28

fan

преди 9 години

"Поставено е под карантина за 10 дена, след което ще бъде приспано..."Някой от зоофилите да упрекне нещо американските власти?!Така трябва да се действа и у нас!Не може живота на едно животно да е по-ценен от живота на едно дете.

27

Кузмов

преди 9 години

Ако влезе с нас в къщата ще остане с нас ! Котката е харесала хората и е готова да се жертва за тях . Малко хора в днешно време биха постъпили като котката :)

26

ytre

преди 9 години

Само на мен ли това псе не ми прилича на кръстоска межди Чао-Чао и Санбернар? Иначе браво на котето. Котките са 100 пъти по-умни от кучетата, просто не обичат да роби.

25

ПОПО

преди 9 години

Браво, ХЕРО КАТ!

24

Дончо

преди 9 години

До ц ц цПърво се научи да пишеш правилно, след като претендираш за някаква "извисеност" над останалите хора.Такива жалки и надменни/и не рядко лицемерни/ хора са ми най-противната "каста" и съм убеден, че точни вие трябва да бъдете кастрирани и приспивани. Гнусни и безполезни твари със самочувстие на богове!

23

Някой

преди 9 години

Страхотно, просто нямам думи !

22

ц ц ц

преди 9 години

Пак някои ***, не разбраха основното послание в статията и започнаха старта си тема (навярно любима поради липса на други преживявания). Понякога се чудя дали не трябва да разрешават на хората да имат деца само ако покриват някакво минимално ниво на IQ. Иначе просто ще мултиплицират себе си, което си е направо плашещо.

21

Анонимен

преди 9 години

В нормалните държави приспиват псето, след като е нападнало някого! В Булгаристаноглу - кучезащитни гейове пищят!пп. Котаракът е пич със смело сърце.

20

Мира

преди 9 години

До КучелюбТо и аз имам куче ама това не означава, че мисля, че винаги е право! Едно куче не бива да бъде заплаха за хората. Толкова е просто. И на мене ми е жал за кучето, че ще го приспят, но така е родно да се направи, защото не знаеш кога пак ще се ядоса и на какво, нито какви ще бъдат последствията. За това има стопани - да го възпитат, че НИКОГА не се нападат хора. Това е. Лоши, добри, говорещи пискливо високо .... кучето трябва да знае, че не бива да напада НИКОГО.

19

Анонимен

преди 9 години

Невероятно. Браво на животинката. Моята само спи-яде-иска сресване и да не отърка в лейката, с която поливам цветя вкъщи.

18

край

преди 9 години

Всичко идеи на кучелюбите и нормалните хора вече са обсъдени по всички медии. Къде е обаче държавата която да наложи със силата на властта идеите на нормални хора. Защо българската държава тормози нормалния човек а не тези които се отколоняват от принципите на съвместното живеене. Ще ви кажа - нормалине хора в българия ще имат своя държава когато наложат на партиите МАЖОРИТАНИЯ избор. До тогава отклоненията ще са по силни от нормалността.

17

русофил

преди 9 години

какъв ужасен капиталистически панелен ад с москвич и дупки по улицата

16

Анонимен

преди 9 години

Понеже Чък Норис е бил зает в този момент, той е пратил котката си да реши проблема.

15

Анонимен

преди 9 години

Този котарак е пич. А и по принцип котката е кралско животно за разлика от кучето.

14

Кучелюб

преди 9 години

Кучето е усетило детето, че е лош човек, затова го нападна! Не е нужно да го приспиват! То вече е осъзнало вината си и няма повече да прави така! Моето куче никого не напада, много е умно, само дето не може да говори! Ако все пак нападне някого е защото е правил резки движения или е лош човек. И на майките в парковете искам да кажа: научете децата си да не пищят когато кучето ми иска да си поиграе с тях. Така никога няма да ги напада, само ще си поиграе с тях и си заминава.

13

Анонимен

преди 9 години

Браво на котумбаса

12

Анонимен

преди 9 години

Котето има топки, бих му купил биричка !

11

Анонимен

преди 9 години

В БГ хората с такива джипове са стопани на питбули, ротвайлери и мастиви. Обикновено след инцидент с кучето потръпевшия бива допълнително пребит и псуван, а ако има наглостта да тръгне да се съди, детето му някой ден ще се върне бито до напикаване и колата намачкана... Не че господин Колт не е направил нещата лесни за всички де.

10

Анонимен

преди 9 години

Браво, мацо!

9

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 8Вече ще се казва Мяу Лин