79

Анонимен

преди 10 години

религиозните взеха да реват... хахах помолете се на вълшебния си приятел

78

Анонимен

преди 10 години

До Един от обществото2ри юни ги гоним. Ако не по мирен път, то с бой !

77

Невен

преди 10 години

Направо ме е жал, в каква държава живеем. Някакъв *** - сигурно работи там където се хоства сайта му е заменил index.html. Добре и цял ден няма кой да спре тока на сървъра ли? Шантава работа ... Хакер - защо не се пишеш мухлъо ...

76

Анонимен

преди 10 години

До 104ами те май са успели ама с чужденец, нали бат Арни беше забременял сугурно е ходил на екскурзия в Турция:)

75

Анонимен

преди 10 години

А по същото време в Турция "онези опити" продължават. Дори с овце и козички напоследък.

74

Анонимен

преди 10 години

Това трябва да е някаква подла шега! Как може вече повеч от 2 часа да се шери новината из интернет и да не се вземат мерки за спирането на сървъра. Или май е нагласено и се цели показно...

73

Боил

преди 10 години

До наблюдател,ДАНС да направи нещо за България,ДАНС на бсп/дпс.Момче ли си или момиче но със сигурност имаш мокри сънища.Време е да се събудиш!

72

Един от обществото

преди 10 години

Като православен христянин ще кажа , че нямам също нищо против мюсюлманите и тяхната религия , но имам против това , че все още не са разбрали къде живеят.В България сте , където официалната религия е Православно христянство !! Така че или се вписвате в картинката или границите са отворени да отивате и да живеете където искате.Тука не е било за постоянно и никога няма да бъде турско докато думата България и българин все още съществува.Нищо че в парламента има такива дето още не са изгонени

71

Наблюдател

преди 10 години

Но има лек. ДАНС да открие и извади на светло резидентите и агентите на ЦРУ, Мосад, КГБ, МИ5, МИТ и др. А местните им помагачи да се натикат в пангото за държавна измяна. По упоритите, ... разстрел на място. Иначе, ...

70

Анонимен

преди 10 години

До 81Съдбата на всички тези страни който си изброил е да са бедни,необразовани и *** като ***,ФАКТ.

69

хаха

преди 10 години

100% работата е на АТАКА И ДПС

68

Анонимен

преди 10 години

Новите игри на децата. :) докато има мама и тати да ги хранят ще хакват сайтове. Като пораснат ще пазят сайтовете да не бъдат хаквани от по-младите хакери :)

67

Анонимен

преди 10 години

Ей затова живеем в ***, общуваме като в ***, и се държим като жители на ***. Не 1300, дори и след 130000 години ние ще сме пак същите ***, че и по зле!

66

Angel Angelov

преди 10 години

Da jiveqt Ivan i Hasan - pak beraber si jiveqt i ne im dreme ot gluposti,bolni mozyci i hakeri.Vlastta samo razdelq.Jivi i zdravi vsichki i pozdravi ot Sevilla :)

65

Наблюдател

преди 10 години

Почна се. САЩ не са доволни от про-руската позиция на народа ни като цяло. Не са доволни от това, че не сме се фанатизирали и не искаме да одобрим дивашката хунта в Киев. Сега ще се появят едни сепаративни организации и, ще стане една, ... Справка Югославия. Технологията е проста, ЦРУ праща агентура която да плюе и вандалства срещу държавата а агентите им в правителството и сред нас ще ни насъскват срещу другите и така докато стане като в Югославия и Украйна.

64

Анонимен

преди 10 години

Турчин отворили си устата само л**на излизат от там.Тези ако продължат така ще разберат,че ще стане по-лошо за тях.А и нямат никакво правно и морално основание да искат чужда земя,защото не са я плащали.П.П. Да хакнат сайта на мюслитата и да сложат кръстове,пък то няма да е насочено срещу тях.

63

колибар

преди 10 години

....как ли сме се съхранили 500+250г робство......ей голем нород е Българския......

62

Анонимен

преди 10 години

До Съдбата виако останете само вие това ще означава, че е дошъл ада на земята ще се върнете 2000 години назад и докато се усетите какво става ще се самоунищожите:) макар, че между вас има ужасно умни хора и те няма да могат да ви помогнат просто ще бягат от лудостта ви докато долния ви джихад успее да затрие всичко.

61

qwerty11

преди 10 години

ами наште попчета и те да хакнат *** кво чакат

60

No Islam In Europe

преди 10 години

"Все по-често ще чувате нашия глас и ще виждате нашата сила."Време е да използват тайния коз и скрита сила на всеки мюсюлманин -> Всяка жена с шалвар - под всеки шалвар бомба!