169

пенко

преди 9 години

Дали , агентите на КГБ в САЩ ще засилят расовете проблеми там, до степен да бъдат умолявани да спрат . Не се заблуждавайте -расовите проблеми в САЩ са много сериозни - филмите са друго нещо - те са социален "ЛЕНОР"!

168

болгар

преди 9 години

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ ОСВОБОДИТЕЛ НА БЪЛГАРИЯ ОТ ТУРСКО ! ВЪН НА НАТО И ЕС ОТ БЪЛГАРИЯ

167

Анонимен

преди 9 години

В Харьковской области вслед за Донецком и Луганском будет проведен референдум о статусе региона, сообщил в воскресенье член координационного совета Юго-Восток Юрий Апухтин на митинге возле памятника Ленину на площади Свободы. Харьков проведет референдум о самостоятельности региона вслед за Донецком и Луганском. Наша задача - ни в коем случае не ходить на выборы президента Украины. Мы должны 25 мая собраться на этой площади. Мы не признаем эти выборы

166

Бронштейн

преди 10 години

До Анонимен 184 И напълно забравихте куй туй социализъма. Ама ядец - колелото на историята се върти ама първо прегази социализъма па после ще гази квот доде.

165

ukrainez

преди 10 години

До НаскоЦЕЛИЯТ СВЯТ Е СРЕЩУ РУСИЯ !!!!

164

putinka

преди 10 години

Izobshto ne mi puka za taq ukrajna. Nito e v ES nito nqkoj v evropa ima dalavera ot cqlata taq mashinaciq. Vsichko e da ima zrelishte. Kakto e sa kazali rimlqnite - dai na naroda hlqb i zdrelishte i mu gledaj seira!

163

Анонимен

преди 10 години

Долу ционизма!Да живее Русия!

162

Наско

преди 10 години

На САЩ и Израел този път не им мина схемата. Това не е Палестина,Ирак или Югославия. Това е Русия. и си личи от 100 км, че са мноооооого по-умни от лукавите еврейски ***. Плюс това народа там е единен, а и всеки е готов да умре за държавата си.За разлика от USA, където ако има MC Donald's няма никакво значение, война ли е или не.В тази изкуствена държава не вирее национализъм защото там няма идеали.Има консуматори. Въпреки това американците подкрепят Русия.Целия свят подкрепя Русия!!!

161

дрън дрън

преди 10 години

статията е изсмукана от пръстите...невежество...липса на познания по икономическа география....а относно "повишаване нивото на националната и социалната еднородност на населението"...още по-голяма глупост...невежество пълно.....малцинствата в Украйна.????

160

Анонимен

преди 10 години

До BulgataniТова е точно така, истинската цел всъщност е Русия. Украйна е само спирка. Само че, много се заблуждават, Русия не е залък, който САЩ и ЕС могат да преглътнат. Здраво ще им приседне.

159

sashko

преди 10 години

Новата република ще се казва "Донбабве и Луганда".

158

SIRIL

преди 10 години

До към 175През последните 10 години църквата придоби прекалено близки отношения с правителството, което някога я беше забранило, но което всъщност не се е изменило. Тя постоянно поддържа руското правителство (един пример за това е одобрението на патриарха относно войната в Чечня), благодарение на което може да има значително политическо влияние.

157

Анонимен

преди 10 години

MIR I SVOBODA ZA NOVORUSIQ.USA DOLU LAPITE OT NOVORUSIQ!

156

Знаещ

преди 10 години

До ха хаНе се закачай със славяните, мурджо! Много бият!Допълнително за нормалните: Абсолютно подготвен е веднага да влезе в действие чеченският спецназ на Рамзан Кадиров. Чакат само "да!" от Путин и ще стане като в Грузия 2008. Ще се виждат трудно през прахта само подметките на майданюците и американските наемници!

155

rumen221

преди 10 години

Интереса клати феса(или Тоталната война на САЩ срещу ЕС)https://youtube/watch?v=Fs1BsfWMmpA&feature=youtu.be1. Началото: - Цялата агресия на САЩ срещу ЕС и еврото започна с банковите кризи в южно-европейските държави предизвикани от ЦРУ и отказ да се подпише търговско споразумение с ЕС.2. Съпровождащи операции срещу икономическата периферия на ЕС:- Садам и Кадафи обявиха, че ще продава нефт срещу евро и ги убиха- Арабската пролет - Сирия- Украйна Вероятен изход- Диалогът за Единна Украйна, между Е.С., Украйна и Русия, закъсня поради намесата на ЦРУ

154

Bulgatani

преди 10 години

Новорусия ще погребе Украйна? Не, това не е вярно. Само САЩ и ЕС могат да погребат Украйна. Това е тяхната икономическа и геополитическа цел. Следващата цел е Русия.И това е основната цел за тях.

153

Анонимен

преди 10 години

най-добер да се отделят в самостоятелан държава Новорусия. ще имат помощ от Русия , Казахстан, беларус и и донякъде - китай и германия, ще търгуват с Куба и арабските държави, ще имат цялаат промишленост и газ а путин за да им се хареса ще налива пари в тях. а влязат ли в Ес или във Федерацията - свършено е с тях.

152

Анонимен

преди 10 години

Важно е да работят фабриките ида произвеждат, а не кой ги е признал.Ние кат сме много признати защо е пълна мизерия и разсипия.И всичко внасяме от Китай трошки от Европата и манджа от Турция?

151

Анонимен

преди 10 години

До антиКапиталиста до стената и по трибунал за 20 минути.Напълно го видяхме какво представлява капитализма.

150

Анонимен

преди 10 години

към 171 се отнася не за 166, не за 160, а за АРХАНГЕЛ до 170. Много трие тоя и без обяснения. Свобода на словото. *** ценности.