110

Анонимен

преди 10 години

KAKVA E TAZI ARMIA. na ykraina samo zagybi tarbi ,xelekopteri ,bronuotransportiori,i v ziva sila,4e az mislex 4e po slaba armia ot nashta nema no gresha ,to nashti lovdzi ako yditat mai podobre shte vouvat,radvam se 4e ne samo texnikata i urazieto e nai vaznoto no i boinia dyx (a balgarskia dyx ,kolkoto i da ne iskam triabva da priznia e posilen ot dosta narodi v evropa.

109

МП42

преди 10 години

Спец. Не се прави така.При такива операции обикновенно се ползват основно пушкалата на другата страна вид тип и калибър за да може да се ползват местните складове или пък ГРУ им е осигурило много добра логистика както при случай на открита война.Относно коментара ти за 0.11мм също не си прав щото в Иж ще ти го нарпавят каквото поръчаш с цев 5.54 5.56 или 7.62 с различните му винтови линии НАТО стандарт,Африка стандарт или дори Сауди стандарт.Майдановците имат но не това на снимката.

108

Спец

преди 10 години

До МП42Машиненпистоле, не е така - видях снимки на този модел в ръцете на украински боец от тези, които нападнаха Славянск (не помня, може и Краматорск). Но не мога да се не се възхитя на окомера ти - даже на снимката различаваш 0.11 мм (разликата между калибър 5.45 и 5.56)! Оръжеен гений!

107

Янко

преди 10 години

До Анонимен 129Колега, думата "сепаратисти" се използва главно от Елочка Людоедката - една от нейните 30 думи. Жалко, няма да ме разбере, не е чела Илф и Петров. Това е нейна фирмена дума, по-скоро кодова - плащат й, кокато я употреби. Казваш му на момичето, че това е слугинско поведение, ама не!

106

тимофеи

преди 10 години

До МП42ми поръ4ал си го е по е интернет кво толкус?

105

тимофеи

преди 10 години

До ффако си на мястото мястото на ПУТИН какво ще направиш ? докато трепят сънародниците ти ще организираш геи парад ли?

104

timofei

преди 10 години

До Всилiиде на4алото на велика русия!наи великата с ресурси сплотен народ и въоръжена до зъби а и маи много кадърен президент !маи ги о4аква едно не толкова лошо бъдеще а и в наи високия пик на световната криза русия се издължи предсро4но със заемите е кво по добро от това?

103

Анонимен

преди 10 години

Спрете да използвате названието "сепаратисти", защото и децата ще ви се смеят... най-меко казано

102

Анонимен

преди 10 години

До ВсилМайорски ...говореше цели три месеца Путин "не се мешайте в Украина, Украйна сама да решава.." от ноември до февруари ...все им говореше човека ама то това Американеца като не разбира от дума ....а сега го яжте ! Който нож вади от нож умира Вкраха Американците агитатори и екстремисти пък после се чудят що и русия го направи ....ама те явно не са знаели че руснаците са имали такива ....

101

Анонимен

преди 10 години

До ВсилТака направиха и американците ...но за Разлика от Руснаците те започнаха тази игра ...а сега се сърдят че русия ги надцака

100

Всил

преди 10 години

Ясно е, че Русия вкарва специални части които се представят за народа в украйна. Така направиха с Крим, така направиха и с Приднестровието, Абхазия, Осетия. Под дулата на оръжията с колосални измами после правят "избори". Руски *** иде и за вас коледа :)

99

Анонимен

преди 10 години

До АнонименАко руската армия е там , тя щеше да е вече в Киев и Лвов,!Покрай украинските граници бяха разположени три от най- елитните руски дивизии- тулската, таманската и кантемировската Въпроса щеше да е не дали , а кога точно до 4 часа ще са в Киев и Лвов.

98

МП42

преди 10 години

На снимката е боец с АК103.Интересното е че в Украина го нямат на склад.Те като в Бг са си със старите АК47.Има го само в руските складове,а и се произвежда за сега само от Иж.Значи някой там е паправил пачка от това!

97

Анонимен

преди 10 години

До анонименнато е терористична структура, която е много храбра,- ако срещу себе си има човек, въоръжен до зъби с бръснарско ножче, може да изпрати механизирана дивизия срещу него- и ако успее да го победи- една година да празнува победата си

96

до 121

преди 10 години

Браво пич най добрия коментар който съм чел до момента

95

1 Българин

преди 10 години

Жал ми е за нашите фашисти (исках да кажа комунисти-а може би и социалисти, но те са еднакви). *** на Москва са се тролизирали да пишат простотии и забравиха кой ни управлява около 20 г. от прословутият ни преход от недоразвит (недоносен) социализъм, към див варварски социал-анархизъм. Забравиха Жан Виденов, забравиха царя (един от най-канцерогенните лечители на народа ни), забравиха как правителството на тройната коалиция (на серГейчо) ограби народа и подписа маса заробващи договори.

94

фф

преди 10 години

Е кои според вас са проруските сепаратисти които могат толкова добре да отбиват атаките на редовни Рмейски части? Точно така това са си Руски агенти и военни

93

Анонимен

преди 10 години

Съжалявам украинския народ. 1. Бандеровските ФАШИСТИ тренирани от ЦРУ в Полша и Литва и трупали боен опит в Сирия, реват и се оплакват: Бият ни-и2. Лидерът на Десния сектор Д. Ярош (човека на Тимошенко) е поискал баш-демократите от Ал,Кайда в Чечения, на Доку Умаров да започнат атентати в Русия! И какво изплува- След Афганистан, Африка и Сирия украинските фашисти, ЦРУ и Ал,Кайда пак са в един отборУкраинци, така става, като оставихте хиляда дрогирани *** да ви решават съдбата. - Дано по-бързо САМИ натирите фашистите-превратаджии..

92

анонимен

преди 10 години

Защо сега НАТО не удари Киев след като хунтата изпрати военни да унищожават хора искащи отделянето от Украйна както преди удариха Сърбия-Белград затова, че нападаха Косово, Хърватска и други които искаха независимост защитени от НАТО а тук защитават киевската хунта а обвиняват народа искащ свобода и независимост ? За мен НАТО е престъпна организация !

91

Анонимен

преди 10 години

Майдан стоял за власть, Донбасс стоит за жизнь.