78

Анонимен

преди 9 години

79. Не са ти виновни мечките , нито баба ти Меркел.Търгуваш със всички , и произвеждаш !За сега няма свестни управници да мислят за България и Българските интереси ? Такава дума не използват !Виж го Плевнелиев !

77

Имани

преди 9 години

Эаконите на човечеството претърпяха силна ТРАНСФОРМАЦИЯ!!! Начинът на МИСЛЕНЕ също се промени!!! Грабежът всъщност е най-естественото явление в животинския свят, към който принадлежи и ЧОВЕКЪТ!!!

76

Алекси

преди 9 години

До Анонимен 45Съгласен съм с теб. Само една поправка - Италия не е ядрена държава. Засега, въпреки, че може да произведе бомба. Немците и руснаците имат толкова общ бизнес, че ще бъде катастрофа, ако заради някакви американски интереси този бизнес се разсъхне. Достатъчно е да погледнете стоките в "Берьозка" и да погледате руска телевизия с немските реклами. Колкото до газовото кранче, това са пълни глумости! Такава глупост Русия няма да направи - и на нея са й нужни пари, много пари!

75

Германец

преди 9 години

До АнонименЗа Путин-Да! Ама къде буташ Меркел в А категория? Тя е от категорията на охлювите. От същата е и българският президент!

74

Анонимен

преди 9 години

VIE TYPITE BYLGARI MOJE SAMO DA MECHTAETE ZA LIDERI KATO MERKEL I PUTIN.ZASLUJAVATE SI TYPATA SYDBA

73

Точко IIIгр.ОДЗ

преди 9 години

За баба Меркел сътрудничеството може да е необходимо да бъде подновено,но за България трябва да бъде прекратено възможно по-бързо,прегръдките с мечки имат летален изход за отсрещните страни,за да отлепим от дъното,където БаБа Меца ни натиска като заложници 45+25 =70 години и затова сме на този хал.Аз обичам моята България,искам да живея в нея,а не като емигрантче или заложниче на руски ,комунистически,гръцки,турски,сръбски и всякакви чужди ***.Бабо Меркел,не ни пречете да бъдем бели като вас

72

Атакист

преди 9 години

До Анонимен 76Е то оставаше да е толоз *** че да не каже на трибуната че ще работи за Германия а за себе си. Но като се замисля може и да е толкоз *** защото то това изречение мисля се казва от председателя на парламента а Меркел повтаря след него. И точно тя е ибрикчийката и то с главно И.Пак така преди се опита да играе по свирката на *** срещу някаква нейна изгода, които искаха от нея да настрои цяла Германия в джамии.Ама народа като се вдигна срещу нея, тя веднага даде на заден!

71

Анонимен

преди 9 години

ATAKISTA DA SI PIE XAPOVETE LUD KATO VOLEN ATAKA V SLEDVASTIQ PARLAMENT PREZ KRIV MAKARON IBRICI TAKIVA

70

Анонимен

преди 9 години

VELIK DYRJAVNIK E MERKEL.NAI-DOBRATA JENA DYRJAVNIK PRIZNAT V CELIQT SVQT.PREDI IZBORITE KAZA ISKAM DA RABOTQ PAK ZA GERMANIQ ZABELEJETE NE ZA SEBE SI.ZA EDNI OT VAS KAKA ZA DRUGI BABA NO TQ E MAIKA ZA GERMANCITE BRAVO NOMER EDNO V SVETA.

69

Атакист

преди 9 години

Тая женица е адски ***. Цялата и кариера протича по един и същ начин-снася простотията, настоява на нея колкото може и чак като реагира народа на това и усети че и се разклаща стола тогава се отмята от себе си.Лошото е че немския народ реагира само на най-големите и простотии тъй като хората са твърде заети със себе си за да се занимават и с грешките на политиците.Немците я разбраха че е много плитка и късоумна,а това не може да се компенсира с нагаждане към волята на народа.Единствен изход-Аут

68

Hoy

преди 9 години

Полша влиза ли в ЕС !? Да не Би да са я изключили и яз да не сум чул!? Оти она изрови г***вната, дето ги ровиме сега. Плоша - Троянскиот кон на ЮСА-та.

67

+/-

преди 9 години

РФ продава на ЕС скъпо газ, петрол и др., а после купува оборудване, технологии и др.глезотии от ЕС. Да ама харчи по-малко и така има излишък.

66

Петък

преди 9 години

А говорят, че БГ е била петата колона ?

65

немец

преди 9 години

Естествено, че ще даде заден ход!Като я освиркаха вчера на предизборните и речи за Европарламент.Бедната!От една страна американците я шантажират да не пуснат компроматите от подслушването, и тя им се кланя, от друга немците не искат да губят милиарди от бизнеса с Русия

64

Анонимен

преди 9 години

Четете малко тези статии. ТЕ СИ ПРИЗНАВАТ, ЧЕ СА НАПРАВИЛИ ГРЕШКА КАТО СА ГИ НАКАРАЛИ ДА ИЗБИРАТ МЕЖДУ ЕС И РУСИЯ.Аман от *** драскачи...

63

кк

преди 9 години

Май че Европа ще започне да мисли вярно. ЕС не е виновен за кризата в Украйна... Русия също... Кой ли тогава?

62

Роко

преди 9 години

Ще дойде ден, когато Европа официално ще си посипе главата с пепел и ще изкара истината за събитията в Украйна! Същото стана и в Грузия - първо реваха срещу Русия, плашиха, репчиха се, после утихна работата и после започнаха като пръдня из *** да се изхлузват разни докладчета на разни комисии за причините за конфликта, докато накрая официално в ЕП, Бундестага и френския парламент излязоха с декларации, че Грузия е започнала агресията. Ще дочакаме това и за Украйна, ама жалко за убитите!

61

V конгрес

преди 9 години

,,Дружбата със СССР е тъй жизнено необходима, както слънцето и въздуха за всяко живо същество!'' - Георги Димитров, вожд и учител наш. Г-жа Меркел мисли точно като него.

60

до 62

преди 9 години

Е щом си чел немските коментари, вземи и прочети и изборните прогнози. ЦДУ ще спечелят и то с повече от последния път. В момента никой не подкрепя социалистите освен по-бедните региони на север и някои заблудени, нищо не разбиращи от икономика и енергетика хипита.

59

Анонимен

преди 9 години

Русия и Германия си сътрудничеха най - добре през Втората световна война.Резултата е налице. Г-жа Меркел много прилича на съветския Альоша.