11

Holandia

преди 9 години

Tuka krizata edva sega zapochva.Na sedmiza vlizat po 1000 emigranta, koito vednaga iskat sozialno jiliste i sozialna izdruzka.Paraziti. Te ne sa kato bulgarite koito idvat tuk da rabotqt.Te idvat tuk da ne rabotqt a da jiweqt na gurba na drugite.

10

Анонимен

преди 10 години

Те парите на западна европа да не растат по дърветата, много ясно че те имат защото ни експлоатират. Я ми кажете колко от националните си ресурси разработваме сами, и колко сме "дали" на концесия на западни фирми които не дават нищо освен рушвети на *** в парламента?

9

Интерес

преди 10 години

Банката анализира пазарите си, което е различно от това да анализираш тенденции в целия регион. Те анализират развитите си пазари и малките си пазари. Различна, доста шарена би била картинката ако Франция, Португалия, UK или северняците участваха в проучването.

8

Анонимен

преди 10 години

Един човек хванал златната рибка. Поискал си от нея жилище и кола. На лизинг, или на кредит ги искаш?- попитала рибката. А ти как предпочиташ - в тигана или във фритюрника? отговорил човекът.

7

Анонимен

преди 10 години

Е па кат нашичките на продадоха на западните...кво да очакваме ?

6

Анонимен

преди 10 години

Домакинствата от Централна и Източна Европа (ЦИЕ) са доста далеч по отношение на финансовото си благосъстояние от тези от Западна Европа. Това се вижда от анализ на италианската банка UniCredit______________________Oooo, какво прозрение на UniCredit :))) сега вече съм сигурен че в тая банка работят полуглупаци и кръгли *** :))) следващия път вместо да харчат пари за подобни анализи, могат да минат през кръчмата, срещу една бира ще има го кажа същото :)

5

Анонимен

преди 10 години

Тука пишат *** или пенсии, които никога не са живели в чужбина.Истината е, че положението стана лошо и в Източна, и в Централна, и в Западна Европа,и в С. Америка, и в Азия - навсякъде е по-зле. След падането на комунизма, богатата прослойкасе самозабрави и започна да граби като невидяла. Като никога се купуват луксозни часовници, коли, частни яхти, самолети и вертолети.По въпроса - какъв келепир, че Ханс взема заплата 4000 като дава 2/3 за наем?Наивници!

4

Анонимен

преди 10 години

"Съотношението на нетното благосъстояние на домакинствата" отразява съотношението ПОСТИЖЕНИЯ ОТ РАБОТА и ХОДЕНЕ НА РАБОТА.

3

политолог

преди 10 години

Драги сънародници, никога България няма да се оправи докато не си замине от политическия живот БКП-БСП-ДС. Защо Чехия, Полша и Унгария се оправиха-защото няма такива партии на власт. Колкото и троловете на мутреса Моника да плюят по ГЕРБ и Президента толкова по ясно изпъква тяхната антибългарска позиция. Значи можеш от Москва и Путин да получаваш пари / БСП и Атака / , а не можеш да да бъдеш точен със своите съюзници ЕС и НАТО. Това е мечтата на комунистите-социалисти. Тогава да си заминават за Москва , защо се натискат да ходят в Брюксел, като водачите на листи Станишев, Сидеров и Бареков .

2

ЦИЕ

преди 10 години

Данните са в абсюлотни суми, разликата при средна задлъжнялост и финансови активи на домакинство ще е съвсем различна

1

Анонимен

преди 10 години

Формулата е проста, колкото по-далеч си от концентрираните средства в Брюксел, толкова по-зле си.