38

бай уй

преди 10 години

До ЛилаваНе за 450 лева , а направо работи без пари. Лятото събирай плодове, а зимата гризай корени. Ти си роб с робско мислене. Евреите хамериканци и еврогейовете това искат. Робовладелски строй под формата на капитализъм и демокрация.

37

Анонимен

преди 10 години

Love.

36

Лилина до 23

преди 10 години

Да......колко точно казано - "безкрайно късно",а е само на 16 .Майната му на луксозните яхти, лукса и всички гевезелъци, когато те няма. Всичко останало губи смисъл.

35

Анонимен

преди 10 години

ТЪЖНО..............

34

хасан до 38 - оп

преди 10 години

Абе пич, сто пъти си повторил колко си образУван, ама образование се пише с О, не с У. Явно още малко образУвание ти трябва, естествено, че един от основните проблеми на страната е образованието, с прости и злобни хора нищо не става. А нашите университети бълват по много от тях. Колкото до момчето - ами бог да го прости, но това не е решение на проблемите, сигурно е имал много сериозен проблем за да стигне до такъв край

33

Анонимен

преди 10 години

До опОбразОвание!

32

Анонимен

преди 10 години

Tajna Novina Leka mu prust na deteto

31

Maks

преди 10 години

До " оп " . Нямам в предвид учене в смисъл конвенционално образование, а духовно израстване на личноста и разбиране на живота. Когато прочетеш книгата на Луиз Хей " Излекувай живота си " или на Робин Шарма " Монархът който продаде своето Ферари " ще разбереш как работи живота, какви са законите му и как да се измъкнеш от посредственият си живот. Има и още много книги, просто трябва да се чете и да се мисли, ако искаш промяна.

30

оп

преди 10 години

Айде стига изтъквахте това УЧЕНЕ!В тази *** държава е много страшно вече.Много хора сме изучени и с добри образувания и с езици и всички се борим за промяна-безпаричието и безработицата ни убиват,без бъдещето ни убива.Тези неща сриват психически хората,семейства се разбиват.Това мислене,че имаш образувание имаш знание,че можеш,а нещата не се получават и си седиш без пари и работа.УЧЕНЕТО няма нищо общо,а държавата заряза хората.

29

Maks

преди 10 години

Посредствения живот в матрицата е тежко бреме. Всеки може да се освободи стига да поиска да промени живота си и да учи, а има много какво да се научи. Вместо скапаните сериали и телевизия която промива мозъка и манипулира с една едиствена цел, създаване на новите роби. Да системата има нужда от роби, които да консумират. Всеки които не се вмества в системата има два варианта или самоубийство или просвещение. МИР да бъде на душата на момчето, трагичен край на един не разцъфнал живот :-(((

28

Кръстьо

преди 10 години

До АнонименМи защото не си му казал.

27

Анонимен

преди 10 години

a zasto ne e vzel da izpire hapcheta?!! da si legne kato normalen chovek, da zaspi I da si otide... a sega da stresira dopalnitelno blizkite I poznatite da "go " gledat v edna torba razfasovan I na kaima.... ludi hora

26

Анонимен

преди 10 години

До лилаваАз съм на 16 и единственото от което се интересувам е политика и мизерията в която живеем. Моля те, не съди :)

25

до Лилава

преди 10 години

Лилавке, докато всички от върховете прибират парите от еврофондовете, а и не само тях, и не ги влагат по предназначение, няма да има икономика и работа, сиреч - хляб. Затова има и стачки, и недоволства. Къде има работа - на околовръсното или около кофите ?

24

льжата

преди 10 години

До Герчо.Защо няма да пееш? Напротив изпей му песента за щастието което то горкото не е имало.Сега там ще те чуе ище ти е благодарен.Сьлзите ми се стичат.Пей Герчо,пей!

23

Анонимен

преди 10 години

Бог да го прости, младежа! И недейте да политиканствате. Според статистически данни България е на 20-то място в ЕС по броя на успешни самоубийства - 10.1 на 100 000. Българите са една от нациите, които са най-малко склонни към самоубийства и макар и всеки един отнет живот да е трагедия, в много други, по-развити икономически страни и с по-напреднали общества, самоубийствата са много пъти повече.

22

Герчо с тамбурата

преди 10 години

Днес няма да свиря и пея. БЪЛГАРСКО ПОРЕДНО ДЕТЕ СЕ САМОУБИЛО. С него си отиде и половината България.Ами ако това дете беше оня български гениален ум,който щеше да ни каже на нас и на цялото човечество какво трябва да направим,за да живеят всички щастливо и радостно. Майка България изплака вече сълзите си по изгубените свои синове и дъщери-очите и са сухи. А нейде по площади и мегдани едни тъпани бият и *** надуват.

21

питащ

преди 10 години

Органите му могат ли да се ползват от нуждаещи се?

20

Лилава

преди 10 години

Е тва е проблема на България! Всички си мислят,че могат цял ден да лежат, а държавата да плаща социални! Работа има, въпорса е,че всеки си вика, аз ня работя за 450 лева, по-добре да взимам социални ! Всеки сам си е виновен за положението в което се намира, малко са тези който нямат вина,че няма какво да ядат! Е тва докато тъпия български народ не го разбере никога няма да има промяна. Все пак нека не забравяме,че управляващите са с част от нас, те са с манталитета на народа и който!!!!!!!!!!!!!

19

Анонимен

преди 10 години

Ех, дете, дете! Как никой не се намери да ти каже, че след нощта винаги идва нов ден и че колкото и да ти е тежко днес, утре ще е по-добре. Разбитото сърце се лекува и от мизерията можеш да се измъкнеш, но вече е късно... безкрайно късно!