17

Деян

преди 9 години

АТАКА ПОБЕДА!

16

gega

преди 9 години

Вотът да се пази внимателно от Плевнелиев и Румен Овчаров! не е здравословно!

15

Дая

преди 9 години

На 25 май с номер 20 в бюлетината!

14

Ниа

преди 9 години

Нещо сте се объркали,не може да наричате Волен първоизточник на скандали. Да,по-темпераментен е,но и вие да бяхте обстрелвани от постоянни провокации и вие щяхте да се поддадете. Той не е виновен,че толкова пречи на някои хора.

13

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 14ми излизай от ЕС , кво чакаш никой не те иска и без друго ...Москве е твоя дом ...прятен живот в Москве

12

Анонимен

преди 9 години

15899 = БКП

11

Дядо Петър

преди 9 години

16000 наблюдатели = 16000 търговци на гласове.Нищо ново не е измислено от времето на "Бай *** прави избори".Защото мат'рялът, след 70 годишно комунистическо, е на същото интелектуално ниво, както тогава.Ако не и на по-низко.

10

Анонимен

преди 9 години

Да излезем от ЕС.

9

Анонимен

преди 9 години

не знама дали слушахте снощи Всяка Неделя - българия е дала 46 милирад - плюс минус няколоко - в качестовот на специалисит които сем обучили, подготвили (грижили сме се за тяхната сигурност здравеопазване и т.н.) и изпратили на Запад - на запада. това никой не го брои. А сега ни подхвърлят трохи.Освен това ни задължават да наемаме ЗАПАДНИ фирми.

8

Анонимен

преди 9 години

вицето трябав да е твой основен съветки (според това което гледаме в американските фирми - художествени и документални) - стане гаф или проблем викаш го, объсждате нещата и после излизате с ЕДНО мнение....а не всеки да си говори сам каквото му дойде. Представяте ли си премиерът на държават да говори едно а вицепремиерът - точно обратното?Преди да излеез Плевневлиев да говори Всеки може да има мнеие. после той представлява цялаат институтция.

7

Анонимен

преди 9 години

вижте сега - не одобрявам плевневлиев като прзиден,т оспорвам легитимността му, но това което прави М.попова - на всичок негоов да е контра - е простащина. Щом не е съгласена - да си заминава. И без това ролята президента нарстав само при крииз, а ако не дай си боже умер президенат ще поеме веднага след него Председателя на Парламента, ние нямаме нужда от вицепрезидент. Блага димитрова го доказа и зае достона позиция - имаше разлиичя с желю - напусна.

6

Мангал

преди 9 години

Купуването и продаването на гласове е престъпление-Ха Ха Ха

5

Анонимен

преди 9 години

9 Не просто там трябва да утихне за да могат да се произведат изборите

4

историк

преди 9 години

Толкова прости и елементарни *** като троловете на Моника-Йосифова-Станишева-Хохегерова не съм виждал. ГЕРБ управлява 3.5 години и те са виновни за всичко , а БКП-БСП-ДС са целите в бяло. Това като твърдение и за пропаганда не върши работа. След 1944 г. комунистите-социалисти започнаха ограбването на народа и неговото приравняване към необразованите каскетаджии. След 70 години е днешния резултат. Масово обедняване и ширещата се простотия. Каквото и да кажеш все е малко за геноцида над народа.

3

Имани

преди 9 години

Апропо, тъй като диктаторите обикновено не търсят широко обществено СЪГЛАСИЕ, те често раэчитат на насилие и ограничаване на човешките права эа эапаэване на ВЛАСТТА!!!

2

Анонимен

преди 9 години

ЗАТОВА ЛИ ЗАПЛАТИТЕ И ПЕНСИИТЕ НА ДРУГИТЕ СА В ПЪТИ ПОВИСОКИ ОТ НАШИТЕ !ДОЛУ ЕС!!!ВЪН ОТ ЕС!!!

1

НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !

преди 9 години

Тия "наблюдатели" платени ли са ? Защото, ако са платени, значи не са наблюдатели, а купени гласоподаватели ... :)Народът вече не вярва на евролъжи !Все по-малко българи гласуват, а това прави властта непредставителна пред нейните юдейо-ционистки господари.Затова на следващите избори може да очакваме още повече "наблюдатели" ...Някой все пак трябва да създава впечатление за активност на изборите.Българите искат напускане на Еврогейския съюз !Не вярвате ли ? Направете референдум и ще видите