8

Анонимен

преди 10 години

До СМЯХВелико народно, на 1000 едно егн Ти си ***! По-добре мълчи!

7

Анонимен

преди 10 години

Когато олаф европейската служба за борба с кражби от еврофондовете хвана марио николов в източване на евросредства и в германия осъдиха ортаците му първанов се провикна: "данс да разследва олаф"1. Чии са крадените милиони от еврофондовете?2. Чий е олаф?3. Чий е марио николов?4. Чий е данс???5. Чий е георги първанов????

6

Анонимен

преди 10 години

Комонистите са най големият враг на човечеството,а това им е по наследство да си хвалят главетарите.Разбирасе чее от страх.

5

Анонимен

преди 10 години

Драги сънародници как ще станем нормална Държава с ненормални хора, които подкрепят престъпни партии като БСП и ДПС. Навсякъде в Источна Европа осъдиха и изгониха от властта бившите комунистически партии, а у нас гласуват за наследниците на сатрапите и тъгуват по овчаря Т.Живков. Нашата Родина е обречена на комунизъм-социализъм и назначен капитализъм.

4

Анонимен

преди 10 години

Този път правителството постигна нови върхове. За пръв път от 50 години насам има избягали затворници и то с помощ и съучастие на надзиратели или служители на затворите.За пръв път правителство на България взима над 4 милиарда лева и без да направи нищо за обществото, просто си ги открадна и разпредели .Това чудо може да стане само при едно единствено правителство на БСП-ДПС-Атака-ДС. Това е така защото тези партии са престъпни и самото правителство е такова. Самите министри са крадци и престъпници. Просто отврат и погнуса.

3

Анонимен

преди 10 години

СЪДЕБНАТА СИСТЕМА НЕ РАБОТИ!НЯМА ОСЪДЕНИ ЗА РАЗГРАБВАНЕТО НА ДЪРЖАВАТА!ПРОКУРАТУРАТА СЕ ВКЛЮЧИ В ПОЛИТИЧЕСКАТА САМОРАЗПРАВА!КОМУНИСТИТЕ СЕ СРАСНАХА С МАФИЯТА,ЗАЩОТО ТЕ Я СЪЗДАДОХА!

2

политолог

преди 10 години

Драги сънародници, никога България няма да се оправи докато не си замине от политическия живот БКП-БСП-ДС. Защо Чехия, Полша и Унгария се оправиха-защото няма такива партии на власт. Колкото и троловете на мутреса Моника да плюят по ГЕРБ и Президента толкова по ясно изпъква тяхната антибългарска позиция. Значи можеш от Москва и Путин да получаваш пари / БСП и Атака / , а не можеш да да бъдеш точен със своите съюзници ЕС и НАТО. Това е мечтата на комунистите-социалисти. Тогава да си заминават за Москва , защо се натискат да ходят в Брюксел, като водачите на листи Станишев, Сидеров и Бареков .

1

съд за овчарката

преди 10 години

Да незабравите и вечерята(и сутринта, най-вероятно) на Росица с Шишковиц, господа офицери на Темида !!!