32

Анонимен

преди 10 години

Аз съм българска, живея тук, свикнала съм с всичко което ни заобикаля и мен ме отказаха да ходя на нашето черноморие, те искат чужденци да привлекът, който живеят по съвсем различен начин, свикнали са да им е чисто, удередно...с какво ще ги привлекът тук. Единствения вариант е тези 10 000 млн, да са ориентирани към таргет група - алкохолци - германци, англичани, които идват с цел поркане и не им прави впечатление мръсотията и лошото обслужване. Но това ли искаме всъщност?

31

Иван

преди 10 години

Защо големите интернационални компании имат пакети от отлични условия за служителите си, не само заплати, но и всякакви бонуси? Защото искат да дават повече пари ли? или понеже не знаят какво правят? Не - защото знаят че човешкия фактор е най-важния в бизнеса и се стремят да привлекат най-качествените хора и да ги задържат защото поради тези хора бизнеса им върви. Наш *** обаче не може да го разбере това, той гледа да дава малки заплати а качеството на обслужването не го интересува.

30

Иван3

преди 10 години

Логично е, но няма кой да се сети а и стиснатия, комплексарски мироглед на новобогаташите не помага. Текучеството на персонал нанася много повече щети отколкото плащането на високи заплати защото деградира качественото обслужване а клиентите искат качество. Качествено обслужване има при добре платен персонал който е мотивиран да си върши добре работата, който е периодично обучаван и се задържа дълго време на дадената работа т.е. е опитен и допуска минимум грешки с клиентите.

29

Иван

преди 10 години

Дайте ги 10 милиона за реклама, но при условие мутренските новобогаташи станали бизнесмени и работодатели да дават тройни заплати на персонала си - от 500лв да се вдигнат на 1500лв иначе не може да има никакво качествено обслужване. А и да подобрят обстановката и обучението на служителите, служителя е лицето на компанията - той е в пряк контакт с клиента. Ако ти му плащаш мизерна сума с която едвам смогва на него не му дреме за работата оттам целия бизнес пропада главоломно.

28

5

преди 10 години

това *** от парите на бедняците да прават реклама на мутренските хотели и хората дето работат в тех за 500 лева смехх

27

Анонимен

преди 10 години

Преди да даде 10 млн. да се замисли за законодателството, за стандартите на работа, за хигиената, като се вдигне малко нивото, да даде 10 млн. Сега дори и да привлече туристи, като дойдат и като видят за каква мръсотия и обслужване става въпрос, никога повече няма да стъпят тук.

26

isakov

преди 10 години

maliiii, kolko li broiki international turisti i bulgar firmichki e obezkostila bg darjavata, dokato sabere 10 miliona bg leva?! ili kolko li konfiskuvan ujkim narkotik e prodala na farmafirmite bulgardarjavata da specheli 10 miliona bulgarleva?

25

ronaldo

преди 10 години

10 milona za reklama na i taka ve4e bogatiti sopstvenici na xoteli i ostanalite ot bbiznesa:a kolko romi sa ostaveni da mizerstvat i stradat na nikoi ne my pyka 4ist igoizam prisasht na baiganovcite: pari za socialni programi nema a za vsiakakvi preshtiavki na pravitelstvoto ima :(a slet tova romite bili negramotni i marzelivi -moshenici i al4ni prodaznici ste balgarite za sazalenie)...

24

Анонимен

преди 10 години

всички хтели са собственост на руската комунистическа мафия с бг комунистическа мафия с адсти нечовешки условия на работа

23

anonimen

преди 10 години

Pi6ete za kogo da glasuvat horata = 6toto kandidatite sa vse starite mucuni ili na starite mucuni bratov4edite =

22

Анонимен

преди 10 години

Тя затова взе тези заеми, де. Ще раздава, ще раздава, ще раздава...Ама само на "роднините". А после ние ще плащаме, ще плащаме, ще плащаме...Докато са живи внуците ни, ако останат тук. Мислете, хора.Не ги оставяйте повече да лъжат и крадат.Гласувайте всички, за да ги спрем най-после. И не се лъжете по Барековци, че и те са "братя" на коалиционните измамници. Не се колебайте.Този път наистина ще им се потърси сметка. Връщат откраднатото и...в затвора. Там да преживяват истински катарзис. Успех!:)

21

Анонимен

преди 10 години

Не спряхте да се рекламирате преди изборите,но колкото и да се пънете,няма да гласуват за вас.Манипулациите ви лъснаха.Така е. Не може да се управлява само с лъжи,кражби, хвалби и заплахи.За всичко са ви виновни Борисов и ГЕРБ.Той не управлява докрай един мандат и му спретнахте преврат,че не ви играеше по гайдата.Вие не сте излизали от властта през целия преход и се оказа,че сте благородни девици - чисти и невинни,без никакви вини.Големи наглеци го раздавате, но свърши вече.Затвора ви очаква.

20

ssf

преди 10 години

A ve shopi kato ne vi xareswat betoniranite ni kurorti ne idwaite ve kloshari I bez towa ne ni trqbwate mizernici

19

:-)

преди 10 години

Daite gi na bednite Te ylavite turisti i bes tova znaqt kakva kal e Po moreto - evtiniq i kovri ;)

18

?

преди 10 години

Защо трябва държавата да плаща за рекламата на мутренските хотели?Щото половината от тях са сепутатски ли?Колко хотела имат например Милен Велчев, ББ, Цв.Цв?

17

Лора

преди 10 години

Голям провал в туристическите пристигания от Русия и мечтата на 1,2 милиона туристи от силния руски туристически пазар ще остане мечта,както всичко показва,благодарение на санкциите на ЕС и трудното издаване на виза.Вчера намалението се изчислява на 25% ,а днес възлиза на 40%.Отменят се големи пакети,които бяха насочени към Северна Гърция,Крит и Йонийските о-ви.Същите пакети се пренасочват къмТурция.Руските туристи изразходват по 1000евро на глава от населението,а немците-600-от гръцката преса

16

16-я

преди 10 години

Извинете! Извинете!Аз живея на 16-я етаж и имам един въпрос: колко пари даде туризма на държавата?!Струва ми се, че грижите и паричните потоци са еднопосчни.

15

Доктор Сър Пичук

преди 10 години

Отлично, сигурен съм че фирмата на Моника Йосифова ще кандидатства и ще спечели конкурса за реклама на нашия туризъм в чужбина. Тя ще открадне някоя и друга идея от този и онзи и ще гушне паричките.

14

Анонимен

преди 10 години

Значи с повече от един милион привличаме ....един турист.

13

Анонимен

преди 10 години

ami kato gledam snimkata po-dobre v kokosharnik da ida. nikoi niama da doide v betoniranite ni kurorti. horata tyrsiat pochivka, a ne beton.