14

Анонимен

преди 6 години

Cipove i smarta gi cuka .

13

Анонимен

преди 10 години

Avtora na psihiatar!

12

Народът

преди 10 години

Афторе оди си на село - там нивга нема да видиш чип даже и на седем рикии.

11

az

преди 10 години

Това означава ли,че мойе да се ИЗДРУСАШ,където си искаш и колкото и да мирише , ти не носиш никаква отговорност?

10

анонимен

преди 10 години

Каквото и да коментираме факта си е факт, светът се промени към технологиите и злото, но у нас за съжаление в последните 24 години управляващи и мафиоти ограбиха страната и направиха без технологии народа роб. Не Господ да слиза и наказва бедни и богати, а ние сами трябва да унищожим тази престъпна *** узурпирала властта и банки и да турим ред в нашата държава без да чакаме новия мисия да ни оправя като Царя и кой ли не още като него мошеник.

9

Ив

преди 10 години

Както и да го гледаме, тая технологизация на ВСИЧКО в тоя свят лично на мен не ми харесва. Има един нормален предел, но нещата в един момент излизат извън контрол, което не виждам как може да е добре за хората и човечеството. И за съжаление всичката извратения по света, която върви също не виждам как подобрява живота ни, нито ми е приятно да гледам хора как с празен поглед гледат в телефони и таблети, не виждат живота около себе си, само дигиталния. Не мерси.

8

Анонимен

преди 10 години

Да, Марине ! Даже флотилии на вражески извънземни цивилизации са засечени да приближават Земята. Апропо, когато Ран и Ът бяха в България, защо не се организирахте да ги нашамарите ?!?

7

Анонимен

преди 10 години

А на авторът кой му плати да плаши бабите, а?

6

Анонимен

преди 10 години

Не знам за чипове, но за хора с промити мозъци съм сигурен. А пък Марин Колев направо ме убеди.

5

1

преди 10 години

Матрицата...филмът,ако не се лъжа е от 1999г.Петнадесет години по-късно вече се говори открито за чипове и други джаджи(които ще станат задължителни).Доста бързо фантастиката се превръща в реалност.За справка Жул Верн и неговите подводници(разликата е няколко века).P.S.Ако някой се опита да ми сложи такова нещо-----аз лично хващам гората.Лек ден.

4

Анонимен

преди 10 години

Да, точно с гей парадите ще унищожат света! Целта е всички да станат геьове и да не правят деца вече! Вервайте ми. Маринчо, излез от селото, в което си забутан и спри да разпространяваш пропагандни факсове от парията. От 25 години вече не сме в онова време.

3

Анонимен

преди 10 години

И за какво им е на великите конспиратори да унищожават света? Някой с изпържените ви мозъчета замислял ли се е? Г-н Колев, вие да не сте някой комунистически чичка, който го е страх от прогнилия запад и газираните им напитки?

2

Анонимен

преди 10 години

BAI MARINE . TOVA POSLEDNO OT KREMAL LI TI GO SAOB6TIHA ILI POPA OT VA6ETO SELO TE E PREDUPREDIL 4A TA 4AKA ONAQ S KOSATA . UTO4NI SE . IL SI SANUVAL NAPIKAN NEKAKAV KO6MAR

1

bullshit

преди 10 години

А кой или заради какво ще иска да си имплантира тоя шит в тялото?За да подържа жива връзката между лекар и пациент?За бога,не всички са влюбени в докторите ,при все ,че се намират сладурчета от женски пол и там.Въпреки цялата гадост на болниците.Убийствата също не знам как ще го спре тоя чип,ще прави хората по-малко кръвожадни ли що ли?Хаха напротив, това че някой ги гледа и следи само ще усили желанието на повечето "лоши момчета" за най различни дивотии.Май това е поредната пирамида за пари..