131

Иво

преди 9 години

"Манолова посочи..."иде време и дошло е, когато на Манолова ще бъде посочено;а дано се покае преди да е късно

130

непримиримите

преди 9 години

Лично аз съм ощетена от ***, те са царе на фалшификациите на избори, затова са на власт ВИНАГИ ако не реално то косвено затова България ще изчезне от картата. И затова сте виновни Вие а не БОРИСОВ

129

дo: Лидия

преди 9 години

Като не ти харесва в България може да опиташ някъде другаде , така или иначе немаш никакъв шанс в България , да се оплакваш да не се оплакваш все тая

128

Лидия

преди 9 години

Всички досега управляващи партии се доказаха като престъпници и некадърни, корумпирани, алчни за власт типове. Те продължават да са по медиите (вместо в затвора), да агитират за своите партии и да произвеждат нови нагли лъжи, а народът пак спори кой да избере - БСП или Герб....Този път да го представляват в ЕС, т.е. да взимат огромни заплати и комисионни....Извинете, ние *** нация ли сме?!!

127

vanko84

преди 9 години

До безпартиенкой ти иска мнението за кого ще гласуваш,лумпенда не би мирно седяло, не би чудо видяло

126

безпартиен

преди 9 години

Ако ще и по 100 номера да сложите на бюлетините пак ще ида да гласувам против БСП.Всички които ме познават знаят,че съм пострадал от БКП и никога не гласувам за БСП.

125

Цветан Караилиев

преди 9 години

Разграничават се червенотиковчетата от гадния вандалски акт на изгарянето на знамето на ЕС.Аз подозирам,че те са инспиратори на това,от 1925г.до ден-днешен са майстори на гадости.За по-нечетящите История,визирам кьрвавия атентат в катедралния храм.А това е само плахо начало.Опит имат колкото щеш

124

По селата

преди 9 години

Хората масово са убедени, че с номерана бюлетината ще се разбере, кои за кого е гласувал.Това е поредния номер на мая манолова, за сплашване на възрастия и етнически електорат!!!!

123

Анонимен

преди 9 години

След тази новина Боко е приет по спешност в Пирогов с изключително високо кръвно.

122

Анонимен

преди 9 години

ГЕРБ са кръгла нула, щом настане време за честни избори. Няма печатане на бюлетини, подмяна на чували и всякакви други схеми.

121

Анонимен

преди 9 години

Мая пак затвори устите на наглите и некадърни герберуги и всякаква подобна ***. Браво, Майче! Мачкай тези долни мутри!

120

То

преди 9 години

умните хора не се занимават с политика. Другата част от умните тръгнаха по света. С политика се занимават такива недоносчета като Мая, създават закони от ден до пладне. От простотии в Парламента нямат време за работа. Затова и закона на Мая е едно недоносче.

119

ПЕТЪР

преди 9 години

УПРАВЛЯВАЩАТА РУБЛАДЖИЙСКА ШАЙКА НИ ТЛАСКА КЪМ АЗИЯ

118

Анонимен

преди 9 години

В кайна сметка се оказа, че закона за изборите е приет набързо и има много недостатъци. Сега някой ще се извини ли на президента, че въпреки неговото вето беше приет този недомислен закон.

117

Анонимен

преди 9 години

Какво искате от майчето, тя е завършила история на КПСС в Москва?

116

Анонимен

преди 9 години

Който ще гласува за ГЕРБ да сложе + който не - , моля ? :)

115

Анонимен

преди 9 години

До НагоренПопокатепетълизвинявай ..прочетох ти коментара и съвсем по друг начин го приех ! Прав си , извинения!!

114

Анонимен

преди 9 години

До НагоренПопокатепетълохлюв моля те престани с партиините рецитали а? :) А вашта античовешка партия като 70 години колеха и бесеха народа? Вашите *** който извратиха до такава степен народа , че всеки трети беше агент на ДС? *** такъв спри да рецитираш партиините си пропаганди , вземи си багажа и напусни държавата ни чужденецо !!

113

Анонимен

преди 9 години

Майче, бивата но за друго !

До 2013 г. "полицейската" партия ГЕРБ беше на власт и "натискаше" хората за кого да гласуват. Хората свободно изявяваха волята си пред социологическите агенции. Днес ГЕРБ вече не са на власт, полицейска партия няма, а хората се страхуват да изявят избраната партия пред агенциите. Ето на това викам сбъркана логика, която винаги се ражда от политическата пропаганда (несъществуващи факти, разтръбявани масово с някаква користна цел). БСП пък пали евро знамето и после се разграничавали... комунисти..