40

сандо

преди 9 години

тия украинци са малумни! руснаците им даваха 15 миляда и евтин газ, сега ще получават трохи от запада срещу икономически реформи. помните ли ги тия реформи у над? помните ли работните групи по ликвидация в правителството на Костов дето затриха цялата икономика и сега внасяме дори домати от Турция. е тва ги чака - един много дебел и чепат

39

до-48

преди 9 години

По спокойно да не получиш някои удар бе човек.

38

Анонимен

преди 9 години

Когато Русия Ви продаваше новото оръжие/газ/ НА ТРОЙНО ПО-НИСКИ ЦЕНИ ОТ ЕВРРОПЕЙСКИТЕ НЕ РЕВАХТЕ *** ДЕМОКРАТСКА!!!! Какво ИСКАТЕ в крайна сметка????ИСКАТЕ ЕС и НАТО,АМА АКО Е ВЪЗМОЖНО РУСИЯ ДА ПОКРИЕ МАСРАФА ПО ПРИСЪЕДИНЯВАНЕТО ВИ!!!Е...ти НАГЛИТЕ ДЕМОКРАДИ-ЕВРОПЕЙЦИ!!!!!!

37

НФБ

преди 9 години

КАТО ЩЕ Е ПАЗАРЕН ПРИНЦИП ДА Е ПАЗАРЕН..ПЛАЩАШ В БАНКА В СТРАНАТА ИЗНОСИТЕЛКА НА СУРОВИНИ И ПОЛУЧАВАШ СТОКАТА ВЕДНАГАНИКАКВО АМА ЩЕ ПЛАТЯ СЛЕД 1 МЕСЕЦ СЛЕД 1 ГОДИНА...ТАКА СЕ НАТРУПВАТ ДЪЛГОВЕ И В КРАЙНА СМЕТКА ОСТАВА ИЗЛЪГАН НАРОДА В СТРАНАТА ИЗНОСИТЕЛКА НА СУРОВИНИ!

36

НФБ

преди 9 години

До АнонименДОКОГА САЩ ЩЕ ВЗИМАТ СУРОВИНИ ОТ АФРИКА АЗИЯ И ЛАТ.АМЕРИКА НА БЕЗЦЕНИЦА ...ОТГОРЕ НА ВСИЧКО УЖ ПЛАЩАТ А ПАРИТЕ ОСТАВАТ В АМЕРИКАНСКИ БАНКИ..ПАРИТЕ В БАНКА НА СТРАНАТА ИЗНОСИТЕЛ НА СУРОВИНИ И ЕДВА ТОГАВА СТОКАТА ПЪТУВА КЪМ КУПУВАЧА..СВЪРША ОНАЗИ РАБОТА ДА КРЕДИТИРАМЕ АМЕРИКАНСКАТА ИКОНОМИКАИСКАМЕ ДА РАЗВИВАМЕ СТРАНИТЕ СИ..ДА ИНВЕСТИРАМЕ В НОВИ ЗАВОДИ, СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО.. ПЪТИЩА..НАУКА И ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ..ДА СЪЗДАВАМЕ НОВИ РАБОТНИ МЕСТА

35

Анонимен

преди 9 години

До 40А братския принцип на Русия няма ли да ни кажеш? За братските народи 30% по скъпо, точно по пазарен принцип :)***

34

Анонимен

преди 9 години

До 36Глупако, ЕС ли ти избираха 20 години комунисти на власт ве ***? Какво ти е виновен ЕС, че народа е *** и след като 4 години търпя тройната коалиция при която и спряха всички фондове простия народ пак гласува за тях? ЕС ли ти е виновен? *** проста, червена ***...

33

НФБ

преди 9 години

До АнонименКАКВО ОЗНАЧАВА ПАЗАРЕН ПРИНЦИП....ИМАШ ПАРИ ПЛАЩАШ И ПОЛУЧАВАШ СТОКАТАТАКА Е ВЪВ ВСЕКИ МАГАЗИН..НИКОЙ НЕ ТИ ДАВА НА КРЕДИТТАКА ЧЕ И ЗАПАДА И УКРАЙНА И САЩ ТРЯБВА ДА СВИКВАТ С ТОЗИ НОВ ПРИНЦИППЪРВО ПАРИТЕ И ПОЛУЧАВАШ СТОКАТА ВЕДНАГА!

32

Анонимен

преди 9 години

Каква прекрасна снимка!Точно тези снимки бъркат отзад на кремълското недоразумение :)

31

Анонимен

преди 9 години

Украинци, като един братски народ на Русия трябва да плащате най-скъпо. Така правят братята на Русия. Питайте нас....

30

партиен член

преди 9 години

Те това е пазарната икономика.Ако не ти изнася купувай от друг.Като станат европейци ще трябва и да плащат като такива.След тази пимощ от ЕС с колко ли ще им се увеличи цената на газта за битовите потребители.Нека отидат в която и да е ЕС държава и да кажат: нямам пари.Веднага ставаш неудушовен предмет.Не можеш ли да платиш никой не те смята за човек.Това е началото следват Водата, Тока, горивото Билла Лидъл Шел Макдонълдс Кентъки и още много западни " привилегии"

29

Анонимен

преди 9 години

Украинците много са се обьркали ! ЕС ще ги нагласят като НАС ! Бедни,без икономика и т. н.

28

Ndnd

преди 9 години

Украйна е каца без дъно.ЕС обещава, защото обещанието е безплатно.Всички имат сметка Украйна да бъде разделена.Руснаците ще плащат за едната, европейците за другата.Пак ние ще го духаме, защото в "нашата" ще останат 30 млн гладни гърла.

27

Анонимен

преди 9 години

Остап,молодец!За останалите постващи добро начало на деня и Респект за авторите.

26

#$%

преди 9 години

Разбира се, че ще се разберат.. вече на пазарни условия. Три млрд. дължат вече.. и сега с новите 'пазарни' условия направо ще им излезе без пари.

25

Анонимен

преди 9 години

Украйна със сигурност няма да плати. Русия увеличи цената със 100$ защото отпада наема за руската база в Крим след като Крим е руски. Ако Украйна плати тази цена значи признава че Крим е Руски. Ако Русия свали цената с тези 100$ значи признава че Крим е Украински. Така че е 100% сигурно - газта за Украйна ще я спрат в началото на Юни. Русия няма да пропусне тази възможност и с право. Вие давате ли подаръци на някой който ви ненавижда и оплюва?

24

Анонимен

преди 9 години

А дано, ама на да ли!

23

Анонимен

преди 9 години

Латвийците са бесни на войниците от Нато, които са там за усилване на границите на пакта. Един техен кмет ги сравнява с хитлеристките окупатори, като казва че натовците се държат с местното население, като победена страна, а не с равноправен член.

22

I OT DVETE

преди 9 години

До АнонименSTRANI NA BARIKADATA SA VIDNITE INTERNACIONALNI EVREI TAKA CHE NE SE PALETE OTKAK SARA EVREIKATA STANA JENA NA CAR IVAN ALEKSANDUR BULGARIA NAMALJAVA I POTUVA V ZABVENIE

21

DALI SHE SE

преди 9 години

До КолкоRAZBERAT ZAVISI SAMO OT INTERNACIONALNITE EVREI