7

анонимен доброжелате

преди 9 години

en.wikipedia.org/wiki/Heysel_Stadium_disaster

6

Анонимен

преди 9 години

Няма такава *** ***, като тази на мача от БП-Л, заради която намразих стадионите и не ходя на футболни мероприятия. Селянията и простотията идва от клубовете. Докато не започнат да ги глобяват с по 50000-100000 лева заради вандалските им прояви и да присъждат служебни загуби нищо няма да се промени. Не мога да си представя да отида на кино или театър и да ме замерят с бутилки да къртят столове и да палят. Бил съм в Германия и съм виждал всичко друго но не и такъв начин да изразиш емоции

5

до номер 3

преди 9 години

Агитката на Ботев е една най-лудите и верни не само в България, Бултрасите по нищо не отстъпват на ултрасите от Сърбия или Гърция.Ако си ходил или гледал поне един мач на Ботев,ще видиш, че стадиона ни или при гостуване, гостуващият сектор, винаги е пълен и сме едно цяло ултраси,жени,деца,семейства.

4

Анонимен

преди 9 години

Да му напукат чумберите сега в ареста

3

Анонимен

преди 9 години

A после се сърдят на Миролюба Бенатова, че ги наричала ***. Ами такива са. Колко трябва да си глупав, че с футболен отбор да аргументираш насилие, вандалстване и други противообществени прояви.

2

Анонимен

преди 9 години

Агитката на Ботев не са футболни фенове, а обикновени ***. После чудите ли се защо не виздате семейства с деца на футболни мачове?

1

Анонимен

преди 9 години

Вкарайте го направо в панделатаНа такива *** НИКАКВА АВАНТА!!