди 10 години

ВЪН ОТ ЕС И НАТО !!!!! РАМО ДО РАМО С РУСИЯ ЕВТИН ГАЗ И НЕФТ АТОМНИ ЕЛЕКТРОЦЕНРАЛИ И РАБОТА ЗА БЪЛГАРИТЕ ! ВЪН НА ЕС ОТ БЪЛГАРИЯ

244

Анонимен

преди 10 години

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ ! ВЕЛИКАТА РУСКА АРМИЯ ОСВОБОДИТЕЛ НА БЪЛГАРИЯ ОТ ТУРСКО