133

Анонимен

преди 10 години

НИКОГА,АМА НИКОГА НЕ ДАВАЙТЕ ВЛАСТ НА ЧОВЕК ОТ ЗОДИЯ ТЕЛЕЦ!

132

macintosh

преди 10 години

Оф. Божке, този некадърник не мога да го гледам. Марионетката на олигарсите

131

Моника

преди 10 години

Хайде да му е честито, пожелавам му да е жив и здрав, друго няма какво да пожелая, след всичко, което се случи.

130

Жив и здрав да е президентът. Десен президент означава добро бъдеще. Човекът избели косите от проблеми заради тези червени ***. И как няма, с такива управляващи претърпяхме 3 банкрута през комунизма и още 3 банкрута в последните 20 години. Дойдоха няколко умни правителства, оправиха положението и *** пак разсипаха всичко. Да даде Бог здраве и търпение на Плевнелиев, че още много битки с празноглави комунисти го чакат. Достоен проевропейски българин, гледащ към бъдещето.

129

Анонимен

преди 10 години

Да му е последен като президент и много още като *** какъвто е всъщност

128

Анонимен

преди 10 години

Желая му да е жив и здрав!Повече търпение и устойчивост, че в тази обстановка на абсолютно противопоставяне само той остана в равновесие.Маса популисти искат да ни извадят от Европейския съюз, но той отстоява интересите на България.Опитват се да го злепоставят и унижават, като се отнасят с прене4брежение към президентската институция почти цялата управляваща коалиция.Не се поддавайте на техния примитивизъм, г-н президент.Ние сме с Вас и сме Ви благодарни. Нещата скоро ще си променят истински!:)

127

Българин

преди 10 години

В чисто човешки план -честито. Да е жив и здрав. В общо български интереси - дано 51 година посрещне не като президент на Р.България.

126

Анонимен

преди 10 години

Да е жив и здрав още 50 години и да продължава да мачка червените кхмери!

125

Анонимен

преди 10 години

Slaba rakiya...

124

Ванко

преди 10 години

Най-силния президент, който сме имали в историята. И като образование и като визия, интелект, достойно може да ни представя пред света. Ерудиран и образован човек - точно такъв трябва да е президентът на една европейска държава, която иска да се развива.Е, да това, че не амнистира по 250-300 закоравели престъпници на година му носи негативите, които виждаме тук, това, че не е *** човек от народа също е причина за лееща се злоба от простолюдието, но това е интелигентния избор.

123

Ten\

преди 10 години

Платените въшки на Лилипутин и КГБ са налазили форума и бълват помия срещу най-свестния български политик Президента Плевнелиев. Президента е единственият българси политик, който се изправи ясно и категорично срещу ограбването на България от Русия, срещу военната агресия на Кремъл срещу Украйна, въобще единственият политик, който защитава българският интерес от хищния Кремъл. САМО ТАКА Г-Н ПРЕЗИДЕНТ, НЕКА РУСКТИЕ *** И ТЕХНИТЕ *** БЯСНО ***!

122

Анонимен

преди 10 години

Вашия разведен президент на 60 с любовница е мноо хубав) )) отивайте при него !

121

Анонимен

преди 10 години

Да почерпиш Роси..

120

Анонимен

преди 10 години

Един президент от 50 е гей !!

119

дядо гошо

преди 10 години

г-Н ПРЕЗИДЕНТА ПОЖЕЛАВАМЕ ТИ ЗДРАВЕ И АКТИВНО ДЪЛГОЛЕТИЕ И ДАНО ОТ ТУК НАТАТЪК ДА ГОВОРИШ ,ЧЕ БЕЗ РУСИЯ СМЕ ЗА НИКЪДЕ...СПРИ ОГЛЕДАЙ СЕ ОСЛУШАЙ СЕ И ТОГАВА ГОВОРИ СРЕЩУ РУСИЯ... ТУК НИ Е СПАСЕНИЕТО.ТОВА КОЕТО БЕШЕ ПОСТРОЕНО ПО ТЯХНО ВРЕМЕ СЕГА Е ДВОЙНО РАЗРУШЕНО...само един въртолет можа да излети на празника на"храброста" и него вятър го вей....

118

Бънди

преди 10 години

Ало по леко с коментарите от ГЕРБ, че Цецо ще трябва да продаде единия апартамент да ви изплати хонорарите. То бива бива ***, ама вие се оляхте.

117

IORDAN

преди 10 години

pliuvniu e peda vsi4ki go znaiat maina

116

Анонимен

преди 10 години

Честит юбилей на най-достойния български президент!

115

Президентът ни е ...

преди 10 години

... гола вода и като такъв точното олицетворение на това, в което тази страна се превърна.Иначе, да е жив и здрав!

114

Мустафа Шукри

преди 10 години

Абе верно ли тоя ви е президент на българете? То затова никой не ви взима насериозно.