34

ALI BABA

преди 10 години

DANO GO SPUKAT OT LYBOV

33

Анонимен

преди 10 години

В България няма справедливост , всеки нормален съд би дал на този *** от 50 години нагоре , нападнал е двама човека с нож , свирепо , едва не ги е убил ...затвор и за съучастника му ***. Отделно трябва да се разследва с какво са си изкрвали прехраната. Това нищожество горе не трябва да вижда бял ден.

32

Омонимен

преди 10 години

За престъпници като този - максималната присъда!... И после нецензурна дълбока татуировка на челото - да му държи влага цял живот, както и обществото да е предупредено що за птица е...

31

salajadin

преди 10 години

V PANDIZ-PALAZ GO CHAKAT DOBRI MOMCHETA PERNICHANCHETAVESELO IZKARVANE

30

Анонимен

преди 10 години

Вън мръсните *** от България. *** хора с малоумно средновековно мислене. А тоя *** по-добре гърците дето го хванаха да го бяха съдили. Колкото ни е калпава полицията, два пъти ни е по-калпава съдебната система.

29

ЕТО ТИ РЕШЕНИЕ

преди 10 години

НЕЗАБАВНО ЕКСТРАСИРАНЕ НА ЦЯЛАТА НЕЛЕГАЛНА *** ОТ БЪЛГАРИЯ - ВЕДНГАОГРДА ОТ РЕЗОВО ДО СВИЛЕНГРАД - 10 М С 220 ВОЛТА ТОК!1500 - ГРАНИЧАРА С АВТОМАТИ И СТРЕЛБА НА МЕСО - СТИГА СТЕ ГИ ПУСКАЛИ БЕ ИЗМЕТИ *** - ПРОДАЖНИЦИ - ПОЛИТИЧЕСКИ.! ВЪМ БЕЗБОЖНИЦИ П-РЕДТЕЛИ - ВЪН!

28

оа

преди 10 години

Бежанци, то добро не носи

27

Рали1

преди 10 години

До До Мартин 19Дано в затвора попадне на когото трябва!Че с нашето правосъдие, толкова!

26

Ако аз бях държавник, бих наредил всички затворници да почват ремонти на ЖП-линиите. И не ме интересува какво ще каже БХК, МХК и не знам кви.

25

do 21

преди 10 години

Против сме защото е УБИЕЦ и ПРЕСТЪПНИК. Ако ще да се клани и на Саскуоч, все ми е тая!!! Както някой ти е задал вече въпросам ти нормален ли си? И аз те питам сериозно!

24

Анонимен

преди 10 години

Калпав ни е наказателния кодекс. Че и доживотния без право на замяна махнаха. Имаш пет опита за убийство, за всяко ти слагат по 10 до 12 години, работиш, след 6 години излизаш на свобода готов за нови подвизи. Затвора е място за наказание, не институт за благородни девици и не излизат от там със сертификати за благонадеждност!!!

23

Анонимен

преди 10 години

Този *** защо не го закарате да строи магистралите ни? Ето ви безплатна работна ръка и после го връщате в затвора. Ако не работи качествено, го обучавате. Чак толкова много пари не струва обучението за работа с лопата и кирка. Ако се дърпа в карцера за наказание. Какво толкова не може да се оправите с един арабски ***. Дошъл с нож в ръка хора да убива. Едно време *** като този са ги изкарвали на площата и са ги бесили. И разтрел ще се приеме, от мен да мине!

22

Ив

преди 10 години

До Росен БалабанлиевЧовеко, ти сещаш ли се какво говориш бе? Как го е заслушила продавачката че тоя пикльо да се опитва да я УБИЕ! Не просто да я нарани, а да я убие. Не виждаш ли че и в двата случая се цели в гърлата им с цел убийство!! Единствената причина поради която някой може да има право да опита да убие е САМО и единствено при самозащита. Не виждам как момичето е извадило пистолет или нож и се опитала да убие това хлапе. Кой ти гледа религията тук?

21

Ив

преди 10 години

Абе тоя *** няма ли да му друснат 50+ годинки най-накрая!?! Не искам да му виждам името в новини вече!!! Айде зад решетките и да се свършва с това ***!!!

20

Анонимен

преди 10 години

да ми го пуснат в една клетка без ножове и да заключат вратата..... че нещо не ми действат последните хапове дето ми ги изписа доктора...

19

Анонимен

преди 10 години

До Росен БалабанлиевДа, жертвите са го молили да ги наръга. Невинен е Аладин, да го пуснат и издръжка да му отпуснат, че задоволява капризите на местните. Тебе пък директно в Св. Наум да те прибират, че положението ти е тежко.

18

Анонимен

преди 10 години

gledaite da ne izbiaga samop drajte go zdravo 4e mnogo vi biagat ne6to eeee bivali taka:D

17

До 21

преди 10 години

За тия думи трябва да лежиш и ти !

16

Анонимен

преди 10 години

Алкайда вън от държавата ми..!

15

Анонимен

преди 10 години

Докато не започнат саморазправи, с това правосъдие тази страна нищо добро не я очаква.