8

муспи

преди 10 години

В евреите такъв ген напълно липсва, засекретено е и за разтръбяване се приравнява с отричане на холокоста. Пощуряли са от завист,98862 и единственото каквото направиха по този въпрос е унищожаването на българското образование и избиването на българите.

7

Аз

преди 10 години

Я веднага да се достави няколко тона за Народното събрание...Че и на тия дето стоят зад "дупетатите" да се даде ! Дето се броят за бизнесмени. ***, докато не вдигнете стандарта на българите и не започнете да плащате реално за свършеното - нищо добро не ви очаква !!! Помнете, че за всичко се плаща ! Ама не с пари, *** - не с пари !!

6

До #5

преди 10 години

Първо се научи да слагаш запетаите, после се прави на оригинален!

5

Анонимен

преди 10 години

Е значи това което липсва на *** е ...... Клото!

4

Един Българин

преди 10 години

Нарочно публикуват такива новини и негативни коментари, само и само да прекършат и заличат самочувствието на българите. Световният елит си е наумил да заличи българите от лицето на земята и това го пише в плана Ран-Ът. Българите сме едни от най-интелигентните хора по света. Благодарение на нас половината свят има писментост и цял свят ползва компютри.

3

Стар виц

преди 10 години

Попитали шопа колко глупав и колко умен може да бъде човек? Той отговорил:"Можеш да си улав, колко си искаш, но умен - само колкото можеш!"Моя позната, красиво и умно девойче, преди години ми разказа този виц. Беше току що изпатила, наивно явявайки се на конкурс в научен институт, без да се замисли, че тези "мероприятия" там често пъти се оказват предварително уредени. После това момиче добави, че сентенцията на шопа от този виц трябва да се изпише над централния вход на БАН.

2

Бай Ви Ганя

преди 10 години

Е това в България нямаше как да се открие !

1

vesko02

преди 10 години

Гена на глупостта в БСП си го предават като летен грип.