8

Тъпч0

преди 9 години

До АнонимусМда... с отскок два метра пред вратата... голове от засада и осакатяване на състезатели от противниковият отбор... гоуем шампион!!!

7

Анонимус

преди 9 години

Бето,ви го набута!Разбирачи!Оле,Севиля!

6

Анонимен

преди 9 години

Испанците преживяват абсолютния си футбулен връх.2008 - Европейски Шампион2010 - Световен Шампион2012 - Отново Европейски ШампионИ сега Лига Европа и Шампионската лига

5

Анонимен

преди 9 години

Читав евреин няма...вече и в Португалия го знаят! Но от друга страна какво, някаква купа! Мони Паси що беди донесе на България, ама ние не ревем!

4

муйо

преди 9 години

плюете евреите,но колкото и да не ви се ще,те винаги ще са и ще останат Божия народ! и Бог ги чува,затова са и най-богатите ,където и да живеят...А явно Господ е чул и клетвата на Гутман :)

3

Силата на Съдбата!!!

преди 9 години

Ето сега е коректно да бъдат издирени преките наследници на шефавете на Бенфика и да бъдат пребити до Смърт от феновете на отбора!!! Само заради тях ще има сила проклятието на Белла още 48 години!!! Само защото не му платиха двойно през 1962 година-а бяха обещали!!!!!!!!!!!!!!!!

2

муспи

преди 9 години

В момента евреите са съсредоточени в унищожаването на България, и Бенфика за тях е между другото, но дявола уважава всяко тяхно проклятие.

1

prokurora

преди 9 години

Мръсния *** Гутман да бъде изкаран от гроба и да се уринира върху него за назидание. Бенфика заслужаваха, играха доста по-добре