11

/8

преди 9 години

Вчера минах по бул. "България"в София. Приключва ремонта му. Ама, какви оградки видях от тънки тръбички и какви смешни навеси на спирките. Явно поклонниците на мутротиквата са възприели добре уроците му за кражба на обществени средства. Фандъкова, марш в някое самоковско училище да учиш децата на руски език-

10

...

преди 9 години

uspeh

9

смешни кукли

преди 9 години

дърпай докато има тъпчи докато ти пускат.Така правят ГЕРБ.Всеки гласува за ГЕРБ и накрая се оказва, че ние сме най смачканата нация, защото все нямаме пари и права, а политиците таке се уреждат и нагаждат, че чак няма наказани за източването на лични данни.Не гласувай, а ги напсувай с бюлетина 18 на 25-ти май.

8

ля ля

преди 9 години

всичко е много красиво и направо извънземно с тези трамвай! браво! но защо ми се струва че линиите са като магистралата - ВЪЛНООБРАЗНИ!!! чичо кон да не подскача много много с тези нови мотриси...??ххх

7

хак да ви е

преди 9 години

Фандъкова е кукла на конци. Дърпа я една крадлива и хитра групичка от всички партии в общинския съвет. Цокат до задавяне от почти двумилиардния софийски бюджет и си въртят далаверите. Основен принцип на мафията - да строим, за да крадем. А тъпите българи тъпчат би тъпчат хазната с последните си жалки стотинки.

6

Анонимен

преди 9 години

БХ за СФ

5

romanov

преди 9 години

gledai gi be brat4e kakvi skapaniaci sa balgarite zena 4akat da im ypravi stolicata tolkova li dosega niamashe maz da se zaeme stai rabota !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

4

Анонимен

преди 9 години

Нали щяха да правят метро там или метрото ще бъде с трамваи.

3

ronaldo

преди 9 години

bravo balgari unaci; shte imame novi tramvai vtora ypotreba ,gordease 4e sam rom a ne giayr skapan...........

2

ДОЯЧКАТА ОТ СЕЛО

преди 9 години

КРАВАРКАТА ФАНДЪВКОВА ДА НЕ ИЗРАЗЯВА МНЕНИЯ А ДА СИ ПОДАВА ОСТАВКАТА СОФИЯНЦИ НЕ ИСКАT ТАЗИ ЛЪЖКИНЯ ОСТАВКА

1

Анонимен

преди 9 години

Браво на Фандъкова, преди няколко дена представи първият за България електробус, сега и още нови трамваи. Вижда се, че жената се опитва да направи нещо за столицата с парите, с които разполага.