143

тя

преди 10 години

Ясно е ,че американците искат война далеч от техните граници. Войните носят милиарди на оръжейната промишленост , от които фалира Америка има нужда.

142

Анонимен

преди 10 години

Ракетата Протон-М, носеща най-мощния руски телекомуникационен спътник Експрес - АМ4Р, изстреляна от космодрума Байконур е паднала на територията на Казахстан.Путлеристите тая сутрин са като наакани по форумите!А нашенските медии МЪЛЧАТ,СТИСНАЛИ ЗЪБИ за тази новина, както ЕДНО ВРЕМЕ МЪЛЧАХА,КОГА ГРЪМНА АЕЦ В.И.ЛЕНИН (Чернобил).

141

Мечо Пуx

преди 10 години

аз си мисля, че понеже руските войски няма къде да бъдат стационирани в русия, поради забрана от нато, то те трябва да бъдат настанени на територията на сащ. така сащ директно ще има възможността да следи движението им и да ни осведомява своевременно за дислокацията им.

140

Анонимен

преди 10 години

Егати смешните американци. Настроиха още повече света срешу себе си.Вече никой не им вярва за нищо.Даже и самите американци...

139

koko

преди 10 години

Smart za rusia!

138

Мишо

преди 10 години

Нямам никаква причина да вярвам на руснаците. Като се почне от информацията по време на аварията в Чернобил и се стигне до днешната й външна политика.

137

Сандо

преди 10 години

мноо ме кефят тия пуерпоинт презентациики от пентагона

136

Bulgatani

преди 10 години

Ако наистина Русия премахна войските си от граница с Украйна, това е много лошо! Украйна в момента е в състояние на гражданска война, всичко може да се случи, така че Русия трябва да има защита на техните граници.

135

той

преди 10 години

До Даааааааааада не решат в Куба само да я преместят

134

Анонимен

преди 10 години

Тия ненормалници от пентагона и НАТО стават смешни с искането си руските войски да се изтеглят от тяхната си територия.Да не би да искат да се настанят на американска територия.

133

Генерал Зверев

преди 10 години

Това, което е струпано около Украйна, не са само хеликоптерите "Черна акула". Май западът го е страх от самолетите.

132

Рошко

преди 10 години

До 161 Анонимнийотносно :Хaйде придържaй се към фaктите и дaй дa видим " роднинството" ни с русия от кaкъв " хaрaктер" е?!? Ще млъкнеш кaто рибa, цъкaщa (-)"Кажи ми умнико как е "брат" на български , на руски и на ирански.Как е "Добър ден" на руски на български и на иранси. И млъкни като риба.

131

СОРОСОИД

преди 10 години

Айде сега всичките еврогейове, евролесбоси, педофили и всякакви фили, барабар с брадатите женки на дружен напън срещу Путин!

130

Анонимен

преди 10 години

TO HUBAVO ISKATE DRUGARI KOMUNISTI4ESKI TAPA4ETA DA ZATRIETE AMERIKA I LO6IA ZAPAD NEMEDLENO . AMA PARVO VA6ITE SIN4ETA I VNU4ETA 6A DA IZGORQT TAM . POKRAI SUHOTO GORI I MOKROTO . A AZ NE POZNAVAM EDIN NOVOIZLUPEN KOMUNIST- KAPITALIST DA SI E IZPRATIL KOPELETATA V MOSKVA . VSI4KITE SA PO AMERIKA , ANGLIA , FRANCIA , GERMANIA . KO 6A PRAIM TOGAVA . A ONEZI VA6TE KOPELDACI ZNAQT LI KAKVO ISKATE VIE . DEMEK TQHNOTO ZATRIVANE

129

Анонимен

преди 10 години

166 "А от русия каква ви е ползата?" ето каква1 АЕЦ без него ще плащаш левче докато пишеш тук2 ГАЗ без него - парно х3, такси х2, производства на пластмаси кът , замърсен въздух х33 Петрол там полза по-малка (но поне тези които работят там засега са доволни)4 Купувач на бг месо... ...

128

Анонимен

преди 10 години

Стана ми ясно, че командването на руските войски е много развеселено вероятно поради неограничените количества водка.

127

Анонимен

преди 10 години

да свирят на дидук янките, Хахахо готин хумор

126

Знаяч

преди 10 години

До Анонимен 167Откъде тази легенда за генетичните изследвания? Такива не са правени, ама се спекулира с какви ли не цифри! Знаете ли колко скъпи са тези изследвания? Natl.Geographic и Microsoft започнаха такава кампания, но всеки комплект прости съдинки и тампончета струваше $100. Не вярвайте на глупости!Че с тюркското ядро на Аспаруховия народ е имало и други (угрофински и сарматски племена) е почти сигурно - в онези времена това е било правило. Нещо като клуб по интереси!А траките и скитите

125

Даааааааааа

преди 10 години

Руснаците да предислоцират войските си от границата с Украйна в най-далечния изток.....в Аляска !!!!!!!!!!!!!!!!! Чак тогава ще се кротнат американчетата!

124

асдасдасд

преди 10 години

До алА дано.... но ....