84

F-0FF

преди 9 години

До АнонименПа мен ме бОли фара кога и къде си ходил да ти кажа! Тези разкази ги запази за дружките ти за по бира!

83

F-0FF

преди 9 години

До АеросмъркСмърк, думата полицай в множествено число се пише полицаИ!

82

F-0FF

преди 9 години

Kaква отдалеченост, какви 5 лв., някой пътувахме по над 600км. да ги гледаме, хайде да не се разглезвате толкова, дами и господа столичани!

81

Аеросмърк

преди 9 години

66 години стигат.За разлика от Депеш и Елтън Джон, тоя не може да пее.Инструменталите го носеха, а той призоваваше София(сигурно приятелка) да го подпомогне творчески. Акустичните тела скриваха екрана за половината зрители. На излизане никакви указателни табели, а полицай "регулираха" движението, като се изминаваха 500 метра за 50 минути. Фънки и Амебата пак се нагушиха с билети за по 150 лева. Усмивки имаше, но над собствената ни глупост. Край на кариерата през България и заслужен отдих желая.

80

Анонимен

преди 9 години

Хубаво сте летяли ама ай презимявайте се вече...Кво банкет ли да ви направим че сте били на концерт?Аз га ходих по концерти нямаше интернет даже...

79

Анонимен

преди 9 години

Хейтърите под тази статия незная дали и доколко са чалгари, но 100 % са атакисти.

78

Анонимен

преди 9 години

Тридесет хиляди *** ... харестват това и здрав мъж зад тях ...

77

Анонимен

преди 9 години

Хич не са хубави тея ликета...

76

немам думи

преди 9 години

Дедо Йов, за теб лиготия, за мен не е .Като слушам fear of the dark, така и amazing.ЕДНОТО НЕ ИЗКЛЮЧВА ДРУГОТО, това искам да кажа пък аз :).

75

Анонимен

преди 9 години

А аз сега разбрах в Америката що има негарска музика!Ми то тоя не се траеше...Кончита вурст и тоя са от един пол само дето Кончита е спечелила награда за музика а тояза чекнене...

74

дедо Йов

преди 9 години

Немам думи виж моето момче, харесвайте си го тоя лигльо Стивънчо нема лошо, не претендирам за "велики познания" в никаква област, просто на I Don't Want to Miss a Thing, Cryin и прочие лиготии не мож ми стане дедовия както на FEAR OF THE DARK примерно :)

73

Говедарин

преди 9 години

Стивъне - наборе, голем си!!! Мани ги тея пустиняци дет не разбират...Само що не дойде след концерта да удариме по шише ракия и буркан с туршия, да живнеш?

72

немам думи

преди 9 години

До дедо Йов Тъй, тъй-Меноар,Металика и Мейдън-с това ли се изчерпват великите ви познания в областта?(нищо против тези групи).Харесвам блус и рокендрол звученето, бе.Е, и? Ама щом пък ти е толкова акъла да сравняваш с Бритни, кво повече да говорим.Истинският музикален фен може да оцени.Други дет разбираш ли, държат да се бият в гърдите,че само жици слушат , ги оставям настрана...

71

Горан

преди 9 години

Ей, концерта беше страхотен! Групата не ви е виновна за скапаната организация! И аз се прибирах 2 часа, след концерта, да! Но концерта беше на супер ниво! Много малко хора поддържат такава супер форма на 66 годишна възраст! Когато вие успеете да направите дори и малка част от това, което Аеросмит са направили, тогава обяснявайте кой изглежда, като спечелил Уродвизия!

70

п стоянов

преди 9 години

Тоя прилича на спечелил Уродвизия 2014 :)

69

дедо Йов

преди 9 години

Какво ги превъзнасят ти я бе, Cryin', Livin' on the Edge, Janie's Got a Gun, I Don't Want to Miss a Thing това ли са им лигавите хитовете, като го чуя то лигоч Тайлър и си го представям да ми *** ауспуха на моторетката, виж IRON MAIDEN си е ЙЕС БЕЙБИ !!! Незнам кви продавани албуми, колко години на сцена ама тя и Бритни има назнам колко продажби ама кой я слуша, не е важно продадени албуми и търговски класации ВАЖНО Е МУЗИКАТА ДА ВТВЪРДЯВА СТОМАНАТА!!!

68

Des

преди 9 години

Концерта беше супер, за разлика от организацията като цяло. Паркирахме колата на нещо, което преди 20г. може и да е било паркинг, но сега беше с трева до коленете и храсти по-големи от човешки ръст. Пълна мизерия, никакво осветление, а за изтеглянето след концерта нямам думи. Два часа концерт, два часа прибиране. Полицията ни заби по Илиенско шосе и там час и половина. Обаче на Фънки му дреме на шнорхела за нас, ангажимента му е да ни прибере парите и до там.

67

такааа

преди 9 години

Колкото по-малко бесепари, чалгари и депесари - томлково по хубава ще е България!

66

мдааа

преди 9 години

Комунизма и чалгата води до ментални увреждания!

65

фен

преди 9 години

Аеросмит си бяха на ниво! Друг е въпроса, че организаторите се изложиха - и с мястото, и с подгряващата група, и с шоуто, и с организацията като цяло. Не става само да *** Фънки.... Никога повече пари за концерт организиран от Фънки!!!