278

Анонимен

преди 10 години

ZZARSTVO BALGARIA i Tarnovskata Konstituzzia...

277

Анонимен

преди 10 години

PURVO BALGURITE - BULGARITE ssa IMALI ZZARSTVO na ZEMATA - Otezz PAISSII... SSRAM i POZOR za PRESSTUPNATA, NEZAKONNATA, MIZERNATA republika, MRUSSNA, GNUSSNA i PODLA, i za TOZI koiito PODDURZZA PRESSTUPNATA, NEZAKONNATA, MIZERNATA republika...

276

NNN

преди 10 години

До 1111Да не започваме по тази логика, защото ние може да заявим, че сме имали насаление в Турция и Северна Гърция. И тогава какво? Да, Северно-Кипърската турска република се явява интересен казус.Скоро съобщиха, че Турция е ОСЪДЕНА от международен съд да плати компенсации на гръцки семейства, което турската държава категорично отказва. Да видим, ще има ли прецедент-налагане на санкции от страна на Евросъюза, при положение, че самата Гърция е част от Европа.

275

Анонимен

преди 10 години

Украйна - между източната и западната буза на световния ***.

274

1111

преди 10 години

Моля не прави аналогии от миналото щото става страшно.По същата логика Турция може да заяви ами ние имаме население в БГ ,били сте наша територия,дай да ви присъединим както направиха с Северен Кипър-една усрешна разработена операция от турският ген щаб преди 40години с подкрепата на една външна служба.Сега ситуацията с Украина много ми напомня тази история.

273

АРХАНГЕЛ

преди 10 години

Хм....голям майтап. На снимката е най-големия дипломат на нашето време и думите му са много много мъдри, а тук разни "либерастчета" се правят на софиянци! Това и е основен проблем на нацията - докато в украйна, примерно, се делят според език и религия, тук се делим на софиянци и нетакива! Затова сме на този хал! А че мафията има интерес да ни дели по този начин..това никой не се сеща! Ясно е- по-удобно е цяла БГ да отиде в София, че да е по-лесен контрола. Другото - на ***! На кой му пука?

272

1111

преди 10 години

До Анонимен 36 Историческата връзка между тях им дава право.Те са един народ, с един език!!

271

1989

преди 10 години

До Анонимен 7,8,9Ей, анонимен ***, много си се активирал днес.НАТО не си спазва договореностите, че няма да навлиза в бившите "соц" страни.А къде се стремят днес- под носа на Русия.Затова Лавров има право да предевява претенции. И още нещо- за влизането в НАТО не питат НАРОДА, а обикновено някой продажен политик.

270

belousrv

преди 10 години

До АнонименМоляти се, НЕ! На никой не желай Одесската кара! Никой не заслужава такава смърт! То дори ако такова нещо някой би направил със бездомни кучета би било страшно престъпление! ;( Ама па се разревах....

269

йуда

преди 10 години

Само ,евреи и *** могат да казват на черното бяло.Както се знае всички евреи са комунисти и са готови да подържат евреюгейския си съюз на *** и хомосексуалисти,педофили,Всички писаници срещу росия са рев на деградирали маймуни с евреиска кръв искащи да се съвкопляват с дегенератите от киев.

268

пишман еуропеец

преди 10 години

обичаш америка , а знаеш ли защо . попитай чичко гугъл за един американец и помисли. американеца е aaron russo

267

Божо

преди 10 години

Единствената страна, която в момента се управлява от партия с фашистка идеология това е Русия. Режимът на Путин по всичките си характеристики е фашистко-нацистки режим. Ето: имат си несменяем фюрер - Путин, мразят всичко що не е руско, тотален контрол на медиите, тотален контрол на икономиката, избиване на неудобните журналисти.

266

Теню

преди 10 години

Режимът на Путин по всичките си характеристики е фашистко-нацистки режим. Ето: имат си несменяем фюрер - Путин, мразят всичко що не е руско, тотален контрол на медиите, тотален контрол на икономиката, Кисельов се изявява като Гьобелс, избиване на неудобните (стотици журналисти са убити откакто Путин е на власт), етнически чистки (в Крим и Северен Кавказ, Осетия, Абхазия, Приднестровието), анексиране териториите на съседни държави. Де факто Русия никога не се е различавала особено от това.

265

Анонимен

преди 10 години

Гледайте как стрелят по хората и не им дават да гласуват на референума. Това са хората които Америка поддържа.https://youtube/watch?v=KSRdG5yVVQ4&list=TLNVii9QcBwPH_EU_yBYyLmtbKRtTrnHz1

264

Толстой - Чайковски

преди 10 години

Единствената страна, която в момента се управлява от партия с фашистка идеология това е Русия. Потомците на Толстой и Чайковски не заслужават това.Долу Путин и империалистите-олигарси!

263

Качеството - Водката

преди 10 години

Рогозин щял да лети с бобардировач над Румъния и България . Путин отковено подпали Грузия, а сега Украйна. Тея от Кремъл са тотално изтрещяли, дали не са намалили качеството на водката , могат да си купуват водка Smirnoff oт UK.

262

Украйна

преди 10 години

Войната в Украйна се предизвиква умишлено от цар Путин, Лаврата и престъпната върхушка, която управлява в момента братска Русия. Вместо да живеят в мирно съжителство със съседите, управляващите феодали в Русия въвличат страната в братоубийствена война -против волята на народа

261

Ние

преди 10 години

Ние сме винаги за Русия. Те са ни освободили и те пак ще ни помагат. Сега Руснаците не заслужават такава зла участ - заложници на феодалните интереси на един мегаломански управник - Путин. Ще дойде време и демокрацията ще победи в Русия.

260

Анонимен

преди 10 години

Apetita na imperiyata nqma nashishtane,sled Ukrayna shteli da aneksirat Mars

259

Братушките

преди 10 години

Да живее Велика Русия!Долу Путин и престъпниците - олигарси!Да живеат братушките!Те заслужават демократично, нормално управление на държавата