12

vanko84

преди 10 години

петраки метраки там не та знам каква си или какво си

11

vanko84

преди 10 години

аве *** ти знаеш ли какво е референдум,дори барако осама бин ладен и керкел-меркел и оня корозо барозу незнаят.защо не го признават,интереси и интереси пак някакви планове на афганистанските терористи от хамстерикания

10

тя

преди 10 години

Референдума в случая се провежда по време на необявена официално война , така че е нормално хората да са въоръжени.

9

тя

преди 10 години

Пешо ти си най- големия цирк .Учи си децата /има ли на какво да ги научиш ?/ и не се занимавай с журналистика, това е голяма лъжица за твоята уста! Защо не каза нито дума за убитите над 100 руснака в Одеса в профсъюзния дом? затова хората се движат с оръжие бе *** , а не да насилват гласуващите.Тези , които са гласували никой насила не ги е изкарал от домовете им.

8

Абре, Павка,

преди 10 години

защо не написа пред думата блогър поръчков? Мамин сладък!

7

Анонимен

преди 10 години

Нашите доморасли "демократи" очевидно смятат,че ако срещу теб е насочено "правилното" оръжие, веднага си длъжен да вдигнеш ръце и да го закичиш с китка. Е,нормалните хора с достойноство предпочитат да се защитават,в случая от хунтата в Киев!

6

ttt

преди 10 години

Авторе,- защо да вярвям, че снимката е от изборна секция по времето на гласуването?- защо да вярвам, че бщлетината се попълва пред комисията?- Ти лично колко секции обиколи, за да видиш, има ли кабинки или не?- За паспортите също лично ли го видя?Защо въобще ще тичат хората от секция в секция? Не ставаше ли просто шефовете на комисии да попълнят и пуснат бюлетините?

5

rusnak

преди 10 години

Цирк, цирк, ама утре като се обособят в Новорусия..

4

rumen221

преди 10 години

Интереса клати феса(или Тоталната война на САЩ срещу ЕС) 1. Началото:- Цялата агресия на САЩ срещу ЕС и еврото започна с банковите кризи в южно-европейските държави предизвикани от ЦРУ и отказ да се подпише търговско споразумение с ЕС.2. Съпровождащи операции срещу икономическата периферия на ЕС:- Садам и Кадафи обявиха, че ще продава нефт срещу евро и ги убиха- Арабската пролет - Сирия- Украйна Вероятен изход- Диалогът за Единна Украйна, между Е.С., Украйна и Русия, закъсня поради намесата на ЦРУ и сега процесите водят към Конфедерация Украйна.

3

rumen221

преди 10 години

Да погледнем истината в очите- За свалянето на легитимният украински президент, по Конституцията им, са необходими 75% от гласовете, а за гласуваха около 74,5% при това пот дулото на автоматиЗАКОННИЯТ ПРЕЗИДЕНТ НА УКРАЙНА Е ЯНУКОВИЧ! Така че остава открити въпроси:- КОЙ С КОГО ДА ПРЕГОВАРЯ И ДОКОЛКО Е ЛЕГИТИМЕН, кого представлява?!?- На кои избори е избран президета Турчинов?- Кога и кой избра Правителството на Яценюк (пред целият свят и пот дулата на автомати го избраха лвовските фашисти-майдановци, но те пък кого представляват?)

2

шщд

преди 10 години

Я, Петър Петров @andreshko.blog.bg бил даскал - хахаххахаха. Сигурно по физическо, след като имаш време за писане и то на пълни глупости /това е втората за деня, която чета от теб/. Няма какво да се чудиш защо европейското гей мислене навлиза и в България.

1

neni4a

преди 10 години

А НПО писача ,дето е драскал тая простотия ,може ли да ми каже в Киев колко са законни властите а ? Кажи бе НПО ***,колко са редовни властите в Киев ? Та щом те имат право да управляват,то и в Луганск и Донецк имат право на референдум. Пуууууууууууууу,аман от прости писачи,лапачи на американски пи*ляци. Я кажи ся колко зелени хартиики получи за този поръчкова блогърска статия