23

Анонимен

преди 9 години

Браво. Ето и продължението на историята:Директорът много се трогнал от постъпката на момичето и го взел за жена. Осмата под ред.

22

Азис Шпека

преди 9 години

Надявам се поне един разумен човек да го прочете.Индия е огромна, та както казва един мой приятел индиец:Каквото и да кажеш за Индия е вярно - в Индия живея злодеи,живеят добри хора, живеят глупави, живеят и гении. В последно време има огромен прогрес в тази страна, незабележим за останалите,прогрес примесен с традиции. Честно казано, "Беднякът Милионер" ми бешемного по-близко до сърцето от китайските нинджи, които летят по дърветата,след това около земята и т.н. Нека не задълбавам - уважавайте всички народи и нации.

21

Аз съм прост но ...

преди 9 години

До АнонименА при нас не се намери дете да изпрати 5 лева на Орешки! Той нямаше да ги върне!

20

Анонимен

преди 9 години

А при нас не се намери дете да изпрати 5 лева на Орешки!

19

Тръба

преди 9 години

По документалните филми, се пуска за фон Индия или Африка, когато става въпрос за мизерия.Препоръчвам ви филмът ''GANGES BBC''. Може би го има в Колибка с превод. Много е качествен.

18

Darvoto

преди 9 години

Сигурно Индия само по Дискавъри сте я виждали. Някои все пак сме поживели там, и не мизерията не е най-страшна. Най-страшното е липсата на воля за промяна , приемането на всичко без желание за борба. Именно това легитимира парадокси като Анвиа(най-скъпия частен дом в света) издигнат в средата на мизерията в Мумбай.П.С : Момиченцето от статията е от 1% най-високо образованото и обезпечено финансово население. Лятна екскурзия в Израел, повечето хора в Индия едвам стигат до съседния щат.

17

Анонимен

преди 9 години

Бил съм в Индия и е уникален ***. Смрад и бедност каквато тук не можем да си представим. У нас цивилизацията е на светлинни години напред. Не ми пука за статистики-матистики.

16

до 16

преди 9 години

Няма да си губя времето за да видя какво си чел, но направо мога да ти кажа, че говориш глупости. Това е съвкупната покупателна способност като Индия има над милиярд население, а Германия 80 милиона, така че не ми сравнявай човек за човек а ходи се скрии някъде.

15

Анонимен

преди 9 години

Индия е на 3то място ама там живеят 1.2 милиарда

14

Тръба

преди 9 години

google - ''под долар на ден'' - първият линк.

13

Анонимен

преди 9 години

До АнонименИндия е на 3то място по БВП даже :)

12

гай баньо

преди 9 години

До Анонимен10Точно така.Само че там разправят тока бил без пари.Та не знам...

11

Анонимен

преди 9 години

Трогателно,чак се разплаках.Явно в Световната банка/където този банкер до вчера беше колега на нашия Дянков/ ПР агентите работят перфектно.

10

Анонимен

преди 9 години

Голяма част от *** наистина идват от Индия и Пакистан. повечето са изгонени още преди хиляди години защото не влизали в критерия дори на най-низшата каста.До колкото съм запознат в България идват през турското робство, и са доведени с цел да шпионират за турците, ако чуят за бунт да се обадят.Най- фрапантното е че през 1878г. в България е имало 20-30 хил. ***.И все пак има и работливи ***.

9

до 2

преди 9 години

Индийците нямат нищо общо с ***!Те са арии като нас!А *** са коренното население на Индия,покорени при нахлуването на ариите!Първоначално не ги закачали,но след като видяли какво представляват,ги натикали в най-долната каста!След години им писнало от *** простотии и ги изгонили от Индия!

8

Даола

преди 9 години

Индийският милиардер Мукеш Амбани е на 5 място в света - той да се бръкне по-дълбоко и подкрепи народа си ! Да продаде къщата си на Антилите, например и да издържа умни младежи да учат. В Индия има много умни млади хора, но и там образованието куца яко.

7

Анонимен

преди 9 години

До АнонименА ти си толкова подготвен,че няма на къде,Това дето го наричаш покупателна способност е БВП.Нормално е да е висок,все пак страната е почти с размерите на континент а като нселение да не говорим.Това което прави един народ богат или беден е усреднената стойност на единица от населението.Там Индия е на почти 150-то място.Около 4000 долара.За сравнение това което наричаш *** (България) има почти двойна стойност- 7к долари.Знаеш как е тук в БГ,представи си ги тия там двойно по-бедни.

6

Анонимен

преди 9 години

"Детето започнало да се притеснява, че хората няма да имат пари да живеят и всички ще станат бедни."Нека да станат бедни, кво ми пука, още по добре - аз нали не съм беден и съм си добре. В сравнение с другите мизерници ще съм богат.

5

Анонимен

преди 9 години

Обяснявам на невежите *** които се изказват неподготвени от ***: Индия е третата в света по покупателна спосоност. Първа е САЩ, втора Китай и трета е Индия. *** е на 69 място.Wikipedia - List of countries by GDP (PPP)

4

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

До 123Също така у нас нямаше да върнат парите на детето ... :)