23

До 14.Живея недалеч

преди 9 години

от "Гладстон". Уличките наистина са тесни, с калпави тротоари,разбито улично платно, но неведнъж ми се е случвало да тичам, защото някой *** с голям джип се е засилил като бесен.Пияни или дрогирани карат понякога такива коли,не знам.А човек тича по платното именно защото заради контейнерите не може да пресече правилно. Ако се тръгне по "Гладстон" от "Витоша" към "Хр.Ботев",този проблем постепенно намалява - контейнерите не са по кьошетата и не преливат от ***.Кошмарът е източно от "Витоша".

22

Анонимен

преди 9 години

Burza Kartofernata princesa da pravi remonti i da vuvegda programi.Ami ot tqh se krade nai-mnogo a ostava o6te 1g do izborite za kmet.Burza selendurkata da otkradne s pomo6ta na Gereberaskite ob6t.suvetnici , 4e posle ne se znae dali 6te ima vtori tur.Trqbva da si nenornalen da razkpae6 Sifiq na 5 mesta i da razbie6 dvigenieto, da napravi6 tapi i da naru6i6 ekologiqta.Kolkoto po-burzo se oturvem ot Princesata i doidat umni i nezavisimi hora, po-dobre za Sofiq.Taz Gerberska pasmina razbi Sofiq.

21

Анонимен

преди 9 години

Това за черешите беше най-интересната част от статията! :D

20

Джони

преди 9 години

При дъжд в София винаги е ужас, а сега с тези ремонти си е само за метро и трамвай номер 5 :)

19

Анонимен

преди 9 години

Тая мантра вече се предъвква повече от 30 години и ще има едно яко усвояване, а вълна пак няма да има!

18

БРАННИК

преди 9 години

Защо чак сега?!

17

Платинено руса

преди 9 години

Имат ли ум в кметството бе? Как така ще правят зелени вълни? Знаят ли колко блондинки ще се удавят?

16

гвгк

преди 9 години

Ул Раковски е превърната на стоянка от бакшиши спрели на самият светофар на пл Славейков както и на лента за движение с ОГРОМНИ ОЧЕБИЙНИ ЗНАЦИ!!!Няма глобени паяци и полиция за тях не важи а предпоставката за ПТП като спира и скрива видимостта от кръстовище и пешеходна пътека на никой не пука!!!Всичко е заснето и ще бъде потърсена отговорност защо там законите на важат!!!

15

набюдател

преди 9 години

До 14 ок контейнерите са едно но тука говорим за хора сложени на власт и умишлено нарушават закона и те го знаят много добре!!!Тротуарите трябва да са минимум 2 метра отстояние!!!За да могат да се разминат 2 детски колички инвалиди и т,н,По закон трябва да има отстояние от жилищна сграда минимум 2 метра!!!Там са 50 сантиметра !!!!Този който е причинил облага нарушавайки закона трябва да бъде разследван и вкаран в затвора защото това е престъпление с умисъл!!!Ул Оборищие има 50см за пешеходеца!!!

14

Ив

преди 9 години

Хайде, да не прекаляваме :) Живея на Гладстон и досега не съм видял някой да "фучи" по разбитите улички в района. Да "пълзи" - да :) В повечето случаи, шофьорите са доста внимателни. Виж, за контейнерите сте прави - наистина са наблъскани на абсурдни места :)

13

до 5

преди 9 години

Даже и да има такива секции на светофарите, как например на автобуса, като му светне зелено само за него, ще прелети през колите пред него? Щото непосредствено около светофарите няма бус-лента, а и да направят, никой няма да я спазва в задръстванията (то май затова и не са направили).Друго - едно изследване за лаймска/марсилска и т.н. болест в тоя НЦЗПБ струва поне 20 лв., може да е станало и по-скъпо, няма направление и пр. После ти казват след 2 мес. ела пак, за да е по-сигурно.

12

Неразбиращ!

преди 9 години

Какво общо има заглавието със опрашването на пчеличките??? Първият абзац е за статията,а на долу.... за пчелички и тревички?!

11

маиа минолова

преди 9 години

Другари,да усвоим някой милион с проект, за топлите вълни които ме обливат

10

Анонимен

преди 9 години

Контейнерите за смет, струпани точно там, където се пресичат тесни улици, са опасни и в друго отношение - те пречат на по-големите автомобили да завият. Наблюдавал съм как понякога, като не могат да вземат завоя, шофиращите псуват и отминават, за да търсят друга пресечка, по която да могат да завият, но улиците в центъра са хем тесни, хем еднопосочни и понякога се налага да обикаляш цели квартали само защото заради струпаните на пресечките контейнери не можеш да завиеш!

9

soya

преди 9 години

Dobro utro i hubav den Vi jelaya!:-)

8

Продълж. на 6

преди 9 години

Денем, в делник, движението по ул."Гладстон", "А. Кънчев" и "Хр. Белчев" в София е много натоварено с автомобили и ако искаш да ги пресечеш е трудно - оглеждаш се дълго, преди да слезеш на платното, защото контейнерите за смет пречат, а колите фучат. Ако си с детска количка, кошмарът е пълен - умолително махаш на колите да спрат!Толкова ли акъл е нужен, за да сложат контейнерите покрай тротоарите, но далеч от местата,където тези тесни улици се пресичат? Същото се наблюдава и по други улици.

7

От 6

преди 9 години

Ул."Гладстон" и пресичащите я "А.Кънчев" и "Хр.Белчев" са чудесен пример и в друго отношение - по няколко контейнера за смет сложени точно там, където тези улици се пресичат - ако искаш да пресечеш "Гладстон", няма друг начин, освен да слезеш на платното,защото от пресечка до пресечка колите са паркирани правилно, но плътно една зад друга, а точно на местата,където улиците се пресичат, има струпани по няколко контейнера. Денем, в делник, движението по тези тесни улици е много натоварен /продълж/

6

Подкрепям 2 и 4!

преди 9 години

В центъра на столицата, в часовете, когато по улиците минават най-много пешеходци, редовно имамикробуси, качени по тротоарите, защото зареждат със стока или продукти магазините и заведенията. Вместо да паркират където трябва и да пренесат стоката на ръце,по-лесното - препречват тротоарите!А какво да кажем за улици като "Самоков"? Тръгнете по нея от "Царигр.шосе" към автогара "Юг" - по тротоара паркирани коли така, че пешеходецът и майката с количката слизат на платното,а то е тясно и коли фучат

5

Зелени кратуни

преди 9 години

Не знам защо имам усещането че пак 8 млн лв ще бъдат изразходвани без полза. Идеята за зелени вълни звучи много добре, но доколкото разбрах проектът е доста сложен, датчици и т .н. Много по лесно е да се постави допълнителна секция на сеетофара, която пуска автобусите преди другите МПС.

4

набюдател

преди 9 години

Борисовата градина събота е деца си играят карат колела доста хора и ти да видиш по алеята си кара бус и му викаме къде си тръгнал бе *** а той отговаря трябва да зареждам кафетата хахах и чак размахва някакъв документ като разрешително от общината !!!И се питам има ли заповед на общината която да нарушава закона!!!Ако няма такава къде са органите на реда толкова време за да допуксат подобен фарс и трябва ли да има згазено дете за да се спре това веднъж за винаги!!!За екологията не говорим!!!