54

Анонимен

преди 10 години

ДПС e tumora v bulgarskata politika.

53

Анонимен

преди 10 години

Eto oste nesto:Марин Льо Пен: приятелството с Русия поддържа мира

52

Анонимен

преди 10 години

До муспиСКБ е българска!

51

муспи

преди 10 години

Защо такава врява за френската националистическа партия, а на българската АТАКА не се обръща внимание след като е единствената българска в България?! Единствена и по състав - в другите няма ни един българин, и по политическа платформа - Сидеров говори точно това което си мечтае всеки българин.

50

kings

преди 10 години

До ЦиникаВсичките описани от теб неща, включително цивилизационните процеси, са продукт на човечеството да оцелява по-добре. За какво да разчиташ на ловът и събирането, след като новооткритата полза от земеделие и уседнал начин на живот ти дава по-големи ползи. Това, че сме развили разум по никакъв начин не противоречи на това, че всички се водим от човешките инстинкти, напротив-допълва го. Не знам защо реши да преобърнеш цялата наука със свободни съчинения.

49

Анонимен

преди 10 години

То и в нашето мюсюлманско ДПС има българи за цвят, алиби за пред "хората".

48

Анонимен

преди 10 години

Доста пари наля другарят *** там...за да разбие Евросъюза...Ще има,ще има резултати няма начин.Въпросът е после,като свършат петрорублите кво правим?

47

TERMINATOR

преди 10 години

V 21 VEK 4OVEK MOZE SAVSEM DASE OBARKA : NIAMA DA SE O4YDA AKO YTRE NIAKOI ROM DA SE OBIAVI ZA NACIONALIS I DA ISKA DA FLEZE REDICITE NA ATAKA !

46

саки

преди 10 години

Никоя партия или чернокож ген не може да се пребори с румънския и българския вирус циганоид. Борбата им е обречена ....цивилизацията е обречена.

45

Циника

преди 10 години

Не е трудно да се разбере, че цялостната посока на човешко развитие е маркирана от един фундаментален белег - еманципацията от природното, освобождавеното на човека от естествената среда, а оттук и от всички фундаменти на природното в самия човек (инстинктите). Цялата човешка култура е подчинена на тази яростна битка с инстинктите.

44

Циника

преди 10 години

до 45, племе, семейство, държава - това са етапи в културната еволюция на човека, съвпадащи със съответното технологично равнище на човешкия свят.Ако тяхното създаване е породено от причината, която ти си предложил - нуждата от оцеляване, то тогава тяхното съществуване не е нищо друго освен проекция на личен егоизъм, който трябва да се удовлетвори чрез някаква общност.Но това не обяснява защо му е било на човек да създава други общности, след като и първичното стадо му е вършило работа.

43

Циника

преди 10 години

Дори примерът,който си дал -създаването на поколение говори против тезата ти.В животинския свят отношенията родители-деца приключват в момента,в който потомството е способно да се грижи само за себе си.В човешкия свят отношенията между родител-дете остават за цял живот,ерго има нещо много повече от просто оцеляване.В животинския свят създаването на потомство се изчерпва с необходимостта да оцелее вида, а в човешкия тази необходимост е само първичната причина.

42

Циника

преди 10 години

до 45, ако животът на човек беше просто реализация на инстинкт за оцеляване, то тогава човекът щеше да си бъде още в пещерите.В пещерите човек си е оцелявал и се е възпроизвеждал.Ей ги на, маймуните-орангутани,шимпанзета,макаци:всичките си живеят десетки хиляди години и си оцеляват,оцеляват.Няма как да обясниш съграждането на цивилизацията с просто следване на инстинкти-рисунките в пещерите,излизането от тях и построяването на домове,писмеността,музиката....

41

Анонимен

преди 10 години

до 73 6 ++++++ за коментара!

40

Анонимен

преди 10 години

До 111Добре де,явно "черните" както ги наричаш смекчено презрително, не искат и не искат да повярват в медийната пропаганда колко добре се живее и ще се живее в БРИКС и не напъват да емигрират натам...?Явно "черните" не са чак толкова "примитивни" , как мислиш? :)

39

111

преди 10 години

Много просто. Черните са примитивни животни, които имат усет накъде клонят нещата. И понеже Националният фронт засилва влиянието си, те се чудят как да останат в мечтания западен рай и да не бъдат изгонени. Затова използват смекчаването на тона в партията, за да изтъкнат своите заслуги в бъдеще и да бъдат оставени във Франция.

38

ХА ХА ХА

преди 10 години

и пак "ястреб" ХА ХА ХА ХА ***

37

ъъъъъъ

преди 10 години

И цветнокожите и мюсюлманите държат на традиционните морални ценности(семейство, брак, родина), а не на неолибералните изцепки на самозабравилите се третополови същества от другите партии. Нищо чудно, че събират все повече поддръжници.

36

ХА-ХА-ХА !

преди 10 години

Това, че на митингите на крайно десните националисти ходят чернокожи означава само едно - народът в съвременния свят се е побъркал тотално ! В главата на хората е пълна каша. Ценностната им система е подменена. Те не знаят какво правят и не осъзнават накъде ги тикат ...

35

Т.Т.

преди 10 години

Че то в Европа болшинството "европейци" са *** и араби......още повече във Франция.Нищо учудващо няма в това--това е следствие на колониялната политика на "великите" сили.А Европа,тепърва ще плаща "кървав" данък за високомерието си.Добрата стара Европа,е прекалено остаряла,за да може да направи нещо за себе си.Старческото мислене и манталитет граничат с животински инстинкт и извратено самочувствие.....