5

el

преди 10 години

Не знам коя е *** и защо е нарочена за хубавица,но нито е красива,нито танцува добре,нещо дървена и леко тромава ми се вижда,мъчи се да се отпуска и бъде пластична и елегантна в танците си,но не...нещо не се получава както трябва. Просто лично мнение и виждане.

4

Анонимен

преди 10 години

Харесвам ги. Тази година наистина има много силна конкуренция. Моите любимци са *** и Наско, но се радвам на всички участници. Красота и забавление за разтоваане от умората и тягостната атмосфера в държавата.

3

Анонимен

преди 10 години

Тъй като сте взели на мушка Елена да ви кажа,че тя е много мил и очарователен човек.Вярвайте ,не заслужава да бъде обиждана.Спестете обидите си.Не я познавам в личен план,но имам нюх за хората.При една кратка делова среща установих ,че е срамежлив и тих човек с приятно излъчване.

2

зрител

преди 10 години

може би е от телевизора, но тази Елена нито е хубава, нито е такава танцьорка. Виждам я ниска, късокрака, трътлеста, татуирана като излязла от затвора. Не знам , за какво я хвалят толкова много от журито. Това вероятно е политика на формата. На фона на ***, Албена и Михаела - тоя е направо като дошла от Бик брадър

1

Аз

преди 10 години

Крайно време е тази Елена да я махнат ,не е за там. Бута се ,пъна се ,но човек трябва да си знае възможностите , а не да става за смях като някой я толерира без причина.Останаха само лъвове и лъвици ,а тя съвсем няма място там.Хайде чао !