17

Stamat

преди 10 години

Ot koga kazvam, 4e samo Andre6ko 6te opravi ne6tata ;-)

16

jendos

преди 10 години

То е ясно, до колкото съм запознат, от пролетта се увеличава млеконадоя и пада маслеността....

15

Potrebitel

преди 10 години

Litar mliako v kutia,godno za konsumacia vednaga e 58 centa-1,12 lv.Kakvo mrankate ne e jasno.Ili iskate s 3 kravi da stanete bogati,ili ste prosti.Ja ili rabotete kato horata v Evropa ili si ebavaite maikata.

14

Анонимен

преди 10 години

Те какво са писали тук?В нашата община с.Черноочене, изкупната цена на млякото винаги е било 65 стотинки, а в момента 60 стотинки! Вобще живеем в някакъв хаос.

13

Родопчани

преди 10 години

Една газирана вода е 70 ст.Един литър мляко -65ст.Който иска такова евтино мляко да иде до най близката чешма.Да ви е сладко.

12

Родопчанин

преди 10 години

Гледам си кравичка за да има млечни продукти в къщи.Не продавам на мързеливи прасета да печелят на мой гръб.Не купувам и ГМО ***.Чета по долу че сиренето им се вижда скъпо.От 5-6 литра млеко става 1кг сирене.Кашкавала по малко , а може би не съм схванал добре технологията.Според мен сирене под 5-6 лв за 1кг сирене сами може да си правите изводите от какво са.А това кисело млеко по магазините си е айрян.При мен киселото млеко стои на кубче без да се разлива.Вярно много работа но знам

11

прозводител

преди 10 години

От държавата помощ не чакайте. Единствено стачките ще ги накарат да променят политиката по отношение на земеделието. Но жалко в държавата няма да се появи втори Стамболийски. За хората не се мисли това е проблема на страната ни.

10

животновъд

преди 10 години

Всички мандри са собственост на назначени капиталисти-бивши партийни секретари като Зоров например. От такива нищо добро. Тях ги оправя само АК-47 мм. Колкото и на някой да му се вижда крайно друг изход няма.

9

анонимен

преди 10 години

че кога пък се е вдигнала изкупната цена на 80 ст. за падне на 65 ? елате тука и вижте . повече от 40 ст. на литър и да пукнеш няма кой да ти даде .

8

Бамби

преди 10 години

Ей хора,виждате какво правят Украйнците-какво чакате още.Пометете ги тези политици без значение от коя Партия са.

Такива фокуси само в България са възможни. Цената на литър мляко 65 стотинки, пък едно бурканче кисело мляко на пазара струва 80 стотинки. Кило краве сирене гони 5-6 лева. Прави са някои от коментиращите преди мен, че цената на млякото и млечните продукти е много висока. Но тя е висока не заради производителите. Реалната цена на сиренето би трябвало да бъде не повече от 3 лв при изкупна цена на литър 0,65. Останалите пари потъват в джобовете на магазини и прекупвачи.

6

Хой

преди 10 години

Стига са се оплаквали - достатъчно пари вземат по най различни мерки от ДФ Земеделие, освен това цена от 65 стотинки е напълно реалистична!

5

Мима

преди 10 години

Като внасят незнайно откъде сухо мляко? Как ще са ни здрави децата :(((

4

Анонимен

преди 10 години

И 65ст. са много за мляко. За него не са вложено много пари. и цената все още е нереално висока. Друго е Кока Кола например, те имат разходи за милиарди за реклама и т.н.

3

анонимен

преди 10 години

А по магазините по 2лева. Какви *** са тия изкупвачи. Умишлено съсипват родното производство. Но хората не трябва да купуват. В много малки градове има производители които продават на дребно-хем по-евтино от магазина, хем по-качествено.

2

Рали1

преди 10 години

Цените на млечните продукти - кашкавал, сирене, масло, кисело мляко... ще се сринат ли или ще пораснат още?

1

Анонимен

преди 10 години

То дали има нещо,което не се е сринало.Всичко върви към абсолютна разруха.И там дето има признаци на живот,и там ще им покажат откъде изгрява слънцето-онова,дето само за тях грее,за да си крадат за сметка на народа и да го лъжат в очите,колко по-хубаво става и колко още по-хубаво ще стане,когато затрият ГЕРБ и Борисов.Само че няма как да изтрият от списъците повече от 1 000 000 избиратели,а стават и вси повече,че тройната коалиция няма да може да я реанимира и търгаша Бареков.Не ви искаме.Хуни!