40

Анонимен

преди 10 години

Не че смятам, че хомосексуализмът е нещо редно и нормално, но много често хомофобията на хетеросексуалните мъже е подклаждана и от завист към успехите на хомосексуалистите. Как така един мръсен п.дал ще е по-добър от мен в нещо и ще има дори повече пари???

39

Анонимен

преди 10 години

"Браво" на БНТ! И те ли се включиха към този позор за човешкия вид! Точно Азис ще ни учи на поведение! СРАМ! Точно така харесвайте се "каквито сте", а не за каквито извратените ви сексуални нагони ви карат да се мислите!

38

Анонимен

преди 10 години

Кое тоя, че му се дава такава трибуна, някой световно известен учен, поет, певец, художник или какъвто и да е фактор?Интересува ме неговото мнение, колкото на Асан от Факултето!Показахте ни Вурста, аре стига вече навиране всеки ден с по десет публикации, това натрапване е най-дразнещо!

37

Homer

преди 10 години

Дядо ми, Бог да го прости имаше един мохабет: "Ти беше ли там бе, бях, Ня там"!

36

Томас де Торквемада

преди 10 години

И откога " хомосексуалистите " станаха автоматично " травестити " ?

35

CrossFire

преди 10 години

Не мога да го разбера българина и това си е. Не стига, че си има куп проблеми, не стига че едвам оцелява пък и седнал да плюе наляво и надясно. Нямам никакво намерение да защитавам нито Азис нито оня с Вурст-а, но самия факт че толкова време продължава дискусията е абсурд. Като подкрепяте гейове и транссексуални - ми хубаво, подкрепяйте но цивилизовано. Като не ги - не им обръщайте никакво внимание. Седнали да се плюят взаимно, като че ли от това къде някой си ръга шпека, им зависи живота!

34

а

преди 10 години

ооо милите дано в следващия живот да се преродят в ***, че да си нямат проблеми с тези ужасни полове:):)

33

Анонимен

преди 10 години

Платени кукли на конци!

32

отврат

преди 10 години

Ами като си я харесваш, че вземи си я у вас бе хомобунак.

31

пешо

преди 10 години

браво на азис, това е едно от малкото му добри изказвания.

30

курдоколенков

преди 10 години

Teзи статии се пускат с цел промиване на мозъка,тотално изпростяване на народа и отклоняване на вниманието от теми,които трябва да ни вълнуват. Колкото повече ги игнорирате,толкова повече ще се "събуждате".

29

тцЪ

преди 10 години

До mmmЗащо хората приемат и уважават хомосексуалиста Мариус Куркински, а оплюват Наденицата и Гъзис? Просто - защото хомосексуалистът Мариус Куркински не разчита на сексуалната си ориентация и не я развява наляво и надясно, а набляга на таланта си.

28

Анонимен

преди 10 години

от глупави хора глупости , този защоли се коминтира неговите глупости на търкалета , *** работа

27

Азиз

преди 10 години

Съсела харесва Кончита повече. Курдисал я е да му пее заедно с Шамара на предизборно шоу. А мен Азиз не ме вика показно.

26

зорко око

преди 10 години

Лика-прилика са си Наденицата с наш Азис, ами нека се вземат младите като се обичат :)

25

Анонимен

преди 10 години

Е то е повече от нормално мъж да носи брада, даже в древността е било задължително. Но когато същия е почитател на живата гайда, като законодателите в жанра, древните гърчоля - е те за това става въпрос в статията!п.с. Този Мензис отдавна не е ставал център на фнимание, време му беше.

24

Анонимен

преди 10 години

Бай Тошо ако беше на власт такива като Азис и Брадатата щеше на лъвовете да ги хвърли

23

от 30

преди 10 години

В същия смисъл и "политическа коректност" означава да не си позволяваш да назоваваш нещата с истинските им имена, особено когато става въпрос за ***, мюсюлмани и всякаква *** пасмина и извратения.Това е истинска тирания на пошлостта и антихуманизма!

22

Тирания на пошлостта

преди 10 години

Лицемерието на т.н. "либерализъм" е налице за пореден път - от една страна, имаш право да харесваш каквото си искаш и да изказваш свободно мнението си, но, от друга, нямаш право да се изказваш отрицателно за ненормалностите и извратеностите, а, напротив - длъжен си да ги приемаш!...

21

до Жармен

преди 10 години

Хомосексуалистите ще измрете без хетеросексуално възпроизводство, така че не ми обяснявай в какво било бъдещето.