22

Анонимен

преди 10 години

сТанишеф толкова се влгавил в тези избори да покаже , че е по добиря , че как няма да изглеждат като парламетарни ...бяла пяна от устата му излиза , бесен е и иска ВЛАСТ ! Хората никога не са го интересували , само ВЛАСТ! Докъто има такива некаърници и чужденици които управляват държавата ни никога няма да се оправи ! Отново черен ПР от страна на БКП срещу ГЕРБ като предишните избори ...не ми се мисли какво ще е на реалните парламентарни избори ! Мале мале!!! ТОЧКА!

21

????до песимист

преди 10 години

Да и това" НИЩО " искате да продължава вечно ли?Или ви се свидят 12лв субсидии за глас и така на" Нищото " осигуряване милиони и трайно статукво!!

20

задължително е

преди 10 години

да се гласува масово на 25.05. Нека мнозинството да определи.До сега стойностните хора не гласуват ,защото са омерзени ,но това е особена форма на малодушие.Това пасуване стабилизира статуквото! Осигурява комфорт на мързелите и крадливите

19

Дани

преди 10 години

Ние не искаме да гледаме мутрата, но продажните медии ни го натрапват.

18

Емил

преди 10 години

Ами, щом си плаща как да не отразяват Тиквата? Само, че на нас не ни се слушат простотиите му.

17

компромати-позорящи

преди 10 години

Това е логото на предизборната "агитация".......В сутрешния блок на Нова ТВ беше излъчена такава грозна интрига .........преди да е проверено !!разгласено !!И най- вероятно скалъпени и преднамерено нагласено!!Потъпкано основното право на лекарката " Невинен -до доказване на противното"!!! а също и справедливото условия"от два независими източника"

16

Анонимен

преди 10 години

Само ДПС имат подходящ кандидат-Пеевски.БСП трябваше да издигнат за свои кандидати Йовчев и Лазаров ама не би.

15

Анонимен

преди 10 години

BAREKAE POQVI I NA BUDATA SHTE MU SE STUJNI.tRESE GO SHUBETO, TO SE VOIJDA,iDVA V NS PODPUHNAL,NAPREGNAT, POD VIZDEISTVIETO NA SHEPA LEKARSTBVA.tEZI IZBORI NIAMA DA SA OT ZNACHENIE MNOGO, EDVA LI POVECHE OT 30% SHTE GLASUVAT.NO PO POVEDENIETO NA gerb SE VIGDA, CHE GI TRESE PARANOIATA, BUDATA SE E POBURKAL, CHUDI SE KAKVI GADOSTI DA IZVURSHI NO KATO BAREKA SPECHELI DRUGITE IZBORI SHTE MU VIDI SMETKATA.NEMA DA GO UBIVA RAZBIRA SE, A SHTE GO NAKARA DA VURNE 4TE MILIARDA DET OKRADE OT NAS ILI ZANDAN

14

Жоро

преди 10 години

Има си хас Тиквата да не е най-отразяван, нали си има собствени медии.

13

Анонимен

преди 10 години

Не знам дали Бойко е най отразяваният политик ,но знам ,че с *** лягаме и ставаме ,за закуска и вечеря да се сещаме с какво го заляха.

12

mdaa

преди 10 години

Аз па виждам само Дудуков и некъв боксьор дето много социален....

11

Анонимен

преди 10 години

Добрите продукти нямат нужда от реклама... само ***... Колкото по-голям ***, толкова повече реклама е нужна за да излъже глупаците.

10

Милена

преди 10 години

Вотът на 25 май ще покаже дали сме готови за предсрочни избори. Аз мисля, че е така. Това правителство показа, че не работи, а ние българите не заслужаваме това!

9

психолог

преди 10 години

Като чуят Б. Борисов троловете на мутреса Моника полудяват и им се вижда пяна на устата. Прости ми тролчета вашето недоразумение Станишев не може на малкия пръст на Б. Борисов да се качи. Сега пишете простотии , но на 25 май ще духате супата. Апропо вие винаги ще я духате супата, защото Станишко и Моника си заминават за Брюксел в къща и офис за 3 милиона евро а вие ще подсмърчате на Позитано с чашка в ръце дано някой ви пусне стотинки. Колко сте жалки и прости.

8

Унуфри

преди 10 години

Всички знаем, че по-важните избори са парламентарните и след тях може да се потегне държавата истински. Сега трябва да пратим хора в Европа със мисъл, а не овластени типове!

7

политолог

преди 10 години

Драги сънародници, никога България няма да се оправи докато не си замине от политическия живот БКП-БСП-ДС. Защо Чехия, Полша и Унгария се оправиха-защото няма такива партии на власт. Колкото и троловете на мутреса Моника да плюят по ГЕРБ и Президента толкова по ясно изпъква тяхната антибългарска позиция. Значи можеш от Москва и Путин да получаваш пари / БСП и Атака / , а не можеш да да бъдеш точен със своите съюзници ЕС и НАТО. Това е мечтата на комунистите-социалисти. Тогава да си заминават за Москва , защо се натискат да ходят в Брюксел, като водачите на листи Станишев, Сидеров и Бареков .

6

gost

преди 10 години

Тотално ве4е се отвра6тавам мислех екипа на бареков за свестен явно сам се обаркал за пореден пат 4удя с в лове4 какво е оставил да комадва клоуни или нормални хора интересно мие и не мисля да гласувам пове4е за никои не ме интерсува

5

Анонимен

преди 10 години

Изобщо няма да гласувам на тези избори, аз дори не искам да сме в ЕС, пък какво остава да гласувам и да пращам депутати лентяи там. А що се отнася за смехотворната кампания на всички партии и политици без изключения - щом някой иска да се излага и си плаща за това, коя съм аз че да го спирам, все пак народа друго няма да види, ама поне на цирк и сеири ще се нагледа :-)

4

ГЕРБер

преди 10 години

-За разлика от Сергей Станишев аз съм категоричен, че трябва да има атомна централа Белене, обяви в интервю за Нова българска телевизия премиерът Бойко Борисов.- АЕЦ Белене е изключително важна за България(1.11.2010)- Бойко Борисов подкрепя с цялото си сърце проектаАЕЦ Белене (2.11.2010)- ''- Ако не започнем да строим Белене, след 15 години икономиката на България ще банкрутира. (26.02.2011)-Не гласувам за БСП, не съм комунист, за разлика от тебе, червени ГЕРБерасте, ясен ли съм ?

3

ГЕРБер

преди 10 години

Чувствам се объркан.Дълги години си купувах Телеграф или Монитор,защото винаги отразяваха Бойко справедливо и го показваха мъжествен на първа страница.После хората казаха,че Пеевски е лош и спрях да го купувам и почнах да викам и аз 'Кой,Кой'.Принзавам си и ,че 2009г коаго гласувах за бате Бойко исках да има Белене,а той го обеща.След това започнах и аз да съм против Белене, ама незнам защо.Още чакам да ми направи средната заплата 2000 лева.В свободното си време си лекувам шизофренията.