7

льжата

преди 10 години

Ами защо унищожават Бьлгарите?Заради водата!Най голямото богатство.Всичко ще се мери вьв вода,а не в перол и злато.САМО ТЯ Е ЖИЗНЕННО ВАЖНА.

6

Анонимен

преди 10 години

Според експерти,войните на бъдещето ще се водят не за обсебване на нефт,а за обсебване на вода. За максимиране на печалбите, ще бъде създаден узкуствен дефицит на вода. Американската инвестиционна банка Goldman Sachs в нейно специално проучване прогнозира, че вече през 2025 година, една трета от населението на Земята ще бъде лишено от достъп до чиста питейна вода.

5

456

преди 10 години

Тея хора непрекъснато си противоречат. Първо имало глобално затопляне, от което се топят ледовете. После нивата на океаните се вдигали и заливали континентите, а накрая нямало било вода. Водата почти не се губи в природата. Малките деца учат за кръговрата на водата и знаят, че ако се е изпарила, ще се кондензира и ще се "извали" накъде. Природата си следва своя път и дори човека да и навреди с нещо, последиците ще са нищожни за нея и пагубни за нас. Останалото е приказки за промиване на мозъци.

4

гъцо

преди 10 години

Я па ке си се плацикам, смръдльовци недни.

3

Анонимен

преди 10 години

До 2 -- стой си тогава до обърнатата каруца и викай неволята, като са продажни нашите еколози. Или може да си станеш от *** пред компа и да направиш нещо, а?

2

Анонимен

преди 10 години

А шистовия газ къде е в списъка? Питайте янките колко милиона кубични метра вода се набиват с коктейл химикали в земята, за да доотровят и подпочвената вода за единия газ....Проблема с водата в световен мащаб се разисква още от 2004 година, ние сега ли пак открихме "топлата вода"

1

Анонимен

преди 10 години

Като започнат американците и руснаците войната ще спестим въздуха