35

Много са мислили?...

преди 10 години

От ГЕРБ цяла седмица са мислили как да оформят вота на недоверие. Ами то в ГЕРБ няма хора, които умеят мисленето. То мисленето не е като да риташ топка и да крадеш.

34

безпартиен

преди 10 години

Тикво, вместо да висиш и плюеш във форума бегай с ибрика ,че Бойко го е напънало сутринта, снощи ял боб без да са му сменяли водите!

33

Анонимен

преди 10 години

Жалък плъх ***-ераст е лидер на партия от мумии.Милеят за миналото и пречат на нас останалите да живеем в настоящия 21-ви век.*** мамка ви *** комунистическа.Вашето време свърши.Ни ви искаме.Платените грозни *** пишат глупости тук за да си изкарат надниците.Ами вашата партия се ръководи от гей от еврейски произход,повече няма да ви говоря.Жалки предатели на България.

32

Geg

преди 10 години

Всичко друго е по-добре от Борисов!

31

kim33

преди 10 години

нгела Меркель считает, что ФРГ следует развивать отношения с Россией, несмотря на украинский кризис. Я убеждена, что тесное сотрудничество с Россией в среднесрочной и долгосрочной перспективе должно быть продолжено, заявила канцлер Германии.-------------Кой се наака сега?!?

30

35

преди 10 години

"Станишев: В енергетиката е тежко, но кой я докара до това състояние"еми чакай да помислим БСП в колко правителства беше от 89 до сега...абе май няма какво да мислим направо БСП я докараСмотан украински гей

29

Анонимен

преди 10 години

Поредната безмислица на ПП ГЕРБ.

28

Анонимен

преди 10 години

В момента отказвам моите най-близки да гласуват за "десни" партии,както и аз себе си. ГЕРБ и другите разберете първо какво значи дясна партия. Жалки сте като нпо-партиийката Риформатарски блок. Вън афроарабите от България. Защитете България от нелегалния башибозук и тогава се явявайте на избори

27

Винету

преди 10 години

Анонимник 31, айде избърши си пяната от устата и по-спокойно обясни, ако толкова много хора мразят ГЕРБ, защо само ти се пениш тука и не докарате повече минусчета.

26

Анонимен

преди 10 години

Едни и същи герберасти - бойколизци във форума целодневно и като сами си цъкат плюсчета си мислят, че ще докарат пак на власт комуниста l ранг - Бойко Борисов.Нещастници.Смешни сте герберасти, смешни *** като вожда ви

25

лекар-психиатър

преди 10 години

Погледнете само какви китки са водачи на Евролистите-Станишев, Бареков, Сидеров и неофициално Пеевски. Нали много милееха за България и щеше да оправят хората и Държавата. И понеже всичко свършиха сега отиват да оправят и Европа. Само Б.Борисов е честен с хората. Каквото каже думата му тежи и си е на място. Искате или не това е истината.

24

Анонимен

преди 10 години

Този вот е неактуален, политиците пак не са в час. Актулния проблем са хилядите нелегални джихадисти и който ги спре и изгони вече влезлите той ще печели изборите. Хубаво е и десните партии това да го разберат и да се държат, като истински десни, а не членки на НПО организации, като Риформатрите или ГЕРБ. Изгонете афро-арабите от България и ще печелите изборите. Това го искаме българите.

23

психолог

преди 10 години

Смешни хора и смешни коментари. Няколко трола реват от сутрин до вечер как ГЕРБ не ставали и как БСП или Атака много милеели за хората. Както милеят, така Станишев открадна милиони , а Сидеров спи и пие шампанско в Париж за хиляди евро на вечер. Сега и двамата се писаха водачи на листите и се надяват да си заминат за Брюксел а тролчетата ще подсмърчат като Гаврошовци пред витрината със сладкиши и хляб. Жалка картина и жалки хорица. Апропо братята Бареков и Пеевски какво ще правят в Брюксел.

22

Анонимен

преди 10 години

Ами всички вие дрисльовци дето се правите на големи политици я съсипахте, защото сте некадърници и не ставате за *** за зеле. Срам сте не за България, а за цялата човешка раса.

21

Анонимен

преди 10 години

Съсела е по шашав от Волен и ***,лъже и маже като малко ***.,

20

Анонимен

преди 10 години

Е Станишев като няма какво да каже за грешките на правителството се извинява с ГЕРБ! До кога!!!

19

Анонимен

преди 10 години

Станишев е много слаб политик. Незнам как не го е срам да се показва вече.

18

Анонимен

преди 10 години

Как хитро гледа Станишев. Очички на човек, който е спец по далавери. Ако някой се е съмнявал доскоро, вече няма как да се съмнява. Много го е страх, че си заминават всички крадливи милионери и ще трябва да отговарят с Моника Хохегер за разсипаната България. Много грешна пара изгоря в енергетиката, но не се загуби, а е в олигарсите на БСП. Борисов спря Белене, а вие направихте преврата, за да се освободите от него. Ама само с лъжи и кражби не става. Ще си отидете вкупом и ще върнете откраднатото.

17

Анонимен

преди 10 години

Страх те гази яко отвсякъде, ПЕС. През целия преход само разруха и корупция ни носите. Още от Луканов започнахте с икономическото ни заробване. Не можете да управлявате, но сте печени в монипулациите и кражбите на милиони. Енергетиката е най-големият ви грях към България. ГРЯХ, не грешка, защото тук престъпленията не са спрели и с тях ни отнехте нагло нормалния живот. Не са само Белене и Цанков камък. Каквото докоснете, унищожавате го. Алчни и арогантни сте, но ще си платите за всичко. Бумеранг!

16

Винету

преди 10 години

ТИ!